הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התפריט?

oranoran16

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
-5
70
1
הרעיון של התפריט הזה הוא שיהיה לי כמה שפחות פחמימות בתפריט וכמה שיותר חלבונים (שומנים אני בכלל לא אוכל כי אני לא סובל את כל המאכלים השומניים.והמאכלים עם השומן רווי פשוט מיותרים ואין טעם לקחת אותם)

בוקר:40 גרם קורנפלקס עם כוס חלב -200 קלוריות
ארוחת ביניים: 2 פרוסות לחם לבן עם חצי קופסת טונה -250 קלוריות
צהריים: קופסת קוטג' 5% 100 גרם עם נס קפה 2 כפיות סוכר לבן -200 קלוריות
אחר הצהריים : סלט ירוק עם קופסת טונה בשמן מסוננת!-200 קלוריות
עכשיו מגיע החלק הקשה-ההורים של בד"כ מכינים בערב אורז עם כרעיים עוף ושוק. תקשיבו,מגיע הערב ואני גווע מרעב. אז תמיד יוצא שאני אוכל איזה 200-300 גרם אורז יחד עם הכרעיים והשוק. שזה איזה 600 קלוריות בערך. ואז אני שבע.
התפריט הזה בסדר מבחינת פחמימות וחלבון? אני יודע שיש מצב שיש פה יותר מידי פחמימות אבל באמת באמת שאין לי תחליף לזה. אני לא סובל ביצים,זה גם לא משביע בשיט וגם לא טעים. כל המאכלים השומניים מגעילים. דגים אין אצלי בבית גם. יש למישהו רעיון? אני עכשיו 22% שומן,ואני רוצה לרדת ל-15 % שומן תוך חודשיים.
וכמובן שאני עושה המון ספורט - אני רץ 3-4 פעמים בשבוע,כל ריצה היא בין 15 דקות לחצי שעה,אני מתאמן במכון כושר במשך שעה וחצי שעה פעמיים בשבוע, ואני עושה שלושה אימוני בטן 3 פעמים בשבוע כל אימון רבע שעה.

אי אפשר לדעת אם התפריט טוב או לא ... כי כל דבר שאתה אוכל אתה אומר לנו " בערך " אם בערך - לא תתחטב .
חוץ מיזה הוא מחושב רק לפי קלוריות ולא לפי ערכים תזונתיים .
אם אתה בחיטוב הייתי מציע לך להעיף את הקורנפלקס בגלל שיש בו מלא סוכר וסתם פחממה פשוטה וגרועה .
לחם לבן כנל - פחמימה פשוטה וסתם מלאה בנתרן .
מציע לך לבסס את הארוחות שלך על חזה עוף טונה ביצים אורז שיבולת שועל אוגוזי מלך שמן זית אבוקדו - בדגול זה אחלה מאכלים בעיקר בחיטוב .
וגם מציע לך לקרוא שוב את המאמר על התזונה ולהיכנס לאתר FOODSDICTIONARY או כל מחשבון מדוייק פחות או יותר אחר ... ושמה לחשב במדוייק את הכל .
בהצלחה אחי

והמאכלים עם השומן רווי פשוט מיותרים ואין טעם לקחת אותם
מאיזה סיבה החלטת שהם מיותרים ואין טעם לקחת אותם?

התפריט הזה בסדר מבחינת פחמימות וחלבון?
קשה להגיד בגלל שאין ערכים (קלוריות, פחמימה, חלבון, שומן) אבל ממבט כללי אני יכול להגיד שלא, הוא לא בסדר בכלל.

אני לא סובל ביצים,זה גם לא משביע בשיט וגם לא טעים.
ביצים זה אחד הדברים הכי משביעים שיש, מבחינת קלוריות (שזה הדבר שחשוב לך בעיקר) 3 ביצים = קופסת קוטג'. אני מבטיח לך שאם תאכל 3 ביצים אתה תיהיה מפוצץ.

אני עכשיו 22% שומן,ואני רוצה לרדת ל-15 % שומן תוך חודשיים.
א) איך אתה יודע את אחוז השומן
ב) קשה להגדיר תוך כמה זמן תגיע ליעד שלך.
ג) עם התפריט הנל אני מתקשה להאמין שתגיע רחוק, התקדמות קלה תמיד אפשר עם כל תפריט.

וכמובן שאני עושה המון ספורט - אני רץ 3-4 פעמים בשבוע,כל ריצה היא בין 15 דקות לחצי שעה,אני מתאמן במכון כושר במשך שעה וחצי שעה פעמיים בשבוע, ואני עושה שלושה אימוני בטן 3 פעמים בשבוע כל אימון רבע שעה.
אני מבין שאין לך תוכנית אימון מסודרת?

מבחינת המלצות:

תתחיל מלקרוא את המדריך השלם לחיטוב שיש בפורטל: http://www.kilogram.co.il/74/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

כשאתה מסיים לקרוא אני מניח שאתה תבין חלק מהטעויות שעשית כאן, בכל מקרה, תרשום כאן את הRMR שלך, ואת התפריט שאתה צריך לאכול מבחינת קלוריות פחמימה חלבון ושומן, לאחר שאאשר לך שזה בסדר תתחיל לבנות תפריט מבחינת המוצרים שאתה רוצה לאכול, אתה יכול להעזר במחשבונים שיש בסוף המאמר כדי לעשות את זה ככה שיתאים לערכים.

אם ישלך עוד שאלות אתה יכול לתייג אותי על ידי שימוש ב@ ואז לרשום את השם משתמש שלי

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
מאיזה סיבה החלטת שהם מיותרים ואין טעם לקחת אותם?

קשה להגיד בגלל שאין ערכים (קלוריות, פחמימה, חלבון, שומן) אבל ממבט כללי אני יכול להגיד שלא, הוא לא בסדר בכלל.

ביצים זה אחד הדברים הכי משביעים שיש, מבחינת קלוריות (שזה הדבר שחשוב לך בעיקר) 3 ביצים = קופסת קוטג'. אני מבטיח לך שאם תאכל 3 ביצים אתה תיהיה מפוצץ.

א) איך אתה יודע את אחוז השומן
ב) קשה להגדיר תוך כמה זמן תגיע ליעד שלך.
ג) עם התפריט הנל אני מתקשה להאמין שתגיע רחוק, התקדמות קלה תמיד אפשר עם כל תפריט.

אני מבין שאין לך תוכנית אימון מסודרת?

מבחינת המלצות:

תתחיל מלקרוא את המדריך השלם לחיטוב שיש בפורטל: http://www.kilogram.co.il/74/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

כשאתה מסיים לקרוא אני מניח שאתה תבין חלק מהטעויות שעשית כאן, בכל מקרה, תרשום כאן את הRMR שלך, ואת התפריט שאתה צריך לאכול מבחינת קלוריות פחמימה חלבון ושומן, לאחר שאאשר לך שזה בסדר תתחיל לבנות תפריט מבחינת המוצרים שאתה רוצה לאכול, אתה יכול להעזר במחשבונים שיש בסוף המאמר כדי לעשות את זה ככה שיתאים לערכים.

