הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength - לוג עלייה במסה

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך
כן האמת שהעלתי הפעם ב-5 כי הסקוואט הרג אותי ולא יכלתי לזוז.. גם אחרי מנוחה גדולה.
מהאימון הבא אני אמשיך עם 10 כל אימון.
זה אומר שסוף סוף הגעת לשלב שאתה מתקדם, תתרגל כי כל אימון ירגיש ככה אחרי הסקוואט.
תעלה תמיד ב10פאונד בדדליפט, אין סיבה שלא גם אם הסקוואט הרג אותך, בשביל זה יש לך לחיצה לפני זה כדי לנוח.

אני עושה את זה הפוך האמת.. לחיצה-> סקוואט -> דדליפט.

אגב לחיצה, רציתי לשאול אם מבחינת גדילה של חתך השריר יש הבדל בין אם מורידים את המוט עד נגיעה בחזה או מורידים אותו עד שהזרועות ב-90 מעלות? שאלה לידע כללי..
גם היום אחרי שעשיתי חזה לא הרגשתי את החזה ממש עובד גם אחרי התרגיל וגם במהלך התרגיל.. זה אומר משהו?

אבל הבעיה שהחזה שלי הוא הכי חלש בגלל זה אני רוצה לתת לו את ההתחלה של האימון שאני עוד לא עייף ברמה שיכולה להוריד לי מהיכולת..

אבל הבעיה שהחזה שלי הוא הכי חלש בגלל זה אני רוצה לתת לו את ההתחלה של האימון שאני עוד לא עייף ברמה שיכולה להוריד לי מהיכולת..
אתה רוצה להצליח לאורך זמן או שאתה רוצה להמציא את הגלגל מחדש?
אין לך חלק הכי חלש, הכל חלש.

עדכון תזונתי 18.07.09
אז החלטתי גם בשבילי וגם בשביל לקבל קצת תגובות והצעות לשיפור להעלות לפה את התפריט של העמסה שאכלתי היום.. הוא נראה כזה:

בוקר - 10:00
שייק 500 מ"ל שכולל - מעדן חלב 0% + 2 תמרים יבשים + חלב 1 אחוז + כף אבקת חלבון

צהריים - 14:00
4 פרוסות לחם מלא
4 פרוסות גבינה צהובה 5%
כ-500 גרם ירקות מבושלים
שלגון דיאט 0%

ריצה של חצי שעה 19:00

ארוחת ערב 21:00
100 גרם אורז לבן
500 גרם ירקות חיים

ארוחת לילה - כשרואים סרט הכי כיף לאכול 23:00
400 גרם אורז לבן עם קצת חלב 1%
שקית (85 גרם) פופקרון מופחת שומן
שלגון דיאט 0%
יופלה דיאט 0%

סה"כ ערכים תזונתיים
קלוריות: 2250
חלבון: 100 גרם
שומן: 45 גרם
פחמימה: 345 גרם
סיבים: 50 גרם

שאלה - בארוחת לילה, אכלתי קרוב ל-200 גרם פחמימות בארוחה.. זה בעייתי? כי יש איזה עניין שאם אוכלים מעל ל-150 גרם פחמימה בארוחה הגוף לא יודע מה לעשות עם העודף ואוגר אותו כשומן..

אשמח לדעות ולתשובות! 😃

עדכון על האימון של היום 18.07.09

מהלך האימון:

חימום 5 דקות על הליכון - ריצה קלה
סקוואט - 3X5, משקלים: 160LBS (כולל המוט) - עלייה של 5 LBS
פרס בעמידה - 3X5, משקלים: 90LBS (כולל המוט) - עלייה של 5 LBS
מתח- 3X5, משקלים: 8.75LBS על כל רגל.

בטן 3X15 כפיפות בטן בשיפוע שלילי

אז אתמול ושלשום הייתה העמסת פחמימות והיום בבוקר קמתי לאימון עם הרגשה שיש לי כח להרים את המשקלים בקלות.. והיה באמת ככה פחות או יותר.
זמני המנוחה אמנם גדלו לקרוב יותר ל-3 דקות בין כל סט אבל הצלחתי להתמודד עם המשקלים בצורה טובה.
עכשיו חוזרים ל-5 ימים דלים ואימון הבא יום שני..

אמשיך לעדכן! 😃

זה סוג של שריטה.. אני לא אתן לעצמי לאכול מה שאני רוצה, בעיקר לא שטויות..
גם כשאני עושה העמסה אני אקפיד על המאכלים ובעיקר סוג הפחמימות שאני אוכל.
הכל בגלל העבר שלי שהייתי בעל עודף משקל רציני (25 קילו יותר).

כרגע אין לך למה להפריז באוכל כי אתה ממש בהתחלה. מספיק שתאכל קצת מעל התחזוקה אבל בהמשך הדרך אתה תצטרך לעלות במשקל גוף יחסית מהר. אתה יכול לשמור על הבסיס של התפריט אבל להוסיף עוד אוכל בהמשך.
בקיצור אם אתה מגביל את עצמך באוכל אתה תגביל את עצמך גם בכח. החלטה שלך.

מי אמר שאני מגביל את עצמי באוכל?
לאכול דברים שהם לא ג'אנק נקרא להגביל את עצמי באוכל?

לא המלצתי לך לאכול גאנק אמרתי שאתה לא תצליח לאכול הרבה אם אתה תאכל דברים שאתה לא אוהב.

עוד יותר.. מי אמר שאני לא אוהב את מה שאני אוכל? להיפך..
זה שיש לי 5 ימים בשבוע לאכול דברים שהייתי רק חולם עליהם כמו גבינות שמנות (נפוליאון פילדלפיה מוצרלה..) חמאת בוטנים בכמות גדולה מיונז שמן וכאלה.. ויומיים שאני יכול להפריז עם פחמימות שהכמויות שאני אוכל ביומיים האלה סותמות אותי לחודש, ועוד לעלות עם זה נקי במסה.. זה התוכנית האולטימטיבית בשבילי אני חושב.

עדכון על האימון של היום 20.07.09

מהלך האימון:
חימום 5 דקות על הליכון - ריצה קלה
סקוואט - 3X5, משקלים: 165LBS (כולל המוט) - עלייה של 5 LBS
בנץ' - 3X5, משקלים: 115LBS (כולל המוט) - עלייה של 5 LBS
דדליפט - 1X5, משקלים: 120LBS (כולל המוט) עלייה של 10 LBS

בטן 3X15 הרמת רגליים לחזה בשיפוע שלילי

אוקיי אז הסקוואט מתחיל להיות ממש קשה, אני לוקח מנוחות של כ-3 דקות בין סט לסט.
הבנץ' כששמים אותו באמצע הוא באמת עוזר להרים כבד יותר בדדליפט.
הבנץ' עוד קצת תקוע לי אני מרגיש שהוא ממש חלש ואני לא מצליח להוריד את המוט עד לנגיעה בחזה בלי לפחד שהמוט ייפול עליי עם כל המשקל, אז יוצא שבבנץ' התנועות לא ממש מלאות.
זה מה שקורה במכון כמעט ריק ושלא עובדים עם ספוטר.. אבל אני לא חושב שזה ישפיע לי על ההתקדמות.

מבחינת תזונה - אני ביום ה-3 השבוע לדילול פחמימות, נראה לי שדיי התרגלתי לרעיון של הדיאטה הזאת והתשישות של הדילול עוברת משבוע לשבוע ואני מרגיש פחות חלש כל פעם.
יום ראשון הבא אני נוסע לאילת.. ככה שלא יהיה ריאלי להיות כל השבוע בדל פחמימות כשנוסעים לחופש.
אני אמשיך להתאמן שם בחדר כושר של המלון, אבל יש למישהו המלצות איך לסדר את השבוע מבחינה תזונתית?
חשבתי אחרי ההעמסה של חמישי-שישי הקרובים להיות משבת עד שבת הבאה שאני חוזר מאילת להיות במאזן נייטרלי עם חלוקת ZONE.. מה אתם אומרים?

אשמח לתגובות והמשך יום טוב! 😃

אחלה התקדמות אתה עושה, סוף סוף תפסתה גל עם הדדליפט

מנוחה של 3 דקות זה סביר (שלא תחשוב שזה הרבה)
תהנה באילת ואל תחשוב על אוכל יותר מידי, פשוט בלי שטויות של ילדים

בהצלחה 😃

תודה רבה! 😃

באילת אני יאכל מאוזן סטייל ZONE על מאזן נייטרלי, לא אתעסק באוכל יותר מדי אני פשוט כבר יודע לרוב איזה מאכלים טובים לי ומה הם מכילים וכמה.. אני אשתדל לא להגזים עם הפחמימות כי אני נוסע ישר אחרי יומיים העמסה, אז אני יאכל כמות מתונה של פחמימות, אכניס 1.5 חלבון וכמות מתונה של שומן (בערך 25% מהקלוריות ביום).

הולך?

אתה מתעסק בשטויות, אתה נוסע להנות ולבלות, אל תכניס גם לכאן את השגרה הקפדנית של אימונים ותזונה תשחתחרר קצת.
תיסע, תאכל מה מה שאתה רוצה ותהנה אל תספור קלוריות, מקסימום ורצוי לא לאכול שטויות כמו שרשמתי בהודעה הקודמת

תהנה זה הכי חשוב

אחלה.. ואז כשחוזרים מאילת לחזור לאנאבוליק בדילול כרגיל? או שצריך איזשהו שבוע שונה קצת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית