הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לתוכנית HST

• פותח/ת השרשור Ben
  • פורסם בתאריך

Ben

משתמש מתחיל
150
49
נק' מוניטין:
44
150
49
חשבתי על להתחיל עם HST ורציתי לברר כמה דברים לפני שאני מתחיל את התוכנית:

איך בדיוק אפשר לעשות חזרות שליליות בתרגילים כמו סקוואט או אפילו הרחקת כתפיים?

קראתי על HST ובחלק מהמקומות אומרים שכדאי לתת תרגיל לטרפזים ובחלק (כולל פה) אומרים שזה מיותר.. יש לזה תשובה חד משמעית או שכדאי לי לנסות ולראות אם זה מסתדר לי בתוכנית?

רציתי לעשות מתח כתרגיל גב אבל ה-RM15 שלי הוא בערך עם 2-4 קילו (השערה) בין הרגליים ככה ש-70% מזה זה פחות ממשקל הגוף שלי, מה שאומר שאני לא יכול לעשות מתח בתוכנית. מצד שני לפולי עליון במכון שלי יש פלטות עם קפיצות גבוהות מדי (פלטות קבועות במכשיר) ככה שגם הוא לא אידאלי... חוץ מחתירות (שאני מתכוון לעשות מסור אבל צריך 2 תרגילים מורכבים לגב בתוכנית) איזה עוד אפשרות יש לי?

יש עבודה על הבטן בתוכנית? ואם כן כמה ובאיזה תדירות?

ד"א קראתי את ה-FAQ של התוכנית וחיפשתי פה ובאתר של HST ולא מצאתי תשובות לשאלות, ככה שאני שואל פה

יש לך גריבטון במכון? זה מכשיר שאפשר לעשות בוא מתח ומקבילים עם עזרה (שמים משקל במכשיר ואת המשקל הזה הוא מוריד לך בעצם מהגוף).

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע מה זה גרביטון ויש לי, אבל גם הוא בא בקפיצות של ~10 קילו

בעיקרון יכול להיות שאני עושה 15 חזרות אפילו עם יותר משקל, 7-10 קילו עליי... אני צריך לבדוק את זה כי אף פעם לא ניסיתי לעשות כזאת כמות עם משקל
כשאני חושב על זה אפילו עם אני עושה עם 10 קילו עליי 15 חזרות הRM15 עדיין נמוך ממשקל הגוף ככה שזה לא ממש רלוונטי
בשביל שה-RM15 יהיה משקל גוף אני צריך משהו כמו 25 קילו עליי

מה גם שאם אני נעזר ברגליים אני יכול לעשות אפילו הרבה יותר, אבל אני מתכוון למתח עם גוף ישר ורגליים ישרות...

נערך לאחרונה:
בשביל חזרות שליליות בסקוואט וכתפיים צריך עזרה מאנשים. אתה לא חייב לעשות חזרות שליליות - אפשר להמשיך עוד שבועיים בעבודה של 5-3 חזרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית