נק' מוניטין:
-5
- 70
- 1
הרעיון של התפריט הזה הוא שיהיה לי כמה שפחות פחמימות בתפריט וכמה שיותר חלבונים (שומנים אני בכלל לא אוכל כי אני לא סובל את כל המאכלים השומניים.והמאכלים עם השומן רווי פשוט מיותרים ואין טעם לקחת אותם)
בוקר:40 גרם קורנפלקס עם כוס חלב -200 קלוריות
ארוחת ביניים: 2 פרוסות לחם לבן עם חצי קופסת טונה -250 קלוריות
צהריים: קופסת קוטג' 5% 100 גרם עם נס קפה 2 כפיות סוכר לבן -200 קלוריות
אחר הצהריים : סלט ירוק עם קופסת טונה בשמן מסוננת!-200 קלוריות
עכשיו מגיע החלק הקשה-ההורים של בד"כ מכינים בערב אורז עם כרעיים עוף ושוק. תקשיבו,מגיע הערב ואני גווע מרעב. אז תמיד יוצא שאני אוכל איזה 200-300 גרם אורז יחד עם הכרעיים והשוק. שזה איזה 600 קלוריות בערך. ואז אני שבע.
התפריט הזה בסדר מבחינת פחמימות וחלבון? אני יודע שיש מצב שיש פה יותר מידי פחמימות אבל באמת באמת שאין לי תחליף לזה. אני לא סובל ביצים,זה גם לא משביע בשיט וגם לא טעים. כל המאכלים השומניים מגעילים. דגים אין אצלי בבית גם. יש למישהו רעיון? אני עכשיו 22% שומן,ואני רוצה לרדת ל-15 % שומן תוך חודשיים.
וכמובן שאני עושה המון ספורט - אני רץ 3-4 פעמים בשבוע,כל ריצה היא בין 15 דקות לחצי שעה,אני מתאמן במכון כושר במשך שעה וחצי שעה פעמיים בשבוע, ואני עושה שלושה אימוני בטן 3 פעמים בשבוע כל אימון רבע שעה.
בוקר:40 גרם קורנפלקס עם כוס חלב -200 קלוריות
ארוחת ביניים: 2 פרוסות לחם לבן עם חצי קופסת טונה -250 קלוריות
צהריים: קופסת קוטג' 5% 100 גרם עם נס קפה 2 כפיות סוכר לבן -200 קלוריות
אחר הצהריים : סלט ירוק עם קופסת טונה בשמן מסוננת!-200 קלוריות
עכשיו מגיע החלק הקשה-ההורים של בד"כ מכינים בערב אורז עם כרעיים עוף ושוק. תקשיבו,מגיע הערב ואני גווע מרעב. אז תמיד יוצא שאני אוכל איזה 200-300 גרם אורז יחד עם הכרעיים והשוק. שזה איזה 600 קלוריות בערך. ואז אני שבע.
התפריט הזה בסדר מבחינת פחמימות וחלבון? אני יודע שיש מצב שיש פה יותר מידי פחמימות אבל באמת באמת שאין לי תחליף לזה. אני לא סובל ביצים,זה גם לא משביע בשיט וגם לא טעים. כל המאכלים השומניים מגעילים. דגים אין אצלי בבית גם. יש למישהו רעיון? אני עכשיו 22% שומן,ואני רוצה לרדת ל-15 % שומן תוך חודשיים.
וכמובן שאני עושה המון ספורט - אני רץ 3-4 פעמים בשבוע,כל ריצה היא בין 15 דקות לחצי שעה,אני מתאמן במכון כושר במשך שעה וחצי שעה פעמיים בשבוע, ואני עושה שלושה אימוני בטן 3 פעמים בשבוע כל אימון רבע שעה.