אם ישלך עוד שאלות אתה יכול לתייג אותי על ידי שימוש ב@ ואז לרשום את השם משתמש שלי

בהצלחה!
עוד פעם זה... באמת שאתם אף פעם לא עוזרים. כבר קראתי את המאמר המאוד כללי שלכם 1000 פעם.אני יודע כבר הכל על חיטוב,מסה ובלה בלה בלה.
הקטע הוא:אין אצלי שיבולת שועל בבית. טחינה אני לא אוהב. אבוקדו אני ממש לא אוהב. אין אצלי דגים בבית.אני יכול להחליף את הלחם ללחם מלא אבל כמה שינוי זה כבר יעשה? אני בכל זאת אוכל רק 2-4 פרוסות ביום.ביצים אני לא ממש אוהב וזה מעצבן מאוד לאכול משהו שאתה לא אוהב בחיטוב כי בחיטוב גם ככה בקושי אוכלים משהו...
אני יכול לאכול ביצים אבל ממש לא כל יום. אולי פעם ביומיים.את האורז הלבן אני בספק אם ההורים שלי ירצו לשנות לאורז מלא גם.
ה-BMR נטו שלי זה 1900. ברוטו זה 2300. אני חי על 1300-1700 קלוריות כל יום בממוצע.בינתיים הורדתי טוב במשקל אבל בחודשיים האחרונים המשקל שלי נתקע.אז אני רוצה להוריד בפחמימות אבל כמו שאתם רואים אין לי ממש איך. (אלא אם כן יש לכם רעיונות חדשים אני אקבל אותם בשמחה).
אני מתאמן במכון כושר רק פעמיים בשבוע (וכל אימון הוא אימון גדול שלא תחשבו.כל אימון לוקח לי בין שעה לשעה וחצי ואני עובד על כמה שרירים בכל אימון)
כי אני רוצה להתרכז יותר בארובי בחיטוב ורק לשמור טיפה על המסת שריר. מתחילת החיטוב ועד עכשיו (8 חודשים) גם לא ראיתי ירידה במסת שריר אז הכל בסדר נראה לי.
בינתיים אני יכול להוסיף רק אגוזי מלך לתפריט כמו שהצעתה. מה אתה אומר ? עדיף לי לאכול בבוקר 8 אגוזי מלך במקום 40 גרם קורנפלקס עם חלב?

משקל 79
גובה:173

עוד פעם זה... באמת שאתם אף פעם לא עוזרים. כבר קראתי את המאמר המאוד כללי שלכם 1000 פעם.אני יודע כבר הכל על חיטוב,מסה ובלה בלה בלה.
הקטע הוא:אין אצלי שיבולת שועל בבית. טחינה אני לא אוהב. אבוקדו אני ממש לא אוהב. אין אצלי דגים בבית.אני יכול להחליף את הלחם ללחם מלא אבל כמה שינוי זה כבר יעשה? אני בכל זאת אוכל רק 2-4 פרוסות ביום.ביצים אני לא ממש אוהב וזה מעצבן מאוד לאכול משהו שאתה לא אוהב בחיטוב כי בחיטוב גם ככה בקושי אוכלים משהו...
אני יכול לאכול ביצים אבל ממש לא כל יום. אולי פעם ביומיים.את האורז הלבן אני בספק אם ההורים שלי ירצו לשנות לאורז מלא גם.
ה-BMR נטו שלי זה 1900. ברוטו זה 2300. אני חי על 1300-1700 קלוריות כל יום בממוצע.בינתיים הורדתי טוב במשקל אבל בחודשיים האחרונים המשקל שלי נתקע.אז אני רוצה להוריד בפחמימות אבל כמו שאתם רואים אין לי ממש איך. (אלא אם כן יש לכם רעיונות חדשים אני אקבל אותם בשמחה).
אני מתאמן במכון כושר רק פעמיים בשבוע (וכל אימון הוא אימון גדול שלא תחשבו.כל אימון לוקח לי בין שעה לשעה וחצי ואני עובד על כמה שרירים בכל אימון)
כי אני רוצה להתרכז יותר בארובי בחיטוב ורק לשמור טיפה על המסת שריר. מתחילת החיטוב ועד עכשיו (8 חודשים) גם לא ראיתי ירידה במסת שריר אז הכל בסדר נראה לי.
בינתיים אני יכול להוסיף רק אגוזי מלך לתפריט כמו שהצעתה. מה אתה אומר ? עדיף לי לאכול בבוקר 8 אגוזי מלך במקום 40 גרם קורנפלקס עם חלב?

משקל 79

1) מה שמתשמע מהתגובה שלך זה שאין לך מושג לגבי חיטוב. שזה רק יכול להעיד על כך שלא קראת ברצינות/לא קראת עד הסוף את המאמר לחיטוב
2) המאמר מאוד לא כללי אלא ממוקד ותמציתי. אתה יכול להגיד שלא הבנת משהו ואז אשמח לעזור.
3) אף אחד לא אמר לך לאכול שיבולת שועל.
4) אף אחד לא מחייב אותך לאכול בייצים
5) ההבדל בין לחם לבן למלא כנל על האורז בחיטוב הוא חסר משמעות
6) אין סיבה שתחליף הקורנפלקס בתפריט לאגוזים בעיקר מהסיבה שהתפריט בתכליתו לא טוב

משקל 79

1) מה שמתשמע מהתגובה שלך זה שאין לך מושג לגבי חיטוב. שזה רק יכול להעיד על כך שלא קראת ברצינות/לא קראת עד הסוף את המאמר לחיטוב
2) המאמר מאוד לא כללי אלא ממוקד ותמציתי. אתה יכול להגיד שלא הבנת משהו ואז אשמח לעזור.

אם אתה רוצה לעסוק ב"פיתוח גוף " תצתרך להיות קצת פחות מפונק ולאכול אוכל שהוא קצת פחות טעים אין מה לעשות ...
גם התזונה על הפנים וגם האימונים שלך על הפנים אחי ... או שתתחיל לקחת תצמך בידיים או שתפסיק לבזבז לעצמך את הזמן ..
בהצלחה .

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לעסוק ב"פיתוח גוף " תצתרך להיות קצת פחות מפונק ולאכול אוכל שהוא קצת פחות טעים אין מה לעשות ...
גם התזונה על הפנים וגם האימונים שלך על הפנים אחי ... או שתתחיל לקחת תצמך בידיים או שתפסיק לבזבז לעצמך את הזמן ..
בהצלחה .
לא הגזמתה "לעסוק"
אני כולה שמן לשעבר שרוצה גוף חטוב עם טיפה נפח. ולא,לא גוף חטוב מידי.

• פותח/ת השרשור

עוד פעם תשובות כלליות. אתם אף פעם לא עונים לעניין או עוזרים בכלל.
חיטוב-הורדת אחוז שומן ושמירת על מסת שריר. בשביל זה צריך לאכול פחות פחמימות,כמות מסויימת של שומנים,וכמות חלבון מסויימת שגדולה פי 2 ממשקל הגוף שלך בגרמים. אפשר לחשוב...
מה שאני מנסה לומר זה זה:חוץ מאגוזים אין ממש מאכלים שומניים שאני מסוגל לאכול במשך היום.בחלבון אני מגיע ל-100 עד 140 גרם חלבון כל יום שבשבילי זה סבבה כי אני כרגע רק רוצה לשמור על מסת השריר לא יותר מזה. והבעיה בתפריט שלי היא הפחמימות שיש יותר מידי,ואין לי תחליף בשבילם.
מה שאני מבקש זה שפאקינג תביאו לי תחליפים לפחמימות,איכשהו,תביאו טיפים רעיונות,דברים ספציפיים.
לא תשיג את זה בלי תזונה ואימונים טובים .
תגדיר אימונים טובים.

עוד פעם תשובות כלליות. אתם אף פעם לא עונים לעניין או עוזרים בכלל.
כשמנסים לעזור לך אל תענה ככה, זה עלול לגרום לחוסר רצון מוחלט לעזור לך..

בשביל זה צריך לאכול פחות פחמימות,כמות מסויימת של שומנים,וכמות חלבון מסויימת שגדולה פי 2 ממשקל הגוף שלך בגרמים. אפשר לחשוב...
שוב אני מקבל את הרושם שלא קראת את המאמר עד הסוף\ברצינות.

מה שאני מנסה לומר זה זה:חוץ מאגוזים אין ממש מאכלים שומניים שאני מסוגל לאכול במשך היום
חלבה? טחינה? חמאת בוטנים? שמן זית \ קוקוס לטיגון? ואם כל אלה לא אז תאכל רק אגוזים (שקדים וכו'..) ותתסף באומגה 3

בחלבון אני מגיע ל-100 עד 140 גרם חלבון כל יום שבשבילי זה סבבה כי אני כרגע רק רוצה לשמור על מסת השריר לא יותר מזה
כמה אתה שוקל?

