הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אלון גבאי, גאווה ישראלית.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
גבאי מגיע לארץ ויקיים 2 סדנאות בנתניה לקראת סוף החודש. תמצית הסדנאות: "אני הולך להראות לכם בסמינר הזה דרך לממש את עצמכם ולפתח את הפונטציאל שבכם. גם אלו שכבר בשלבי הצלחה בחייהם מוזמנים לבוא ולשמוע איך לשפר ולהפוך את החיים למלאים וצבעוניים יותר."

חשבתי ללכת ולעשות אולי וידאו קצר וכמה תמונות עבור חברי הקהילה, אבל זה נשמע יותר מידי "פרמידה" ופחות מידי ממה שיעניין את חברי הפורום. אשמח להתבדות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
גבאי מגיע לארץ ויקיים 2 סדנאות בנתניה לקראת סוף החודש. תמצית הסדנאות: "אני הולך להראות לכם בסמינר הזה דרך לממש את עצמכם ולפתח את הפונטציאל שבכם. גם אלו שכבר בשלבי הצלחה בחייהם מוזמנים לבוא ולשמוע איך לשפר ולהפוך את החיים למלאים וצבעוניים יותר."

חשבתי ללכת ולעשות אולי וידאו קצר וכמה תמונות עבור חברי הקהילה, אבל זה נשמע יותר מידי "פרמידה" ופחות מידי ממה שיעניין את חברי הפורום. אשמח להתבדות.

אני מאוד מחבב את אלון אבל השתן עלה קצת למח. תחסוך את הדלק ותשאר בבית.

מה שאני הכי זוכר מגבאי מהתקופה שבה הוא היה כותב בפורומים זה שלקח לו הרבה שנים להבין שצריך לאכול יותר בשביל לגדול ושצריך לאכול יותר חלבון...

הוא ממש לא היה אחד מהעפרונות המחודדים בקלמר וגם לא אחד מהאנשים שעבדו הכי קשה בתקופה הזאת. מה שכן ,הוא בורך בגניקה נדירה מבחינת מראה ואחוז שומן וראו את זה גם בתמונות הראשונות שהוא העלה לפורומים כשהוא רק התחיל להתאמן.

רק בשביל לחדד את הנקודה ראיתי שהוא ניסה עכשיו לעשות דיאטה שאוכלים בה רק פירות! לבילדינג!

אז בקיצור ,היה לו הרבה הרבה יותר מזל משכל ואני לא בטוח בכלל שהעצות שלו יעזרו לאדם עם פחות מזל ממנו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה שאני הכי זוכר מגבאי מהתקופה שבה הוא היה כותב בפורומים זה שלקח לו הרבה שנים להבין שצריך לאכול יותר בשביל לגדול ושצריך לאכול יותר חלבון...

הוא ממש לא היה אחד מהעפרונות המחודדים בקלמר וגם לא אחד מהאנשים שעבדו הכי קשה בתקופה הזאת. מה שכן ,הוא בורך בגניקה נדירה מבחינת מראה ואחוז שומן וראו את זה גם בתמונות הראשונות שהוא העלה לפורומים כשהוא רק התחיל להתאמן.

רק בשביל לחדד את הנקודה ראיתי שהוא ניסה עכשיו לעשות דיאטה שאוכלים בה רק פירות! לבילדינג!

אז בקיצור ,היה לו הרבה הרבה יותר מזל משכל ואני לא בטוח בכלל שהעצות שלו יעזרו לאדם עם פחות מזל ממנו.

הוא הולך לתת טיפים איך לקנות Audi R8.

הוא בטח ישתמש במשפט:"BE A DO'ER,NOT A DONTER "

שמע...תלך,מה תפסיד? מסכים שיש כמה לבטים ללמה ללכת או לא,אבל אם יש לך זמן פנוי לא רואה סיבה למה לא לזרום לשם אם זה מעניין אותך

זה כמו לקבל טיפים מדור שחר (אם אני זוכר את שמו נכון)

הם פשוט בורכו בגנטיקה של אחד למיליון

מבחינת פיגורה הוא די מעניין.
מבחינת ידע מקצועי הרבה פחות.
בכל מקרה יש לו עדת מעריצים (כמו בשיר), כך שתורתו בארץ תזכה לאימוץ.

אז חדרי הכושר בארץ הולכים להתמלא בילדים מפתחי גוף מושפעים ששותים מיץ גזר אחרי האימון...

זה כמו לשאול דוגמנית על איך להצליח בחיים. היא יכולה להיות חסרת כישרון וסתומה כמו נעל אבל היא נולדה עם גוף יפה העלתה תמונות לאינטרנט ואיזה ספונסר ראה אותה והחתים אותה על חוזה.

גבאי התחיל כשהוא העלה תמונות גוף לפורומים באינטרנט וכך כל מיני ספונסרים בארץ(ג"ג) ובחו"ל גילו אותו .ככה הוא קנה את האאודי שלו ,אין שום קשר לבילבולי ביצים על גישה לחיים או מוטיבציה.

@ברק

תשמע, זה לא כל כך נכון יש המון חבר'ה מוכשרים ויפים וטובים שהיו טובים לרגע ולא ידעו "לנצל" את הפוטנציאל.

אלון גאון, ראה את הפוטנציאל שיש לו וניצל אותו יש המון אנשים מפוספסים הוא לא אחד מהם

הוא לא קנה שום Audi R8 , זה שכירות והוא הסביר את זה בסרטון בגרמנית שהוא עשה פרסומת לחברת ליסינג בגרמניה שבתמורה משכירה לו את הרכב לשנתיים בחצי מחיר והוא עדיין משלם עליו הרבה כל חודש, הבנאדם הצליח בצורה טובה ,סבבה אבל בין זה לבין הצלחה שהוא יכול לקנות R8 , אל תגזימו.
ולפני שכולם יתחילו לחפור , אפשר לעשות כזה כסף מפיטנס אבל אתה צריך להיות יותר ממה שהוא הגיע ולדעת לגלגל את ההון שלך בצורה חכמה .

R8 עולה בסביבות החצי מיליון שקל שזה לא מעט לאוטו אבל לא משהו שמישהו שמתכנן את ההון שלו בצורה חכמה מגיל צעיר לא יכול להשיג. במיוחד אם זה התחביב שלו והוא מוכן להקריב דבר או שניים בשביל זה. אבל מסכים יותר הגיוני שזה רכב החכר

R8 עולה בסביבות החצי מיליון שקל שזה לא מעט לאוטו אבל לא משהו שמישהו שמתכנן את ההון שלו בצורה חכמה מגיל צעיר לא יכול להשיג. במיוחד אם זה התחביב שלו והוא מוכן להקריב דבר או שניים בשביל זה. אבל מסכים יותר הגיוני שזה רכב החכר
אאודי r8 חדשה v10 עולה בסביבות המליון וחצי איך הגעתה לחצי מליון אלוהים יודע

בארץ. הגעת*

נערך לאחרונה:
בארץ. הגעת*
ברור שאאודי שהיא פאקינג חברת רכב גרמנית תעלה פחות שם, בגלל מיסים מועטים וכו. אבל כל כך התרברתה על חצימליון שאני בטוח שאתה מינימום מרטין רפפורט. בנאדם שם שקונה מכונית בחצי מליון הוא בדרכ בנאדם עם 20 מליון. ממש התאפקתי לא להכנס בך. הרווחת.

Back
למעלה תחתית