הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העלאת מסת שריר

אומנם SS או תוכנית כח אחרת כנראה תהיה יעילה יותר למסת שריר מאשר קרוספיט, אבל לקרוספיט יש יתרון אחד מובהק, וזה שקרוסיפט מתנהל בקבוצה עם מאמנים ומתאמנים כמוך. כח כנראה תעשה לבדך וצריך להיות מאד רציני\ת כדי שהכל ילך כמו שצריך

אומנם SS או תוכנית כח אחרת כנראה תהיה יעילה יותר למסת שריר מאשר קרוספיט, אבל לקרוספיט יש יתרון אחד מובהק, וזה שקרוסיפט מתנהל בקבוצה עם מאמנים ומתאמנים כמוך. כח כנראה תעשה לבדך וצריך להיות מאד רציני\ת כדי שהכל ילך כמו שצריך

נו אז עדיף שהיא תעשה משהו שלא ישרת את המטרה שלה רק כי הוא עם מאמנים? (שגם לא בטוח שמבינים משהו) וכי היא תצטרך ״פחות להתאמץ״?
לא, עדיף שהיא תתאמץ ותהיה רצינית ותעשה משהו שיענה על מה שהיא רוצה.

נו אז עדיף שהיא תעשה משהו שלא ישרת את המטרה שלה רק כי הוא עם מאמנים? (שגם לא בטוח שמבינים משהו) וכי היא תצטרך ״פחות להתאמץ״?
לא, עדיף שהיא תתאמץ ותהיה רצינית ותעשה משהו שיענה על מה שהיא רוצה.
אני לא יודע למה את אומרת שבקרוספיט היא לא תשיג את המטרה שלה. לאחרונה אני מתאמן במכון קרוספיט והופתעתי כמה הבנות שם בנויות.

ולגבי המאמץ, אני לא מדבר על מאמץ פיזי אלה לעבוד בטכניקה נכונה, להתאים לעצמה את תוכניות האימונים, להשאר עם מוטיבציה( מה שהרבה יותר קל במסגרת מאשר לבד במכון..) ועוד..

אני לא יודע למה את אומרת שבקרוספיט היא לא תשיג את המטרה שלה. לאחרונה אני מתאמן במכון קרוספיט והופתעתי כמה הבנות שם בנויות.

ולגבי המאמץ, אני לא מדבר על מאמץ פיזי אלה לעבוד בטכניקה נכונה, להתאים לעצמה את תוכניות האימונים, להשאר עם מוטיבציה( מה שהרבה יותר קל במסגרת מאשר לבד במכון..) ועוד..

דבר ראשון, סתרת את עצמך..בתגובה הקודמת שלך רשמת שתוכנית כח תהיה יותר יעילה למטרות שלה, ועכשיו אתה שואל אותי למה אני חושבת שקרוספיט לא ישרת את המטרות שלה- אז תהיה עקבי.
דבר שני, הבנתי שלא דיברת על מאמץ פיזי, אני יודעת לקרוא..עדיין אין סיבה שהיא תוותר לעצמה ותלך על משהו שיהיה לה ״פשוט״ יותר..מי שרוצה משהו באמת, דואג ללמוד עליו כמו שצריך, להרים את המוטיבציה של עצמו בעזרת דרכים שונות, וללמוד טכניקה לבד זה דבר אפשרי גם אם הוא קשה..הנה, אני עשיתי ועושה את זה עדיין, אז למה היא לא יכולה? מה התירוץ?
ללכת על ״מסגרת״ שלא יעילה מבחינתה רק כי זה קל יותר? סיבה טיפשית מצטערת.
לא אמרתי שנשים בקרוספיו לא בנויות אבל בטח שהן לא יהיו בנויות כמו בנות שעובדות עם משקלים כבדים (מה שלדעתי, אם אני לא טועה כמובן, אי אפשר ממש להשיג בקרוספיט, בגלל הקונספט.)

בקיצור, מבחינתי אין קיצורי דרך! לא בוחרים בדרך קלה יותר ובטח שלא אם היא לא משרתת את המטרה שלך.
בשביל להשיג משהו עובדים קשה!
היא יכולה לראות מלא סרטונים באינטרנט שמלמדים טכניקות של תרגילי הבסיס, לצלם את עצמה ולהעלות לפה לביקורת.

