עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון, כדי להתקע כמוך בסקוואט עם 90 קילו באמת אין טעם לטחון אוכל.
נחיה ונראה מי יצא מטומטם.
נורא מרגש אותי שקראת את PP. חבל שאתה לא יודע להבין על אילו מקרים מדובר.
אתה יודע טוב מאוד שב-SSּ מומלץ להוסיף 4 ליטר חלב ביום, וזה סביר להניח יכפיל את כמות הקלוריות שאתה אוכל, אם לא יותר. מעניין למה...
דרך אגב, מה שאמרתי מאוד קשור לנושא.
באמת מעניין על איזה מקרים מדובר, זה כתוב בPP, כתב את זה ריפטו... אה נכון זה מדבר על שחקני דוקים.
את המשחקי חלב שלך אתה יכול לשמור לעצמך.
א) כתבו את זה שני אנשים.
ב) ַPP זה ספר המשך של SS, ונכתב לאנשים קצת יותר מתקדמים.
ג) אין לך מה לענות פתאום? אתה יודע טוב מאוד מה הדיעה של ריפטו בנושא.
בPP כתוב גם על הSS וגם על תוכניות ליותר מתקדמים. עובדה שהחלק על התזונה מצוין בהתחלת הספר לפני ההסבר על התוכניות ככה שאפשר להבין שהוא מתייחס לכולם.
אני יודע שריפטו ממליץ לאכול בין 300-500 קלוריות מעל התחזוקה. ז
So your max intake was about 3370 calories/day. That is just about a maintenance diet for a 165 lb. guy if he's training at all, and certainly not enough to gain on. You need to think in terms of 5000/day. Really.
I think you're not eating enough and maybe not resting enough between sets, as I've suggested many times. It appears that 500 over maintenance is not nearly enough for most people. It may take 1500.
אני בMAINTAINENCE בגלל שהתחלתי AD, חצוף אחד
יש סיכוי.. אבל מה שהוא אמר לפותח הנושא שיאכל פי 2 יותר ממה שהוא אוכל עכשיו זה לא היגיוני, ודבר מטומטם להגיד את זה..ולא רק בגלל הנתונים שלווזה שהתחלת AD קשור כי?
coldfire אני לא יודע מאיפה הבאת את המשפטים האלה ובכול מקרה ריפטו ידוע שהוא מגזים ואוהב לרדת על אנשים בתגובות שלו.
אין פה אף אחד שאוכל 1500 קלוריות מעל התחזוקה שלו ואם כן אז הוא תוך כמה חודשים היה מגיע ל25 אחוז שומן. כשאתה אומר תחזוקה אתה מכליל את כול ההוצאות האנרגטיות של הגוף וזה כולל התאוששות מאימונים, אין סיכוי שאתה אוכל 1500 קלוריות מעל זה.
מה אתה נכנס לי לתפריט, אני לא מבין? אני בתחזוקה בגלל שזה מה שעושים בחודש-חודשיים הראשונים בתזונה הזו, זה לא אומר שאני לא מתקדם, זה פשוט אומר שהמשקל לא אמור להשתנות יותר מדי. קצת חצוף לומר למישהו ששוקל 30-40 קילו יותר ממך שהוא צריך להוסיף אוכל אתה לא חושב?וזה שהתחלת AD קשור כי?
coldfire אני לא יודע מאיפה הבאת את המשפטים האלה ובכול מקרה ריפטו ידוע שהוא מגזים ואוהב לרדת על אנשים בתגובות שלו.
אין פה אף אחד שאוכל 1500 קלוריות מעל התחזוקה שלו ואם כן אז הוא תוך כמה חודשים היה מגיע ל25 אחוז שומן. כשאתה אומר תחזוקה אתה מכליל את כול ההוצאות האנרגטיות של הגוף וזה כולל התאוששות מאימונים, אין סיכוי שאתה אוכל 1500 קלוריות מעל זה.
וזה שהתחלת AD קשור כי?
179.3 מעל התחזוקהאז עכשיו אתה גם קורא את המחשבות שלו?
בוא תסביר לי למה הוא שם את הצעירים שלו על 4 ליטר חלב ביום בתוספת 3-4 ארוחות גדולות.
הוא בטח מנסה להגיע ל 1850 קלוריות ביום, שיהיה 200 מעל התחזוקה.