נק' מוניטין:
107
- 369
- 63
- מתאמנת מידי יום אירובי וכח בחד"כ
המון השקעה ;)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק אני שמתי לב לכך שברגע שביקשנו לראות תמונה , הבחורה פשוט נעלמה מהדיון?!?!
מצטערת אבל ההערה שלך 'קצת' מרגיזה אותי...🤬ככה זה רוב הנשים בפורום הזה - שמות הודעה אחת(או הכי הרבה 2) ואח"כ נעלמות.
מצטערת אבל ההערה שלך 'קצת' מרגיזה אותי...🤬
הבחורה העלתה שאלה לגיטימית, קיבלה תשובות, הודתה לכולם ומבחינתה הנושא נסגר.
מצד שני, בשרשור של בקושי 2 עמודים, 3 פעמים @מיכל פבזנר מבקשת לראות תמונה. לדעתי מי שרוצה להראות תמונה, מעלה אותה. מילא לבקש פעם אחת אבל שלוש פעמים ?! זה גובל במציצנות. אז כל אחד והבחירה שלו אבל מכאן להכליל על כל הבנות בפורום?
זה כאילו שאני אגיד..
ככה זה רוב הגברים בפורום, רוצים בייספט וקוביות אבל לא אכפת להם לעמוד על פיגומים במקום רגליים:s59:
ראשית, הבחורה לא נעלמה היא שאלה ונענתה.מה הרגיז אותך ? שאמרתי משו נכון ? אין לי בעיה שתעלה שאלה, בגלל זה אנחנו כאן... אבל למה להיעלם ?
ראשית, הבחורה לא נעלמה היא שאלה ונענתה.
שנית, יחסית למספר הנשים שנוכחות כאן, יש כאן לא מעט משתתפות.
ולבסוף, התגובה שלך והזלזול שהיא מביעה, עושה בדיוק את האפקט ההפוך ועלולה להרתיע נשים שכבר אוזרות אומץ ומעלות שאלות
ומה שהרגיז אותי שכל זה על מה? על זה שהיא לא העלתה תמונה?!?!
ולמען הדיוק גם אני דיברתי על רוב הגברים...😃
כבר אמרתי לפני איזה חודש שזה לא קל לנשים כאן.....אני בנוסף מעודד לא רק לשאול שאלות אלא להיות פעילה בפורום.
תהרגי אותי לא מעלה תמונה!תרשי לי לא להסכים איתך
כשאומרים לך להעלות תמונה לא מתכוונים לכך שהיא חיבת לכלול את הפנים שלך.תהרגי אותי לא מעלה תמונה!
מתביישת!!!!
לא ראיתה שזה שרשור מלפני שנה ?פשוט אל תתאמני וירד לך מסת השריר
כן,סיקרנה גם אותי ונעלמה לה. איףףףף חוסר התחשבותרק אני שמתי לב לכך שברגע שביקשנו לראות תמונה , הבחורה פשוט נעלמה מהדיון?!?!
את עורכת סיאנס... 😃כן,סיקרנה גם אותי ונעלמה לה. איףףףף חוסר התחשבות
משתתף בסיאנס?...להפסיק להרים משקולות ולהתחיל לעשות אירובי.