הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט שבא לי לנסות

oranoran16

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
-5
70
1
רק שתדעו את זה: השמן שאני שם על החביתה זה ממש קצת,והטונה גם תיהיה מסוננת משמן אז אפשר להוריד מהתפריט הזה 50 קלוריות לפחות.
ה-RMR שלי הוא 2250 אבל אני רוצה להרזות יותר מהר את ה-10 קילו שנישארו.
אני שוקל 79 והגובה שלי 1.73.
זה מה שאני צריך לאכול כל יום:
120 גרם חלבון,טיפה פחות מ-60 גרם שומן, והשאר פחמימות. כמו שאתם רואים יש לי פה הכל, בערך קלורי נמוך שזה סבבה לא??
בבקשה בא לי שיהיה לי תפריט נורמאלי שאיתו אני אסיים את החיטוב שאני עושה (אני רוצה להגיע ל-14% שומן בערך אחרי זה נראה מה עושים)
בתפריט יש לי:
2 פרוסות לחם לבן
קופסת טונה בשמן
3 אגוזים קלויים
150 גרם חזה עוף
2 כוסות אורז
חביתה
2 כוסות נס קפה עם קצת חלב ושתי כפיות סוכר לכל כוס
קוטג' 5% 100 גרם
ויצא לי 126 גרם חלבון, 1600 קלוריות, 55 גרם שומן. 140 גרם פחמימה. זה סבבה?

נערך לאחרונה:
הייתי מעלה את השומן ל65~ ומוריד את הפחמימה לאזור ה~110
למה אתה נכנס לגירעון כלכך גדול ישר מההתחלה ך?

• פותח/ת השרשור
הייתי מעלה את השומן ל65~ ומוריד את הפחמימה לאזור ה~110
למה אתה נכנס לגירעון כלכך גדול ישר מההתחלה ך?
זה לא התחלה. אני כבר בחודש השמיני לדיאטה שלי (הורדתי 18 קילו ).
אני רוצה להוריד כבר את ה-10 קילו האחרונים שנשארו לי תוך שלושה חודשים גג.
ומה עם התפריט הזה יותר טוב?
בוקר - 4 אגוזי מלך
ביניים - סנדביץ' עם חצי קופסת טונה
צהריים - חביתה עם חצי קופסת טונה ונס קפה
ביניים -קוטג' 5% 100 גרם
ערב - 150 גרם אורז עם 300 גרם חזה עוף.
זה מה שיצא לי: 1700 קלוריות, 109 גרם פחמימות ,155 גרם חלבון , ו-65 גרם שומן.
אבל רק שתדעו שיש ימים שאני יאכל 150 גרם חזה עוף ויש ימים ש-300 גרם. אבל זה עדיין טוב בסך הכל לא? תקשיבו אני עד עכשיו אכלתי בין 1200-1700 קלוריות כל יום בלי תפריט והורדתי רק קילו בשלושה שבועות. נראה לכם שעם תפריט כזה עם 1700 קלוריות כל יום אני יכול לרדת מהר יותר?

דרך אגב זה הספורט שאני עושה 3-4 פעמים ריצה (כל ריצה בין רבע שעה לחצי שעה ) פעמים חדר כושר ושלושה אימוני בטן (רבע שעה כל אימון)

זה לא התחלה. אני כבר בחודש השמיני לדיאטה שלי (הורדתי 18 קילו ).
אני רוצה להוריד כבר את ה-10 קילו האחרונים שנשארו לי תוך שלושה חודשים גג.
ומה עם התפריט הזה יותר טוב?
בוקר - 4 אגוזי מלך
ביניים - סנדביץ' עם חצי קופסת טונה
צהריים - חביתה עם חצי קופסת טונה ונס קפה
ביניים -קוטג' 5% 100 גרם
ערב - 150 גרם אורז עם 300 גרם חזה עוף.
זה מה שיצא לי: 1700 קלוריות, 109 גרם פחמימות ,155 גרם חלבון , ו-65 גרם שומן.
אבל רק שתדעו שיש ימים שאני יאכל 150 גרם חזה עוף ויש ימים ש-300 גרם. אבל זה עדיין טוב בסך הכל לא? תקשיבו אני עד עכשיו אכלתי בין 1200-1700 קלוריות כל יום בלי תפריט והורדתי רק קילו בשלושה שבועות. נראה לכם שעם תפריט כזה עם 1700 קלוריות כל יום אני יכול לרדת מהר יותר?