והבעיה בתפריט שלי היא הפחמימות שיש יותר מידי
נכון אבל לא רק, הבעיה שלך היא שאתה מתעקש לא לקבל עזרה וחושב שאתה מבין ויודע הכול ואם כך הדבר אני לא מבין למה אתה מבקש בכלל עזרה. אם אתה רוצה עזרה אז תעלה למעלה תקרא את התגובות שלי ותענה ברצינות.

מה שאני מבקש זה שפאקינג תביאו לי תחליפים לפחמימות,איכשהו,תביאו טיפים רעיונות,דברים ספציפיים.
פחמימה זה פחמימה אז איזה תחליף אתה רוצה בדיוק? תחליף למה?

• פותח/ת השרשור
כשמנסים לעזור לך אל תענה ככה, זה עלול לגרום לחוסר רצון מוחלט לעזור לך..

שוב אני מקבל את הרושם שלא קראת את המאמר עד הסוף\ברצינות.

חלבה? טחינה? חמאת בוטנים? שמן זית \ קוקוס לטיגון? ואם כל אלה לא אז תאכל רק אגוזים (שקדים וכו'..) ותתסף באומגה 3

כמה אתה שוקל?

נכון אבל לא רק, הבעיה שלך היא שאתה מתעקש לא לקבל עזרה וחושב שאתה מבין ויודע הכול ואם כך הדבר אני לא מבין למה אתה מבקש בכלל עזרה. אם אתה רוצה עזרה אז תעלה למעלה תקרא את התגובות שלי ותענה ברצינות.

פחמימה זה פחמימה אז איזה תחליף אתה רוצה בדיוק? תחליף למה?
הקיצר אלה המאכלים שאני יכול לאכול ויש לי אותם בבית:
חלבון - ביצים,טונה,חלב,גבינות,חזה עוף
שומן - רק אגוזי מלך השאלה היא כמה לאכול ליום אגוזי מלך כדי שזה יספיק? כדורים אני לא אקח.שמן זית אין אצלי בבית,אבוקדו,טחינה אני לא מסוגל לאכול זה מגעיל מידי. חלבה אולי, אבל חטיף חלבה זה סבבה? ומה עם חמאה? אני יכול לאכול סנדביץ' עם חמאה...
פחמימות - יש אצלי אורז,לחם,ופריכיות אורז גם. כדאי לאכול פריכיות אורז?
אני שוקל 79.הגובה שלי זה 1.73.
תקשיב,אני כבר 8 חודשים בדיאטה. אני רואה בעיניים שלי ובתוצאות במכון כושר שהמסת שריר שלי והנפח של השריר לא ירד בכלל. אבל גם לא נראה לי עלה. כל מה שאני רוצה עד סיום החיטוב הוא רק לשמור על המסת שריר.
אבל,אני רואה על הגוף שלי שיש לי די הרבה שומן בגוף. אני יכול לנחש בין 22-24 אחוז כי יש לי עוד טיירים קטנים כאלה וכרס מתבצבת.

אבל שמעתי פה שאנשים אומרים לי שאני לא עושה מספיק ספורט או משהו כזה. אני הולך פעמיים למכון כושר בשבוע. אני עובד על כל השרירים שלי. אני רץ סה"כ כ-15 ק"מ בשבוע במצטבר,ואני עושה 3 אימוני בטן שכל אימון זה רבע שעה כדי לעצב את הבטן. זה לא מספיק? כי הגוף שלי אומר שלי שזה יותר ממספיק.

