עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אומנם SS או תוכנית כח אחרת כנראה תהיה יעילה יותר למסת שריר מאשר קרוספיט, אבל לקרוספיט יש יתרון אחד מובהק, וזה שקרוסיפט מתנהל בקבוצה עם מאמנים ומתאמנים כמוך. כח כנראה תעשה לבדך וצריך להיות מאד רציני\ת כדי שהכל ילך כמו שצריך
אני לא יודע למה את אומרת שבקרוספיט היא לא תשיג את המטרה שלה. לאחרונה אני מתאמן במכון קרוספיט והופתעתי כמה הבנות שם בנויות.נו אז עדיף שהיא תעשה משהו שלא ישרת את המטרה שלה רק כי הוא עם מאמנים? (שגם לא בטוח שמבינים משהו) וכי היא תצטרך ״פחות להתאמץ״?
לא, עדיף שהיא תתאמץ ותהיה רצינית ותעשה משהו שיענה על מה שהיא רוצה.
אני לא יודע למה את אומרת שבקרוספיט היא לא תשיג את המטרה שלה. לאחרונה אני מתאמן במכון קרוספיט והופתעתי כמה הבנות שם בנויות.
ולגבי המאמץ, אני לא מדבר על מאמץ פיזי אלה לעבוד בטכניקה נכונה, להתאים לעצמה את תוכניות האימונים, להשאר עם מוטיבציה( מה שהרבה יותר קל במסגרת מאשר לבד במכון..) ועוד..
דבר ראשון, סתרת את עצמך..בתגובה הקודמת שלך רשמת שתוכנית כח תהיה יותר יעילה למטרות שלה, ועכשיו אתה שואל אותי למה אני חושבת שקרוספיט לא ישרת את המטרות שלה- אז תהיה עקבי.
דבר שני, הבנתי שלא דיברת על מאמץ פיזי, אני יודעת לקרוא..עדיין אין סיבה שהיא תוותר לעצמה ותלך על משהו שיהיה לה ״פשוט״ יותר..מי שרוצה משהו באמת, דואג ללמוד עליו כמו שצריך, להרים את המוטיבציה של עצמו בעזרת דרכים שונות, וללמוד טכניקה לבד זה דבר אפשרי גם אם הוא קשה..הנה, אני עשיתי ועושה את זה עדיין, אז למה היא לא יכולה? מה התירוץ?
ללכת על ״מסגרת״ שלא יעילה מבחינתה רק כי זה קל יותר? סיבה טיפשית מצטערת.
לא אמרתי שנשים בקרוספיו לא בנויות אבל בטח שהן לא יהיו בנויות כמו בנות שעובדות עם משקלים כבדים (מה שלדעתי, אם אני לא טועה כמובן, אי אפשר ממש להשיג בקרוספיט, בגלל הקונספט.)
בקיצור, מבחינתי אין קיצורי דרך! לא בוחרים בדרך קלה יותר ובטח שלא אם היא לא משרתת את המטרה שלך.
בשביל להשיג משהו עובדים קשה!
היא יכולה לראות מלא סרטונים באינטרנט שמלמדים טכניקות של תרגילי הבסיס, לצלם את עצמה ולהעלות לפה לביקורת.
קודם כל לא סתרתי את עצמי בכלל. אמרתי שלדעתי אימוני כח יעילים יותר אך גם קרוספיט יביא את המטרה..
דבר נוסף, לדבר על כח רצון ומטרות זה טוב ויפה אבל במבחן התוצאה מעט עומדים בזה.. אתה מתחיל להתקל בבעיות טכניות ופציעות כאלה ואחרות.
אם היא באמת בעלת מוטיבציה שתלך על זה אבל אם יש לה ספקות הייתי הולך על מסגרת..
ודבר אחרון, לא יודע למה החלטת שאימוני כח זה קשה וקרוספיט לא. זו פשוט עבודה שונה.
איכשהו נהייתי הדובר של קרוספיט ולא עשיתי אימון קרוספיט אחד בחיי
איפה אני סותר את עצמי ומאיפה הנחרצות הזאת שקרוספיט לא ישרת אותה בשום צורה?קודם כל כן סתרת, תקרא שוב. קרוספיט ל-א ישרת את המטרה שלה בשום צורה.
ללכת על ״מסגרת״ שלא יעילה מבחינתה רק כי זה קל יותר? סיבה טיפשית מצטערת.
עוד הנחה חסרת בסיס. מאיפה את יודעת על המושג שלי בקרוספיט. רק אמרתי שלא התאמנתי בזה.אם אין לך ממש מושג מה זה קרוספיט אז אל תציע הצעות לא יעילות לאנשים..
איפה אני סותר את עצמי ומאיפה הנחרצות הזאת שקרוספיט לא ישרת אותה בשום צורה?
QUOTE="ספיר, post: 1114179, member: 9783"].
בעיות בטכניקה תמיד יהיו ותמיד יהיה מה לשפר, ככה שזה לא תירוץ.
ולא אמרתי שקרוספיט זה לא קשה, איפה ראית את זה? אל תכניס לי מילים לפה.
אמרתי שהוא לא ישרת אותה וזה באמת נכון.
עוד הנחה חסרת בסיס. מאיפה את יודעת על המושג שלי בקרוספיט. רק אמרתי שלא התאמנתי בזה.
ואני מציעה לך להפסיק את הזלזול שלך כי אני משתדל מאד לשמור על איפוק כלפיך.
כשאני מיעץ למישהו (במיוחד ברשת) אני מתייחס אליו כאדם ממוצע שכנראה יהיה לו קשה להתמיד. אם הוא יכול אחרת, אדרבה
בשמחהאתה משתדל לשמור על איפוק כלפיי? ממש תודה רבה..
.
אני כבר מתחיל לחזור על עצמי אז נעזוב את זה@Daniel1
לא משנה כמה מכון הקרוספיט יהיה מעולה, ההתקדמות שלה מתישהו תיעצר..לכן אולי בתור התחלה זה יהיה בסדר, מתישהו לא יהיה תחליף לאימוני כח.
זה הכל.