דרך אגב זה הספורט שאני עושה 3-4 פעמים ריצה (כל ריצה בין רבע שעה לחצי שעה ) פעמים חדר כושר ושלושה אימוני בטן (רבע שעה כל אימון)

מבחינת האימונים, לא מספיק אימונים לדעתי. רבע שעה ריצה, לדעתי לא נחשב אימון. פעמיים בחדר כושר בשבוע זה לא מספיק, צריך לפחות 3 וזה באימון fbw. האמוני בטן שלך מיותרים.. מספיק שתעבוד חזק ותרים משקלים, הבטן עובדת בתרגילים מורכבים כאלה ואחרים.
מבחינת בתפריט, ירדת לאט כי המטבוליזם שלך נהיה מאד איטי עקב הכמות הקלורית הקטנה שצרכת. מאמין שעם אימונים במכון, תוכנית מסודרת, ולאכול -500-700 מתחת לתחזוקה, יספיקו לך להוריד את ה10 ק״ג, או לפחות להגיע למצב הכי טוב שלך בלי לאבד מסת שריר יקרה

• פותח/ת השרשור
מבחינת האימונים, לא מספיק אימונים לדעתי. רבע שעה ריצה, לדעתי לא נחשב אימון. פעמיים בחדר כושר בשבוע זה לא מספיק, צריך לפחות 3 וזה באימון fbw. האמוני בטן שלך מיותרים.. מספיק שתעבוד חזק ותרים משקלים, הבטן עובדת בתרגילים מורכבים כאלה ואחרים.
מבחינת בתפריט, ירדת לאט כי המטבוליזם שלך נהיה מאד איטי עקב הכמות הקלורית הקטנה שצרכת. מאמין שעם אימונים במכון, תוכנית מסודרת, ולאכול -500-700 מתחת לתחזוקה, יספיקו לך להוריד את ה10 ק״ג, או לפחות להגיע למצב הכי טוב שלך בלי לאבד מסת שריר יקרה
אחי אני כבר הספקתי לרוץ 17 ק"מ השבוע ועוד לא נגמר השבוע 17 ק"מ זה לפחות 1500 קלוריות ששרפתי רק מהריצה. נראה לך זה לא מספיק? אני רץ כל יום 2000 ק"מ +.יום אחד יכול להיות 2000 קילומטר,יום אחר 3000,יש ימים שאני רץ 5000 ולפעמים אם אני בשבוונג אני בכלל רץ 10000.בוא תביא לי עוד מישהו שעושה כל יום 3 קילומטר בערך.
אני כרגע לא עושה דדליפט אז התרגילים היחידים שאני עובד בהם על הבטן הם סקוואט ומכרעים. ואני לא הולך לשנות את זה כרגע.בינתיים אני רואה תוצאות יפות מאוד על הגוף שלי עם התוכנית שלי. האימוני בטן האלה אני לא יודע אם הם מיותרים או לא. אני פשוט עושה אותם. אני פשוט עושה 12 תרגילי בטן שונים ברציפות ללא הפסקה.

לפי דעתי האישית להתרכז יותר בריצה מאשר בחדר כושר רק יעזור לי. עובדה אני מתאמן רק פעמיים בשבוע במכון כושר ויש לי מסת שריר מאוד מכובדת שנראה לי שאני לא צריך אפילו להתנפח מעבר לזה.

Back
למעלה תחתית