הקיצר אלה המאכלים שאני יכול לאכול ויש לי אותם בבית:
חלבון - ביצים,טונה,חלב,גבינות,חזה עוף
שומן - רק אגוזי מלך השאלה היא כמה לאכול ליום אגוזי מלך כדי שזה יספיק? כדורים אני לא אקח.שמן זית אין אצלי בבית,אבוקדו,טחינה אני לא מסוגל לאכול זה מגעיל מידי. חלבה אולי, אבל חטיף חלבה זה סבבה? ומה עם חמאה? אני יכול לאכול סנדביץ' עם חמאה...
פחמימות - יש אצלי אורז,לחם,ופריכיות אורז גם. כדאי לאכול פריכיות אורז?
אני שוקל 79.הגובה שלי זה 1.73.
תקשיב,אני כבר 8 חודשים בדיאטה. אני רואה בעיניים שלי ובתוצאות במכון כושר שהמסת שריר שלי והנפח של השריר לא ירד בכלל. אבל גם לא נראה לי עלה. כל מה שאני רוצה עד סיום החיטוב הוא רק לשמור על המסת שריר.
אבל,אני רואה על הגוף שלי שיש לי די הרבה שומן בגוף. אני יכול לנחש בין 22-24 אחוז כי יש לי עוד טיירים קטנים כאלה וכרס מתבצבת.
אבל שמעתי פה שאנשים אומרים לי שאני לא עושה מספיק ספורט או משהו כזה. אני הולך פעמיים למכון כושר בשבוע. אני עובד על כל השרירים שלי. אני רץ סה"כ כ-15 ק"מ בשבוע במצטבר,ואני עושה 3 אימוני בטן שכל אימון זה רבע שעה כדי לעצב את הבטן. זה לא מספיק? כי הגוף שלי אומר שלי שזה יותר ממספיק.
אתה מוכן לקרוא את המאמר לחיטוב? לשבת לקרוא ברצינות..כי כמה פעמים שלא תגיד, לקרוא ברצינות לא קראת.

כשתסיים לקרוא תשאל שאלות ממוקדות.
וכשאתה קורא, אל תקרא בזלול כאילו אתה יודע הכול.

עד אז לצערי אני לא יכול לעזור לך, אתה מאוד מתעקש לא לקבל עזרה

• פותח/ת השרשור
לא מבין למה עוזרים לאנשים כאלה,..
הוא עונה לכם כאילו אתם חייבים לו משהו.
אתה מוכן לקרוא את המאמר לחיטוב? לשבת לקרוא ברצינות..כי כמה פעמים שלא תגיד, לקרוא ברצינות לא קראת.

כשתסיים לקרוא תשאל שאלות ממוקדות.
וכשאתה קורא, אל תקרא בזלול כאילו אתה יודע הכול.

עד אז לצערי אני לא יכול לעזור לך, אתה מאוד מתעקש לא לקבל עזרה
אבל קראתי כבר!!! מה כבר אני מפספס פה ????

אבל קראתי כבר!!! מה כבר אני מפספס פה ????
בערך הכול. כמו שכתבו כאן למעלה, אל תשכח רק שאף אחד לא חייב לך משהו, אף אחד כאן לא מקבל תמורה מזה שהוא עוזר לך.

תשב בנחת, תקרא את המאמר, תקח דף ועט ותרשום שאלות שאלו לך תוך כדי, עם אותו דף ועט תתחיל לרשום את המספרים הבאים, מה הRMR שלך, מה ההתפלגות תפריט שאמורה ליהיות לך.

אחרי שתעשה את זה, קח את הדף ותעתיק מה שכתבת לכאן.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
בערך הכול. כמו שכתבו כאן למעלה, אל תשכח רק שאף אחד לא חייב לך משהו, אף אחד כאן לא מקבל תמורה מזה שהוא עוזר לך.

תשב בנחת, תקרא את המאמר, תקח דף ועט ותרשום שאלות שאלו לך תוך כדי, עם אותו דף ועט תתחיל לרשום את המספרים הבאים, מה הRMR שלך, מה ההתפלגות תפריט שאמורה ליהיות לך.

אחרי שתעשה את זה, קח את הדף ותעתיק מה שכתבת לכאן.

בהצלחה
RMR -2300
משקל 79
חלבון -120 גרם
שומן -60 גרם
יוצא שעל חלבון ושומן אני מוציא 1120 קלוריות כל יום. כל השאר על הפחמימות.
נראה שיש לי 600 קלוריות להוציא על פחמימות.
חלבון יומי - חזה עוף 200 גרם (60 גרם חלבון) , 1-2 קופסאות טונה (17 -34 גרם חלבון) כוס חלב (6 גרם חלבון נראה לי) קופסה קטנה של קוטג' (6 גרם חלבון) , 2 ביצים (12 גרם חלבון ) ועוד 18 גרם חלבון שאני אקבל מהפחמימות שאני אוכל נראה לי.

שומן יומי - פה יש לי בעיה, חוץ מאגוזים ואולי חלבה שאני אראה את זה כאפשרות אין עוד מוצרי שומן שאני יכול לאכול כרגע אלא אם כן תעזרו לי פה. נגיד 8 אגוזים,12 גרם שומן (בערך אין לי מושג איך מחשבים את זה אגוז אגוז.

פחמימות - אם יש לי 600 קלוריות פחמימה אז : 2-4 כפיות סוכר לבן ( 60-120 קלוריות) , 4 פרוסות לחם (300 קלוריות) ו150 גרם אורז לבן (200 קלוריות)

זה מה שיהיה בתפריט שלי. עכשיו תוכלו לעזור לי ולתקן כשצריך ולהוסיף כשצריך ?

אם אתה רוצה לחטב תעיף את הסוכר ואת הלחם ... תחליף אותם באורז או שיבולת שועל .
לגבי שומן - זה לא האופציה הכי טובה אבל גבינה צהובה ? שמן זית ? אבוקדו ?
חלבון אני מבין שאתה מגיע ... יפה .

RMR -2300
משקל 79
חלבון -120 גרם
שומן -60 גרם
יוצא שעל חלבון ושומן אני מוציא 1120 קלוריות כל יום. כל השאר על הפחמימות.
נראה שיש לי 600 קלוריות להוציא על פחמימות.
חלבון יומי - חזה עוף 200 גרם (60 גרם חלבון) , 1-2 קופסאות טונה (17 -34 גרם חלבון) כוס חלב (6 גרם חלבון נראה לי) קופסה קטנה של קוטג' (6 גרם חלבון) , 2 ביצים (12 גרם חלבון ) ועוד 18 גרם חלבון שאני אקבל מהפחמימות שאני אוכל נראה לי.

שומן יומי - פה יש לי בעיה, חוץ מאגוזים ואולי חלבה שאני אראה את זה כאפשרות אין עוד מוצרי שומן שאני יכול לאכול כרגע אלא אם כן תעזרו לי פה. נגיד 8 אגוזים,12 גרם שומן (בערך אין לי מושג איך מחשבים את זה אגוז אגוז.

פחמימות - אם יש לי 600 קלוריות פחמימה אז : 2-4 כפיות סוכר לבן ( 60-120 קלוריות) , 4 פרוסות לחם (300 קלוריות) ו150 גרם אורז לבן (200 קלוריות)

זה מה שיהיה בתפריט שלי. עכשיו תוכלו לעזור לי ולתקן כשצריך ולהוסיף כשצריך ?
אווו עכשיו אני שמח 😃
מאוחר יותר אגיב בהרחבה
כל הכבוד שקראת והפנמת:161bd:

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לחטב תעיף את הסוכר ואת הלחם ... תחליף אותם באורז או שיבולת שועל .
לגבי שומן - זה לא האופציה הכי טובה אבל גבינה צהובה ? שמן זית ? אבוקדו ?
חלבון אני מבין שאתה מגיע ... יפה .
אז זהו שגבינה צהובה זה פשוט יוצא המון המון קלוריות (200 לפרוסה) זה ממש יותר מידי בשביל התפריט.אין בבית שלי שמן זית, ואבוקדו אני רק מריח את זה ואני מקיא. טחינה אני גם לא ממש מסוגל לאכול זה מגעיל אותי ממש. תקשיבו שאני יכול לאכול את כל הירקות שיש אבל פירות ומאכלים שהם שומנים אני פשוט מתקשה לאכול אותם.
אבל הספורט שאני עושה הוא בסדר מבחינת שריפת שומן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית