יותר מידי מסת שריר

מצב
השרשור נעול
מעניין לראות תמונה ולהבין על מה את מדברת, בכל מקרה נשמע סיפור שונה מכל מה שקורה כאן בפורום.

את נשמעת כמו הבת זוג שלי, הנתונים שלך ושלה זהים והיא חיה באשליה שהיא מעלה שריר וזה מגעיל ובלה בלה. לצערי לרוב זה פרנויה בעקבות מעבר מבחורה מנוונת לבחורה פחות מנוונת(שזה מעולה) וגברי זה ממש לא. אבל אולי אני טועה ואת פלא גנטי והעלית מספיק שריר כדי להרגיש שונה מהותית מבחורות אחרות. עצות לטיפול "בבעיה" הביאו לך.

אי אפשר להיות שרירי מידי על 57 קילו...

רק אני שמתי לב לכך שברגע שביקשנו לראות תמונה , הבחורה פשוט נעלמה מהדיון?!?!

רק אני שמתי לב לכך שברגע שביקשנו לראות תמונה , הבחורה פשוט נעלמה מהדיון?!?!

ככה זה רוב הנשים בפורום הזה - שמות הודעה אחת(או הכי הרבה 2) ואח"כ נעלמות.

ככה זה רוב הנשים בפורום הזה - שמות הודעה אחת(או הכי הרבה 2) ואח"כ נעלמות.
מצטערת אבל ההערה שלך 'קצת' מרגיזה אותי...🤬
הבחורה העלתה שאלה לגיטימית, קיבלה תשובות, הודתה לכולם ומבחינתה הנושא נסגר.

מצד שני, בשרשור של בקושי 2 עמודים, 3 פעמים @מיכל פבזנר מבקשת לראות תמונה. לדעתי מי שרוצה להראות תמונה, מעלה אותה. מילא לבקש פעם אחת אבל שלוש פעמים ?! זה גובל במציצנות. אז כל אחד והבחירה שלו אבל מכאן להכליל על כל הבנות בפורום?
זה כאילו שאני אגיד..
ככה זה רוב הגברים בפורום, רוצים בייספט וקוביות אבל לא אכפת להם לעמוד על פיגומים במקום רגליים:s59:

מרטין, תרשי לי לא להסכים איתך כי לדעתי זה כמו שגבר ישאל: "מה ניתן לעשות, הבייספ שלי גדול מידי?" (זה כאילו קצת משתחצן לדעתי) ואז כשיבקשו לראות את הבייספ הגדול, פתאום הוא יעלם... זה לא ייראה לך קצת תמוה? כ"כ גדול? תראה גם לנו שנתרשם...זאת לפחות דעתי...

מצטערת אבל ההערה שלך 'קצת' מרגיזה אותי...🤬
הבחורה העלתה שאלה לגיטימית, קיבלה תשובות, הודתה לכולם ומבחינתה הנושא נסגר.

מצד שני, בשרשור של בקושי 2 עמודים, 3 פעמים @מיכל פבזנר מבקשת לראות תמונה. לדעתי מי שרוצה להראות תמונה, מעלה אותה. מילא לבקש פעם אחת אבל שלוש פעמים ?! זה גובל במציצנות. אז כל אחד והבחירה שלו אבל מכאן להכליל על כל הבנות בפורום?
זה כאילו שאני אגיד..
ככה זה רוב הגברים בפורום, רוצים בייספט וקוביות אבל לא אכפת להם לעמוד על פיגומים במקום רגליים:s59:

מה הרגיז אותך ? שאמרתי משו נכון ? אין לי בעיה שתעלה שאלה, בגלל זה אנחנו כאן... אבל למה להיעלם ? אז זהו? שאלת שאלה אחת ועכשיו את יודעת הכל ? תשארי כאן ותצברי ידע. הרי זה רק עניין של זמן עד שעוד משו לא יסתדר לה או שהיא לא תבין ותחזור לכאן בשביל תשובות.

ודבר שני אמרתי "רוב" הנשים(וזה באמת מה שקורה כאן, עובדה שיש כאן 3,4 משתמשות קבועות), לא אמרתי "כל" הנשים - יש הבדל. אם כבר זאת את שהכללת.

מה הרגיז אותך ? שאמרתי משו נכון ? אין לי בעיה שתעלה שאלה, בגלל זה אנחנו כאן... אבל למה להיעלם ?
ראשית, הבחורה לא נעלמה היא שאלה ונענתה.
שנית, יחסית למספר הנשים שנוכחות כאן, יש כאן לא מעט משתתפות.
ולבסוף, התגובה שלך והזלזול שהיא מביעה, עושה בדיוק את האפקט ההפוך ועלולה להרתיע נשים שכבר אוזרות אומץ ומעלות שאלות
ומה שהרגיז אותי שכל זה על מה? על זה שהיא לא העלתה תמונה?!?!

ולמען הדיוק גם אני דיברתי על רוב הגברים...😃

ראשית, הבחורה לא נעלמה היא שאלה ונענתה.
שנית, יחסית למספר הנשים שנוכחות כאן, יש כאן לא מעט משתתפות.
ולבסוף, התגובה שלך והזלזול שהיא מביעה, עושה בדיוק את האפקט ההפוך ועלולה להרתיע נשים שכבר אוזרות אומץ ומעלות שאלות
ומה שהרגיז אותי שכל זה על מה? על זה שהיא לא העלתה תמונה?!?!

ולמען הדיוק גם אני דיברתי על רוב הגברים...😃

סבבה אבל אני לא רואה שהיא פעילה בפורום וכך גם רוב הנשים שמגיעות לכאן לפורום.

עם כבר ההיפך - אני הכי מעודד אנשים בכלל ונשים בפרט לשאול שאלות ולצבור ידע בגלל שיש כ"כ הרבה ידע שמטעה אנשים וקשה לכולם להבחין מה נכון ומה לא. בגלל זה אני בנוסף מעודד לא רק לשאול שאלות אלא להיות פעילה בפורום. שתצבור ידע ממקרים של אנשים אחרים.

ואם היא לא רוצה להעלות תמונה זה כבר בחירה שלה, אני לא זה שיבוא ויבקר אותה על זה, סה"כ באים לעזור, אי אפשר להכריח. מה גם שאם אינני טועה אני בכלל לא ביקשתי תמונה ממנה.

אני בנוסף מעודד לא רק לשאול שאלות אלא להיות פעילה בפורום.
כבר אמרתי לפני איזה חודש שזה לא קל לנשים כאן.....
לפחות למתאמנות מתחילות. לא לכולם יש את הביטחון העצמי לשאול שאלות. ויש כאן לפעמים תגובות קצת מתנשאות...

תרשי לי לא להסכים איתך
תהרגי אותי לא מעלה תמונה!
מתביישת!!!!

כך שאל תמהרו לשפוט ותיהו יותר עדינים איתנו ✋🛑✋
אנחנו המין ה"חלש" 😭

פשוט אל תתאמני וירד לך מסת השריר

גם pink steel נעלמה, מקווה שהכל בסדר אצלה (סרטן שד)

להפסיק להרים משקולות ולהתחיל לעשות אירובי. הייתי מתחיל ממאזן ניטרלי עם נטייה לשלילי ואם הקצב לא מוצא חן בעינייך להגדיל את המאזן השלילי (בעזרת תזונה או ספורט).

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית