הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כשל באימון

• פותח/ת השרשור benny
  • פורסם בתאריך

benny

משתמש מתחיל
59
4
נק' מוניטין:
54
59
4
הולמס פלייס-באר שבע
אני מתאמן חדש בחדר כושר חודש וקצת , מתאמן בתוכנית fbw שבנה לי המאמן תוכנית בסיסית.

התקדמתי בכמות המשקל ואפילו הוספתי עוד טיפה סטים שיהיה טיפה יותר קשה, אך יש תרגילים מסוימים כמו לכתפיים חתירה קדימת שצריך לעשת 12 חזרות ואחרי החזרה ה7 מתחיל להתעייף ונותן מנוחה של כ5 שניות ואז חוזר ומסיים את הסט.

עד כמה זה טוב זה לתת מנוחה באמצע החזרות או שעדיף להקטין את מספר החזרות ?

פרסם את התוכנית

• פותח/ת השרשור
תוכנית אימון:
מתחיל בחימום כרבע שעה בהליכון
שכיבות סמיכה 3x7
סקווטים 3x10

רגליים: לחיצה + תאומים בלג פרס 3x1 משקל 70
פשיטה ברכיים 3x12 משקל 35
כפיפה ברכים 3X12 משקל 35

גב: פולי עליון רחב 3x12 משקל 35
חתירה צמודה 3x12 משקל 35

חזה: לחיצה במכונה 3X12 משקל 35
פרפר במכונה3X12 משקל 25

כתפים : הרחקה לצדדים 3X12 משקל 6
כפיפה לפנים 3X12 משקל 6

יד קדמית : כפיפת מרפקים 4X12 משקל 7
יד אחורית: פשיטת מרפקים עם כבל בפולי עליון 4X12משקל 10

בטן: ספה מתקבלת 4X20משקולת 5
מכשיר נוסף לבטן 3X15 משקל 45

שלום חבר. כנראה יש לך איזשהי בעיה בתרגיל כגון : טכניקה לוקה בחסר, משקל כבד מידי, הסדר נשימה לא תקין, או סתם ויתור, עצלנות וחוסר חשק להשלים את התרגיל. אתה לא משלים כמעט חצי מהחזרות שהצבת לעצמך ליעד, כמעט 40% וזה מעיד על משהו אינו נכון בדרך.

האמנם גם אני נח באמצע תרגילים מסוימים אך אני נח עשר שניות בין לבין כאשר חסרה לי חזרה אחת או שתיים ומשלים אותם. השיטה הזאת נקראת PUASE REST, אך לא מדובר בהשלמת כמעט חצי מהחזרות !

תבדוק את עצמך ותפחית את המשקל בקצת אם קשה לך, בהצלחה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על התגובה
שחכתי לציין שזה קורה בעיקר בתרגילי כתפיים באמצע הסט השני ויתר בסט האחרון

אתה מתאמן חדש ואם כזה נפח ענק ?? לא להאמין שמאמן בנה לך דבר דפקטיבי כזה... סתכל בפורטל איך נראית תוכנית FBW כמו שצריך לא אילתור של שכונה כמו שרשם לך.

• פותח/ת השרשור
המאמן נתן לי משקלים נמוכים ובתרגילי חזה ,כתפיים ,גב: חתירה צמודה וברגליים כפיפה ופשיטה נתן לי שתי סטים
עם הזמן העליתי משקל/סטים כי נהיה לי קליל

Back
למעלה תחתית