- פותח/ת השרשור
עדכון על האימון של היום 29.06.2009
האימון הקודם והראשון שלי בתוכנית הזאת היה יום שבת (אימון A) ומכיוון שאני מתאמן ימי שבת, שני ושלישי בינתיים אז היום עשיתי אימון B עם משקל קל יותר בסקוואט מהאימון הקודם ובשאר התרגילים עם משקלים רגילים (כי מחר יש לי עוד אימון A שגם הוא כולל סקוואט).
מהלך האימון:
חימום 5 דקות על הליכון - ריצה קלה
סקוואט - 3X5, משקלים: 105LBS (כולל המוט)
לחיצה כתפיים - 3X5, משקלים: 75LBS (כולל המוט)
מתח באחיזה רחבה- 3X10, משקל גוף עד כישלון.
הסקוואט היה קל מאד בעיקר אחרי שאימון קודם עשיתי אותו עם 117LBS ועכשיו חזרתי אחורה אבל אין מה לעשות.. צריך להתאים את המצב.
הלחיצה גם הייתה קלה נורא, הרגשתי מוזר לעשות 3X5 עם משקל כל כך קל אז כבר פירגנתי עוד 2 סטים חימום.
המתח היה החלק הקשה באימון.. הזעתי כדי להגיע ל-10 חזרות, האחיזה קצת לא נוחה וזה שונה ממתח בבית.
סך הכל ההרגשה שלי מהאימון הייתה נחמדה, מחכה לאימון מחר.
השבוע שלי נראה ככה: AXBAXXX
כאשר זה משתנה משבוע לשבוע, שבוע אחד זה פעמיים A שבוע אחרי פעמיים B.
אשמח לתגובות ואמשיך לעדכן
אחלה יום! 😃
האימון הקודם והראשון שלי בתוכנית הזאת היה יום שבת (אימון A) ומכיוון שאני מתאמן ימי שבת, שני ושלישי בינתיים אז היום עשיתי אימון B עם משקל קל יותר בסקוואט מהאימון הקודם ובשאר התרגילים עם משקלים רגילים (כי מחר יש לי עוד אימון A שגם הוא כולל סקוואט).
מהלך האימון:
חימום 5 דקות על הליכון - ריצה קלה
סקוואט - 3X5, משקלים: 105LBS (כולל המוט)
לחיצה כתפיים - 3X5, משקלים: 75LBS (כולל המוט)
מתח באחיזה רחבה- 3X10, משקל גוף עד כישלון.
הסקוואט היה קל מאד בעיקר אחרי שאימון קודם עשיתי אותו עם 117LBS ועכשיו חזרתי אחורה אבל אין מה לעשות.. צריך להתאים את המצב.
הלחיצה גם הייתה קלה נורא, הרגשתי מוזר לעשות 3X5 עם משקל כל כך קל אז כבר פירגנתי עוד 2 סטים חימום.
המתח היה החלק הקשה באימון.. הזעתי כדי להגיע ל-10 חזרות, האחיזה קצת לא נוחה וזה שונה ממתח בבית.
סך הכל ההרגשה שלי מהאימון הייתה נחמדה, מחכה לאימון מחר.
השבוע שלי נראה ככה: AXBAXXX
כאשר זה משתנה משבוע לשבוע, שבוע אחד זה פעמיים A שבוע אחרי פעמיים B.
אשמח לתגובות ואמשיך לעדכן
אחלה יום! 😃
נערך לאחרונה: