ייעוץ SS או ABCDE

שוהם.

משתמש מתחיל
169
223
נק' מוניטין:
905
169
223
עשיתי 3 חודשים ABC אני מתאמן בסך הכל חצי שנה ובשלוש חודשים לפני זה לא ידעתי מה אני עושה ולא התאמנתי טוב
עכשיו הגעתי למסקנה שהתוכנית ABC היא לא בשבילי ואני כל היום מחפש תוכניות אחרות.. חבר שלי אומר לי לעשות SS כי SS יביא לי משקלים יותר גבוהים ומשקלים יותר גבוהים יתנו יותר גירוי לשריר משמע יותר היפרטרופיה והחבר השני אומר לי ללכת על ABCDE כי הוא אומר שאני יעלה במשקלים של הסקוואט דדליפט ובנץ אבל בכל השאר אני אהיה חלש..
נתונים שלי אם צריך:
1.86
משקל 82
בנץ- 60
סקוואט 60
דדליפט 80
ונתקעתי במשקלים האלה ממש קשה לי לעלות

תוך 3 חודשים מתחילת האימון החלפת לABC?

הייתה צריך להתחיל חודש - חודשיים -FBW לחימום
לאחר מכן חצי שנה לפחות AB ואז להגיע ל-ABC

רצת מהר מדיי ושחכת את עצמך תוך כדי התהליך.

אל תעשה בחיים ABCDE אתה לא בודי בילדר ועפ"י המשקלים יש לך עוד זמן וככל שתוסיף יותר פיצולים זה לא הדבר הטוב ביותר לעשות. צריך לעבוד על כל שריר לפחות פעמיים בשבוע! וכל עוד אתה מתאמן מתחיל אתה רק דופק לעצמך את ההתקדמות עם כל פיצול!

לכן ידידי, עדיף שתרד ל-AB לפחות לחצי שנה ושתרגיש מוכן תעלה ל-ABC. או שתעשה SS או כל תוכנית למתחילים.

כן הכותרת הייתה קצת מפגרת ... בכל מקרה אחי אני לא דוגל בתוכניות כוח למינהן ... אבל עדין מאמין שאתה צריך לעלות את המשקלי עבודה האלה .
לכן אני מציע לך AB על בסיס התרגילים המורכבים וכל אימון תנסה להעלות את משקלי העבודה ל5 חזרות ... ובשאר תרגילי העזר תעשה 10-15 .
[כמובן אם בילדינג זה המטרה שלך ]

לדעתי ודעת מאמנים בכירים בתחום מה שיתן לך הכי הרבה תוצאות (והרבה אתגר !! ) זה SS ....הפיצול שרשמת הוא הפיצול הכי "מקולקל" שיש ומיועד למיקצועניים שמשתמשים בחומרים.

הנוסחא של אימון מאוד פשוטה ולקח לי קצת זמן להבין אותה ( כמה שנים) , יותר משקל על המוט יותר כוח , יותר כוח , יותר מסת שריר.

דבר נוסף , הרוב המוחלט בחדר כושר מעדיפים לבוא לבודד ידיים עם איזה 10 סטים ולהרגיש איזה בילדרים בקנה מידה עולמי .
בתרגילים המורכבים הם עושים לצאת ידי חובה (כמו סקוואט ) וזה קל "לתפוס" כאלה , לפי טכניקה לקויה (חצי סקוואט) ומשקלים נמוכים.

יש לי ההרגשה שגם את הABC לא עשית טוב

למה בכלל לפצל לABCDE?? אם כבר עדיף לפצל לABCDEF ואז אתה מבודד קוואס וHAMS לימים שונים

קודם כל, ההמלצה שלי היא SS.

החבר השני אומר לי ללכת על ABCDE כי הוא אומר שאני יעלה במשקלים של הסקוואט דדליפט ובנץ אבל בכל השאר אני אהיה חלש..
החבר טועה, לסקוואט, דדליפט, פרס ובנץ' יש carry over לכל התרגילים המבודדים, וההיפך אינו נכון - מהסיבה הפשוטה שהם מחזקים אותך הרבה יותר (כוח = היכולת של שריר להתכווץ כנגד התנגדות)
שים לב כמה אנשים עם לג פרס כבד יש שהסקוואט שלהם בריצפה. מצד שני, כמה אנשים עם סקוואט כבד יש שהלג פרס שלהם בריצפה? התשובה היא שאין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית