הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שבועיים וחצי בחיטוב

yar1n096

משתמש מתחיל
28
6
נק' מוניטין:
15
28
6
photo (2).JPG
משקל : 76.3
גובה : 173

• פותח/ת השרשור
לא רואה מה נישאר לך פה לחטב ככ

מסכים, עדיף לך לעשות מסה

חחחחחחחחחח אני אקח את זה כמחמאה למה לפני שבועיים פתחתי פה אשכול על סיום מסה והתחלת חיטוב .. אז נראתי ככה photo (2).JPG
אני רוצה עוד לחטב עד ה1 ליוני ואז להתחיל מסה ל90 קילו 😃

חחחחחחחחחח אני אקח את זה כמחמאה למה לפני שבועיים פתחתי פה אשכול על סיום מסה והתחלת חיטוב .. אז נראתי ככה
אני רוצה עוד לחטב עד ה1 ליוני ואז להתחיל מסה ל90 קילו
לא הייתי מסיים מסה לפי התמונה ההיא. ועוד חודשיים חיטוב נשמע לי יותר מדי

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מסיים מסה לפי התמונה ההיא. ועוד חודשיים חיטוב נשמע לי יותר מדי
שמע, במסה שעשיתי עליתי ב9 חודשים בסביבות ה17-18 קילו .. ככה שזה יחסית הרבה ושנינו יודעים טוב מאוד שחלק מזה גם שומן (עליתי בחודש 2 קילו ).. הייתי מפוצץ בנוזלים , הפנים שלי היו כמו של אוגר שלא לדבר על הגוף שהיה כמו אצל שמן. בגלל הסיבה הזאת החלטתי לצאת לחיטוב .
בכל מקרה , במסה הזאת השגתי את התוצאה שרציתי, אבל אני לא מתכוון לעצור פה . 😃
רק בשביל שתבין שאני לא ליצן שלא יודע כלום מהחיים שלו ,הינה כמה תמונות מהשינוי שעברתי:
971240_626866040674285_174057006_n.jpg 2012
Phodddto0795.jpg 2013
דרך אגב , כמה אחוז שומן נראה לכם שאני עכשיו??

יפה מאוד עשית דרך מעולה, ולפי מה שאתה מתאר אולי עשית בסדר שיצאת לקצת חיטוב כדי להעיף את כל הנוזלים והשומן שהצטבר, למרות שלא נראה שהיה לך הרבה שומן שם בעיקר נוזלים.

לדעתי עכשיו אתה באזור ה13% ואתה ממש יכול לצאת לשבועיים נייטרלי ולהמשיך מסה בכל הכוח, אין לך צורך בחיטוב ארוך. אומנם עלית יפה במשקל אבל חסרה לך עוד מסה לדעתי

התמונה ההיא צולמה ב"פוזה " טובה וכנראה אתה מכווץ בטן גם .
יהיה יותר טוב אם תשים תמונה של פרונט ובאק שניראה באמתץ משהו ...
אבל אני משער ש 13- + א"ש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית