הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה אחוזי השומן לא משאירים לי שום ברירה ...

Mathi Tik

משתמש מתחיל
138
9
נק' מוניטין:
25
138
9
היי חברים,

לפני חמישה חודשים התחלתי את תכנית ה-SS ההו, כה מפורסמת (על החוויות והמסקנות ארחיב בהזדמנות).

בינתיים ככה נראה הלפני והאחרי. אשמח לשמוע את דעתכם על השינוי (אם קיים בכלל).

שתי שאלות נוספות - מה לדעתכם אחוזי השומן הנוכחיים שלי ? מה צריך להיות הצעד הבא (רק אציין שאחוזי השומן הגובהים ממש מאיצים בי לחטב. לא מותירים בי כל ברירה! 😃 )

אל תתביישו ומי יתן וחגכם יהיה שמח !

קבצים מצורפים

• back 3.jpg
    back 3.jpg
    KB 44.4 · צפיות: 422
  • ches 3.jpg
    ches 3.jpg
    KB 46.2 · צפיות: 445
  • side 3.jpg
    side 3.jpg
    KB 41.8 · צפיות: 403
צריך לפרסם חוק שאסור לאנשים להעלות תמונות לפני אחרי במתכונת SS. המוניטין שהתוכנית הזאת מביאה לך הוא ביצירת כוח שמתבטא בפלטות על המוט ולא ביצירת גוף מסיבי יותר.

וחוץ מזה, אל תתייאש אחי, כולנו הצטערנו שסיימנו SS עם אחוזי שומן גבוהים, אבל בסוף זה בטוח ישתלם לך. מה משקלי העבודה?

שמע לא רואים שינוי גדול מדי.
עלית קצת, לא יותר מדי שומן. לא רואים גם עליה גדולה בשריר.

פרט נתונים:
משקל: לפני אחרי
משקלי עבודה: לפני אחרי
היקפים.....

אם עשית 5 חודש מאסה אני מאמין שלא עלית 2 3 קילו אלה יותר לכיוון ה10 לפחות .
אשמח שתגיד מה משקל גובה ומשקלי עבודה .. ואחרי זה אגיד את מה שיש לי להגיד .

• פותח/ת השרשור
הנתונים המספריים שמלווים את החמישה חודשים האלו -

משקל גוף -

לפני - 87 ק"ג. אחרי (נכון לאתמול) - 99 ק"ג.

משקלי עבודה -

סקוואט - 117 ק"ג (הצלחתי לעשות סט אחד עם 4 חזרות - כביכול השיא שלי) כעיקרון עושה 112 ק"ג נקי יחסית.
פרס - 60 ק"ג.
דדליפט - 105 ק"ג.
בנץ' פרס - 97 ק"ג.
מתח - עולה נקי שלושה סטים של 5 עליות כל סט .

לצערי לא מדדתי היקפים ...

נראה שלא עלית הרבה שריר אחי לפי התמונות רואים רק שומן ולא הרבה שריר ... גם משקלי העבודה לא הכי גבוהים ...

• פותח/ת השרשור
נראה שלא עלית הרבה שריר אחי לפי התמונות רואים רק שומן ולא הרבה שריר ... גם משקלי העבודה לא הכי גבוהים ...

אני יודע שעליתי 12 קילו של משקל. אני מאמין שמשהו שם הוא שריר. השאלה כמה, זה בדיוק מה שאני מנסה לברר בעזרת הפורום.

אני בטוח שמשקלי העבודה שלי לא מרשימים באופן יחסי למצופה ממשתמשי הפורום. אבל הרבה גבות התרוממו סביבי בחדר הכושר כשהרמתי 112 ק"ג בסקוואט (אני בטח ארחיב על זה בפוסט סיכום נפרד). אני באופן כללי הרגשתי התקדמות - אין לי מושג אם זה מה שמצופה או שסתם נדמה לי. אני רק יכול לקוות שלא מדובר בעלייה נקייה של שומן 😃

שוב, אני באמת אשמח לשמוע דעות מבעלי עין מקצועית בתחום. איפה באמת אני עומד ?

שמע אחי המשקלים שלך לא משו
בכל זאת כל הכבוד על ההתקדמות ויש התקדמות
כניראה שעלית ביחס לא נקי אבל עלית שריר בטוח.

לא יודע אם כדאי לך להמשיך או לחטב כי שוב - לא מיצית את התכנית בכלל.
105 ק"ג דדליפט על 99 משקל גוף זה גרוע לסוף תכנית.

מצד שני 97 ק"ג בנצ' פרס זה בסדר.
אפשר יותר, אבל זה בסדר.

הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי מסיים עם התכנית. יכול להיות שאתה יכול להמשיך עם פלוס קלורי קטן יותר ששואף לנטרלי ולעלות נקי וגם להתחזק.
אני הייתי מושך עוד קצת. אתה לא שמן.

כאחד שלא סוגד לתוכנית SS כלל אני אתן את דעתי לפי התמונות בלבד. אני בניגוד לחברים כאן שלא עודדו אותך בתגובתיהם חושב בהחלט שיש שינוי יפה.

בתמונות הגב - הגב קיבל רוחב והפך למאסיבי יותר. בהחלט שינוי יפה ובולט לעין מכל התמונות.
בתמונת פרונט - הטרפזים גדלו ולשריר החזה נוסף בשר ובאופן כללי הגוף נראה מוצק יותר מהתמונה של הלפני.

נכון שבתמונת ידיים לא רואים שינוי אך אין לך מה להתרגש מכך. לדעתי בתוכנית הזאת הידיים לא גודלות באופן משמעותי, אלא אם כן הגעת למשקלים גבוהים מאוד בסיומה.

לדעתי האישית הייתי חושב על תהליך של חיטוב עם ערך גבוה של חלבון, בהנחה שחשוב לך להיראות טוב בקיץ.
סך הכל, שינוי נחמד מאוד וחיובי. בהצלחה בהמשך.

נערך לאחרונה:
לפי דעתי פשוט תפסיק אם הSS הזה ... תעשה חיטובון של4-5 שובועות .. ואז תתחיל מאסה אם AB .
איפה כל הSSניקים עכשיו ? שאומרים שבSS עולים יותר שריר ?
בבקשה חברים .

SSניקים לא טענו מעולם שעולים במסת שריר יותר מתוכנית בילדינג.
אבל כוח? בהחלט.

מתוכנית בילדינג בטח שלא ... לא קרוב ... כוונתי הייתה שבSS עולים יותר שומן מאשר שריר ... מה שהחברה כאן רובם טוענים ששהפך .
כמובן שאני לא יודע מה הבחור כאן אכל במשך ה5 חודש שלו ... אבל בטוח שSS הזאת לא קידמה אותו יותר מידי ...

אבל בטוח שSS הזאת לא קידמה אותו יותר מידי ...
תלוי מה היו המשקלים ההתחלתיים שלו.
5 חודשים ו-12 קילו משמע 0.6 קילו בשבוע. קצת גבוה אבל לא כזה משמעותי.

@Mathi Tik - מרגיש שצריך חיטוב? תחטב ואז תחזור להרים כבד (או בילדינג...מה שתרצה). רוצה להתקדם עוד קצת? תן בראש ואז תחטב.
חייב להודות שאתה לא נראה שמן בכלל.

מתוכנית בילדינג בטח שלא ... לא קרוב ... כוונתי הייתה שבSS עולים יותר שומן מאשר שריר ... מה שהחברה כאן רובם טוענים ששהפך .
כמובן שאני לא יודע מה הבחור כאן אכל במשך ה5 חודש שלו ... אבל בטוח שSS הזאת לא קידמה אותו יותר מידי ...
אתה מבלבל במוח, זה כבר תלוי בתזונה. אגב, טיקי, תחגור בסקוואט ותמשיך להתקדם.
בדדליפט ככל הנראה יש בעיית טכניקה, תתקן אותה ותמשיך להתקדם [עדיין לא לחגור].

דדליפט מפגר מאחור, תבדוק מה העניין שם, שאר המשקלים יפים.

אולי אתה מרגיש שהשמנת קצת ולא עלית שריר כמצופה , אבל בתור אחד שסיים SS לפני משהו כמו שנה,
אני מבטיח לך שלטווח הארוך זה משתלם(מאוד), גם ויזואלית, וגם עם המשקל על המוט.

לפי דעתי עלית הרבה יותר שומן מאשר שריר ... מה התפריט ?
בכל מקרה למשקלים כאלה אפשר להגיע גם בבילדינג ... במיוחד שאתה 100 קילו

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה לכולם על התגובות. יהיה לי קצת קשה לענות פה לכל אחד בצורה מפורטת. אז אני אנסה לנסח תשובה כללית -

אני חייב לציין שאני לא הבעתי שום רמה של שביעות רצון כזו או אחרת. אני פשוט מציג את המצב ושואל לדעתכם. אני לא מאוכזב מתכנית ה-SS או מרוצה ממנה, אני מאוד מנסה לשמור על ניטרליות בנושא כי אני נמצא באמצע התהליך ולא בסופו (גם אם אחליט לא להמשיך עם התכנית הספציפית הזאת) אני מקווה שגם הפוסט לא ייגרר להתעסקות בנושא "SS טוב או רע" (אני אפתח פוסט סיכום מיוחד בנושא ושם נוכל כולנו להרגיש חופשי להתדיין בנושא).

השאיפה שלי בתחילת הדרך הייתה לצבור מאסת שריר. לפתח את הגוף ברמה קלה. אני לא שואף להיות פאור ליפטר רב עצמה או באדי בילדר מנופח שרירים (מי שממש רוצה לדעת מה הוביל אותי להתחיל מוזמן לקרוא - http://www.lbs.co.il/threads/47315/).

בנוגע למשקלי עבודה - אחד הדברים שהנחו אותי היה שמירה על בריאות הגוף. כלום לא שווה אם במהלך התהליך אני פוצע את עצמי. ובגלל זה בתרגילים המורכבים כמו הדדליפט והסקוואט, לא פעם החזרתי משקלים אחורה ועבדתי על הטכניקה (שעד היום רחוקה מלהיות מושלמת. הרחבה בנושא, כאמור, בפוסט יעודי.) אין ספק שיש לי עוד הרבה לאן להתקדם מבחינת משקלים, אבל זה פחות מעניין אותי - אני דיי להוט להתחטב, לא נוחה לי תחושת השומן והכרס שהצטרפה איתה. השאלה היא האם חיטוב עכשיו יחזיר אותי אחורה או שכמו שייעצו לי פה אפשר להתחטב לקראת הקיץ ולהמשיך בתהליך העלאת המאסה בהמשך. הגישה הזאת מאוד מתאימה לי. וקשה לי להאמין שאני אבחר בדרך אחרת שהיא לא חיטוב, אבל שוב, חשוב לי לשמוע את דעתכם.

בנוגע לתפריט התזונה שלי - מאוד מאוד היה קשה לי לעקוב אחרי מה נכנס לי לפה. ודיי חטאתי בנושא הזה. אכלתי הרבה דברים שהם לא בהכרח מזינים בצורה אופטימלית ולא בחלתי באפשרויות (המבורגרים מבחינתי היו אחלה מקור חלבון 😃 ). השתדלתי לא לאכול ממתקים ושאר סוכרים מיותרים, אבל זה לא שהתנזרתי. יכול מאוד להיות שמבחינת תזונה נפלתי - השאלה היא אם כן, עד כמה נורא?

שוב, תודה על התגובות, אני מתייחס לכל אחת ואחת מהן בכובד ראש.

בנוגע לתפריט התזונה שלי - מאוד מאוד היה קשה לי לעקוב אחרי מה נכנס לי לפה. ודיי חטאתי בנושא הזה. אכלתי הרבה דברים שהם לא בהכרח מזינים בצורה אופטימלית ולא בחלתי באפשרויות (המבורגרים מבחינתי היו אחלה מקור חלבון ). השתדלתי לא לאכול ממתקים ושאר סוכרים מיותרים, אבל זה לא שהתנזרתי. יכול מאוד להיות שמבחינת תזונה נפלתי - השאלה היא אם כן, עד כמה נורא?
לפי מה שאתה מתאר זה נראה שזה מה שעיכב אותך. לאכול בלי מעקב גם במסה לדעתי זאת טעות, אין צורך לשבת על הגרם ולמדוד ירקות ובהחלט אפשר לגוון הרבה יותר מאשר בחיטוב, אבל בקרה חייבת ליהיות

בגלל התזונה הלקויה עלית המון שומן מי תוך ה12 קילו שלך ... התזונה חשובה בדיוק כמו האימונים .

בגלל התזונה הלקויה עלית המון שומן מי תוך ה12 קילו שלך ... התזונה חשובה בדיוק כמו האימונים .
יש לך טעות, התזונה חשובה הרבה יותר מהאימונים.

טיקי לפי דעתי הבעיה הייתה תזונה לקויה ועצם העובדה שעשית יותר מידי ריסטים, ולא אכלת בהתאם [כלומר אכלת יותר מהרצוי].
בהחלט צברת שריר כמו שנאמר כאן, ועדיף כרגע לחטב תקופה לאחוז שומן נמוך יותר ואז להתחיל שוב את התוכנית ולסיים כמו שצריך, כי מאחוז שומן מסויים היחס צבירת שריר:שומן הוא לא לטובתך, וכל יהיה גם במשקלים.
תחטב עם הלינארית, תמשיך לעבוד על תרגילי הבסיס, תנצל את הזמן לתקן את הטכניקה לשלמות, ואח"כ תסיים את SS כמו שצריך.
מה שבטוח, יש לך עוד איזה 20 קילו להוסיף לסקוואט, ובערך 35 לדדליפט, והמשקל ישפיע מאוד על המאסה והגודל הכללי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית