- פותח/ת השרשור
הוא מתאמן עם וותק של אלון בערך ומשום מה אין לו אפילו חצי ממסת השריר של אלון
מוזר
אשמח לרשום חוב לראק.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא מתאמן עם וותק של אלון בערך ומשום מה אין לו אפילו חצי ממסת השריר של אלון
מוזר
אשמח לרשום חוב לראק.
חוב לראק זה על משקלים לפי מה שידוע לי
בכלל @the Raccoon בחור נאה... 😘אז גם אתה מוזרק אדיר לא פגשתי בנאדם טבעי עם משקלי עבודה כמו שלך ובטח לא עם מאסת שריר ברגלים כמו שיש לך..
גבאי מגיע לארץ ויקיים 2 סדנאות בנתניה לקראת סוף החודש. תמצית הסדנאות: "אני הולך להראות לכם בסמינר הזה דרך לממש את עצמכם ולפתח את הפונטציאל שבכם. גם אלו שכבר בשלבי הצלחה בחייהם מוזמנים לבוא ולשמוע איך לשפר ולהפוך את החיים למלאים וצבעוניים יותר."
חשבתי ללכת ולעשות אולי וידאו קצר וכמה תמונות עבור חברי הקהילה, אבל זה נשמע יותר מידי "פרמידה" ופחות מידי ממה שיעניין את חברי הפורום. אשמח להתבדות.
מה שאני הכי זוכר מגבאי מהתקופה שבה הוא היה כותב בפורומים זה שלקח לו הרבה שנים להבין שצריך לאכול יותר בשביל לגדול ושצריך לאכול יותר חלבון...
הוא ממש לא היה אחד מהעפרונות המחודדים בקלמר וגם לא אחד מהאנשים שעבדו הכי קשה בתקופה הזאת. מה שכן ,הוא בורך בגניקה נדירה מבחינת מראה ואחוז שומן וראו את זה גם בתמונות הראשונות שהוא העלה לפורומים כשהוא רק התחיל להתאמן.
רק בשביל לחדד את הנקודה ראיתי שהוא ניסה עכשיו לעשות דיאטה שאוכלים בה רק פירות! לבילדינג!
אז בקיצור ,היה לו הרבה הרבה יותר מזל משכל ואני לא בטוח בכלל שהעצות שלו יעזרו לאדם עם פחות מזל ממנו.
שמע...תלך,מה תפסיד? מסכים שיש כמה לבטים ללמה ללכת או לא,אבל אם יש לך זמן פנוי לא רואה סיבה למה לא לזרום לשם אם זה מעניין אותךגבאי מגיע לארץ ויקיים 2 סדנאות בנתניה לקראת סוף החודש. תמצית הסדנאות: "אני הולך להראות לכם בסמינר הזה דרך לממש את עצמכם ולפתח את הפונטציאל שבכם. גם אלו שכבר בשלבי הצלחה בחייהם מוזמנים לבוא ולשמוע איך לשפר ולהפוך את החיים למלאים וצבעוניים יותר."
חשבתי ללכת ולעשות אולי וידאו קצר וכמה תמונות עבור חברי הקהילה, אבל זה נשמע יותר מידי "פרמידה" ופחות מידי ממה שיעניין את חברי הפורום. אשמח להתבדות.
מבחינת פיגורה הוא די מעניין.מה שאני הכי זוכר מגבאי מהתקופה שבה הוא היה כותב בפורומים זה שלקח לו הרבה שנים להבין שצריך לאכול יותר בשביל לגדול ושצריך לאכול יותר חלבון...
הוא ממש לא היה אחד מהעפרונות המחודדים בקלמר וגם לא אחד מהאנשים שעבדו הכי קשה בתקופה הזאת. מה שכן ,הוא בורך בגניקה נדירה מבחינת מראה ואחוז שומן וראו את זה גם בתמונות הראשונות שהוא העלה לפורומים כשהוא רק התחיל להתאמן.
רק בשביל לחדד את הנקודה ראיתי שהוא ניסה עכשיו לעשות דיאטה שאוכלים בה רק פירות! לבילדינג!
אז בקיצור ,היה לו הרבה הרבה יותר מזל משכל ואני לא בטוח בכלל שהעצות שלו יעזרו לאדם עם פחות מזל ממנו.
אאודי r8 חדשה v10 עולה בסביבות המליון וחצי איך הגעתה לחצי מליון אלוהים יודעR8 עולה בסביבות החצי מיליון שקל שזה לא מעט לאוטו אבל לא משהו שמישהו שמתכנן את ההון שלו בצורה חכמה מגיל צעיר לא יכול להשיג. במיוחד אם זה התחביב שלו והוא מוכן להקריב דבר או שניים בשביל זה. אבל מסכים יותר הגיוני שזה רכב החכר
ברור שאאודי שהיא פאקינג חברת רכב גרמנית תעלה פחות שם, בגלל מיסים מועטים וכו. אבל כל כך התרברתה על חצימליון שאני בטוח שאתה מינימום מרטין רפפורט. בנאדם שם שקונה מכונית בחצי מליון הוא בדרכ בנאדם עם 20 מליון. ממש התאפקתי לא להכנס בך. הרווחת.בארץ. הגעת*