הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה, סקואט.

Tartaruga

משתמש מתחיל
253
32
נק' מוניטין:
310
253
32
שלום רב!
רציתי שתעזרו לי לשפר את הטכניקה בסקואט. המדריכים במכון אומרים שאני עושה טוב, אבל אני חושב שיש הרבה מקום לשיפור, הבעיה שקשה לי להצביע על נקודות.
אשמח לבדיקתכם המעמיקה, עם הסבר מה ואיך לשפר 😃

ממה שאפשר לראות בצילום הזה זה נראה בסדר חוץ מהעומק, אתה צריך לרדת עוד טיפה

היי באר או לו באר?
גרייט שייפ כפ"ס? מתי אתה מתאמן אני אוכל לעוזר לך עם הטכניקה, אני עובד בערב בד"כ

זה לא סקוואט

הברכיים שלך עפות קדימה הגב לא ישר ועוד

תלמד מסרטונים איך עושים סקוואט

• פותח/ת השרשור
לברכיים שמתי לב רק בסרטון, אבל הגב ישר שים לב בסרטון.
להחזיק את הברכיים מאונכות לקרקע? יש טיפים איך לשפר את זה?
ותרחיב ב"ועוד", כאמור אני רוצה ללמוד ולשפר ואשמח לעזרה.

דבר ראשון תבחר - HB או LB - דגש על קואד (הייבאר) או על האמסטרינג-גלוטס (לובאר) - כרגע אתה עושה שילוב של שניהם
אחרי שבחרת,
אם זה LB - אתה צריך ללמוד לשבת אחורה, הברכיים יכולות לזוז קדימה רק עד סוף הכפות רגליים ורק בשלישי הראשון של התנועה, התחת שלך צריך לשבת כאילו על כסא שיש מאחורה
החזה שלך צריך להיות מורם כדי שהגב התחתון יהיה ישר ונעול (כרגע הגב התחתון שלך לא ישר - תסתכל טוב), מהבור תתן היפ דרייב ואז תיישר את הגב תוך כדי שהרגליים דוחפות חזק

אם זה HB - הברכיים שלך כן יכולות ללכת קדימה (ולצדדים), אתה לא צריך לשבת אחורה אבל אתה צריך להוציא חזה חזק ולהשאר יחסית זקוף כל התנועה, רד ATG ותשתמש בבאונס.

כמובן שלא הזכרתי את עניין המוט שצריך להיות על הטרפזים או על הכתף אחורית בהתאם לסוג הסקוואט

כמובן גם שבלי חלב ואוראו התרגיל הזה לא שווה כלום... השריר יהפוך לשומן אתה לא תגבה יותר

• פותח/ת השרשור
כל מאמן זורק הערה ואני מנסה ליישם, זו התוצאה S: האשכול נפתח בגלל הבלבול שלי.
כמו שרשמתי אני עושה LB, כי מקריאה פה אני חושב שזה עדיף.
לאיזו כיוון הברך אמורה לצאת? קדימה? (ככה עשיתי רוב הזמן, עד שמשהו אמר לי שצריך להוציא את הברכים לצדדים)
"מהבור תתן היפ דרייב ואז תיישר את הגב תוך כדי שהרגליים דוחפות חזק" נסח אותו בעברית בבקשה על מנת שאבין 😃

כל מאמן זורק הערה ואני מנסה ליישם, זו התוצאה S: האשכול נפתח בגלל הבלבול שלי.
כמו שרשמתי אני עושה LB, כי מקריאה פה אני חושב שזה עדיף.
לאיזו כיוון הברך אמורה לצאת? קדימה? (ככה עשיתי רוב הזמן, עד שמשהו אמר לי שצריך להוציא את הברכים לצדדים)
"מהבור תתן היפ דרייב ואז תיישר את הגב תוך כדי שהרגליים דוחפות חזק" נסח אותו בעברית בבקשה על מנת שאבין 😃
הברך בכלל לא אמורה לצאת - אתה לא צריך לעשות את זה מרצון אבל היא חייבת להתקדם כמה סנטימטרים בתחילת התנועה כדי ליצור זווית שבה אתה יציב ולא נופל אחורה. אתה צריך כן לחשוב על לדחוף את הברכיים לצדדים

כשהגעת לנקודה הכי תחתונה שלך, תתרומם עם התחת והגב תוך כדי - אל תחשוב רק על ליישר את הגב כי אז יצא לך לג פרס בעמידה, תחשוב על לדחוף את התחת למעלה (וקצת אחורה) ותוך כדי תיישר את הגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית