הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם כדאי לי להתחיל חיטוב?

• פותח/ת השרשור as1997
  • פורסם בתאריך

as1997

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
היי,אני דיי חדש בפורים אז אני מקווה שאני במקום הנכון
אני בן 17 ואני מתאמן בחדר כושר בערב 8-9,חודשים,הייתי רזה ושקלתי בסביבות 53 (גובה מטר 65) ועליתי מאז בסביבות 13 קילו במסה, וחשבתי שאולי הזמן לעשות חיטוב
הבעיה היא שאין לי תזונאים ומומחים בחדר כושר ואני לא יודע אם אני עוד בשלב של להתחיל חיטוב. בקיצור אני מפחד לחזור להיות רזה ושחיף אז אני מתלבט אם עוד להמשיך מסה או לעשות חיטוב, ואם להתחיל חיטוב, אז אין לי ממש מושג איך.
אני אעלה תמונה שלי רפוי ומכווץ, ואם מישהו יוכל להעריך מה אחוז השומן שלי זה יעזור
תודה מראש!
IMG_20140411_190128.jpg IMG_20140409_093115.jpg

אחוז שומן לדעתי בערך 16, לא סגור.
הייתי מנסה לעלות לסביבות ה70 ק״ג ואז מתחיל לחתוך לאט לאט, בלי לאבד מסת שריר ובלי לפגוע במטבוליזם שלך.
בסך הכל אתה לא נראה כלכך שחיף, פשוט מלא בנוזלים, אל תפחד לעלות עוד קצת. גם ככה 2-3 ק״ג זה נוזלים.
מבחינת תפריט-כמה ואיך אתה אוכל?

• פותח/ת השרשור
את האמת לא הייתה לי ממש תזונה קבועה לפשוט המליצו לי לאכול כמה שיותר בשביל המסה,וזאת נראית לי קצת טעות עכשיו
בקיצור באמת נראה לי שאני אעשה עוד קצת מסה ואוכל נקי יחסית כדי שאחוז השומן שלי לא יגדל בהרבה וכשיהיה מה לחטב אני אחטב כי נראה לי עוד אין טעם..

את האמת לא הייתה לי ממש תזונה קבועה לפשוט המליצו לי לאכול כמה שיותר בשביל המסה,וזאת נראית לי קצת טעות עכשיו
בקיצור באמת נראה לי שאני אעשה עוד קצת מסה ואוכל נקי יחסית כדי שאחוז השומן שלי לא יגדל בהרבה וכשיהיה מה לחטב אני אחטב כי נראה לי עוד אין טעם..
כנס לפורטל של kilogram לקבלת מידע נוסף, תפריטי דוגמה, מדריכים למסה וחיטוב, תוכניות אימונים וכו׳
בהצלחה

Back
למעלה תחתית