משתמשים בזה המון בחדוא ומתמטיקה אוניברסיטאית..מתי השתמשת במספרים מרוכבים לאחרונה??
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משתמשים בזה המון בחדוא ומתמטיקה אוניברסיטאית..מתי השתמשת במספרים מרוכבים לאחרונה??
השתמשתי בחיים המקצועיים? אף פעם לא. אבל בלימודי הנדסה זה מאוד שימושי.מתי השתמשת במספרים מרוכבים לאחרונה??
אז בוא אני אתקן אותך, ויגיד לך שאחרי הבית ספר אתה יכול לנגב תבגרות עם התחת, חוץ מכרטיס ללימודים גבוהים היא באמת לא שווה כלום.משתמשים בזה המון בחדוא ומתמטיקה אוניברסיטאית..
איזה שאלון?איך אפשר להוריד עוד את הרמה ב3 יח''ל ?
אני גם ככה יושב על 100 בלי לעשות הרבה
ואני ב3 יח''ל כי אני עצלן...
למה ציפית שתעודת הבגרות תעזור לך?אז בוא אני אתקן אותך, ויגיד לך שאחרי הבית ספר אתה יכול לנגב תבגרות עם התחת, חוץ מכרטיס ללימודים גבוהים היא באמת לא שווה כלום.
801 ו802 סיימתיאיזה שאלון?
למה צפיתי? הגישה שלך מוטעת.. דברים לא לומדים כדי לשכוח.. התיכון ממש לא היה הדרך היחידה לחשוף אליהם, פשוט שטויות.למה ציפית שתעודת הבגרות תעזור לך?
בסופו של דבר לומדים הרבה דברים ששוכחים אבל גם מספיק דברים שהתיכון היה הדרך היחידה לחשוף אותי אליהם
אל תעלב אבל אתה ליצן.. 801 ו802 זה שאלונים ברמה של יסודי, ועוד יש מספר נקודות של עד 150. 803 זה שאלון ברמה הרבה יותר גבוהה,801 ו802 סיימתי
ב802 ציון סופי 100
ב801 ציון סופי 95 (כי לא הגשתי עבודה כלשהי אז קיבלתי מגן 90 ....)
803 עוד לא עשיתי
למה צפיתי? הגישה שלך מוטעת.. דברים לא לומדים כדי לשכוח.. התיכון ממש לא היה הדרך היחידה לחשוף אליהם, פשוט שטויות.
שיהיה לי ילד בעזרת השם, תיהיה בטוח שאני לא אשלח אותו לתיכון. אני אקח אותו לבית ספר פרטי והוא ילמד לבד בדיוק מה שצריך כדי לעבור את
השטות הזאת שנקראת בגרות.. אולי הוא יצא בנאדם.
אל תעלב אבל אתה ליצן.. 801 ו802 זה שאלונים ברמה של יסודי, ועוד יש מספר נקודות של עד 150. 803 זה שאלון ברמה הרבה יותר גבוהה,
וגם בלי נקודות נצברות של 150. ככה שאתה לא יכול ממש להעביר ביקורות על המתקשים למיניהם.
טריגונומטריה לא שימושית? אולי לא צריך למצוא צלעות במשולשים ,אבל טורי וטרנספורמי פוריה הם בין הכלים הכי חשובים שקיימים במדע ובתעשייה המודרניים. אני לא חושב שיש הרבה מכשירים אלקטרונים (אם בכלל) שלא קשורים בדרך זו או אחרת לפונקציות טריגונומטריות.דווקא יש המון חומר לא שימושי לכלום בלימודי המתמטיקה בעיקר לעומת מה שצריך באוניברסיטה.
לדוגמא טריגונומטריה, גיאומטריה אנליטית ועוד שטויות לעומת דברים שמשתמשים בהם המון כמו מספרים מרוכבים, חדו'א וסטטיסטיקה
טריגונומטריה לא שימושית? אולי לא צריך למצוא צלעות במשולשים ,אבל טורי וטרנספורמי פוריה הם בין הכלים הכי חשובים שקיימים במדע ובתעשייה המודרניים. אני לא חושב שיש הרבה מכשירים אלקטרונים (אם בכלל) שלא קשורים בדרך זו או אחרת לפונקציות טריגונומטריות.
את ההורים שלי עוד לימדו אלגברה לינארית בתיכון ,זה נושא שמאוד שימושי בהרבה תחומים. חבל שאת זה בחרו להוריד על חשבון נושאים אחרים.
אנחנו מתכוונים לאותו דבר, כמו שחשוב לדעת מה זה לוגריתמים בשביל ה ln, אבל לא צריך לחפור על חישובים בנושא.ואיך בדיוק אפשר להתחיל ללמד על הפונקציות הללו ללא גאומטריה של משולשים ומעגל היחידה?
לדעתי חייבים ללמוד טריגונומטריה במישור בצורה בסיסית+. הבעיה שלא מתמקדים בדברים החשובים לאחר כך.
אם כבר יש בעייה הרבה יותר חמורה לדעתי וזה שלא מלמדים את הנושא הזה כמו שצריך במדעי החיים וברפואה...
ואיך בדיוק אפשר להתחיל ללמד על הפונקציות הללו ללא גאומטריה של משולשים ומעגל היחידה?
לדעתי חייבים ללמוד טריגונומטריה במישור בצורה בסיסית+. הבעיה שלא מתמקדים בדברים החשובים לאחר כך.
אם כבר יש בעייה הרבה יותר חמורה לדעתי וזה שלא מלמדים את הנושא הזה כמו שצריך במדעי החיים וברפואה...