דבר ראשון, סתרת את עצמך..בתגובה הקודמת שלך רשמת שתוכנית כח תהיה יותר יעילה למטרות שלה, ועכשיו אתה שואל אותי למה אני חושבת שקרוספיט לא ישרת את המטרות שלה- אז תהיה עקבי.
דבר שני, הבנתי שלא דיברת על מאמץ פיזי, אני יודעת לקרוא..עדיין אין סיבה שהיא תוותר לעצמה ותלך על משהו שיהיה לה ״פשוט״ יותר..מי שרוצה משהו באמת, דואג ללמוד עליו כמו שצריך, להרים את המוטיבציה של עצמו בעזרת דרכים שונות, וללמוד טכניקה לבד זה דבר אפשרי גם אם הוא קשה..הנה, אני עשיתי ועושה את זה עדיין, אז למה היא לא יכולה? מה התירוץ?
לא אמרתי שנשים בקרוספיו לא בנויות אבל בטח שהן לא יהיו בנויות כמו בנות שעובדות עם משקלים כבדים (מה שלדעתי, אם אני לא טועה כמובן, אי אפשר ממש להשיג בקרוספיט, בגלל הקונספט.)

בקיצור, מבחינתי אין קיצורי דרך! לא בוחרים בדרך קלה יותר ובטח שלא אם היא לא משרתת את המטרה שלך.
בשביל להשיג משהו עובדים קשה!
היא יכולה לראות מלא סרטונים באינטרנט שמלמדים טכניקות של תרגילי הבסיס, לצלם את עצמה ולהעלות לפה לביקורת.

קודם כל לא סתרתי את עצמי בכלל. אמרתי שלדעתי אימוני כח יעילים יותר אך גם קרוספיט יביא את המטרה..

דבר נוסף, לדבר על כח רצון ומטרות זה טוב ויפה אבל במבחן התוצאה מעט עומדים בזה.. אתה מתחיל להתקל בבעיות טכניות ופציעות כאלה ואחרות.
אם היא באמת בעלת מוטיבציה שתלך על זה אבל אם יש לה ספקות הייתי הולך על מסגרת..

ודבר אחרון, לא יודע למה החלטת שאימוני כח זה קשה וקרוספיט לא. זו פשוט עבודה שונה.

איכשהו נהייתי הדובר של קרוספיט ולא עשיתי אימון קרוספיט אחד בחיי

קודם כל לא סתרתי את עצמי בכלל. אמרתי שלדעתי אימוני כח יעילים יותר אך גם קרוספיט יביא את המטרה..

דבר נוסף, לדבר על כח רצון ומטרות זה טוב ויפה אבל במבחן התוצאה מעט עומדים בזה.. אתה מתחיל להתקל בבעיות טכניות ופציעות כאלה ואחרות.
אם היא באמת בעלת מוטיבציה שתלך על זה אבל אם יש לה ספקות הייתי הולך על מסגרת..

ודבר אחרון, לא יודע למה החלטת שאימוני כח זה קשה וקרוספיט לא. זו פשוט עבודה שונה.

איכשהו נהייתי הדובר של קרוספיט ולא עשיתי אימון קרוספיט אחד בחיי

קודם כל כן סתרת, תקרא שוב. קרוספיט ל-א ישרת את המטרה שלה בשום צורה.
אם היא שאלה כנראה שיש לה מוטיבציה, אחרת לא הייתה שואלת.
כשאני עונה למישהו אני לא בודקת איתו אם יש לו מוטיבציה קודם, אני משתדלת לענות תשובה שתענה לשאלה שלו.
בעיות בטכניקה תמיד יהיו ותמיד יהיה מה לשפר, ככה שזה לא תירוץ.
ולא אמרתי שקרוספיט זה לא קשה, איפה ראית את זה? אל תכניס לי מילים לפה.
אמרתי שהוא לא ישרת אותה וזה באמת נכון.
אם אין לך ממש מושג מה זה קרוספיט אז אל תציע הצעות לא יעילות לאנשים..

קודם כל כן סתרת, תקרא שוב. קרוספיט ל-א ישרת את המטרה שלה בשום צורה.
איפה אני סותר את עצמי ומאיפה הנחרצות הזאת שקרוספיט לא ישרת אותה בשום צורה?

QUOTE="ספיר, post: 1114179, member: 9783"].

[/QUOTE]

אם אין לך ממש מושג מה זה קרוספיט אז אל תציע הצעות לא יעילות לאנשים..
עוד הנחה חסרת בסיס. מאיפה את יודעת על המושג שלי בקרוספיט. רק אמרתי שלא התאמנתי בזה.

ואני מציעה לך להפסיק את הזלזול שלך כי אני משתדל מאד לשמור על איפוק כלפיך.

כשאני מיעץ למישהו (במיוחד ברשת) אני מתייחס אליו כאדם ממוצע שכנראה יהיה לו קשה להתמיד. אם הוא יכול אחרת, אדרבה

איפה אני סותר את עצמי ומאיפה הנחרצות הזאת שקרוספיט לא ישרת אותה בשום צורה?

QUOTE="ספיר, post: 1114179, member: 9783"].

עוד הנחה חסרת בסיס. מאיפה את יודעת על המושג שלי בקרוספיט. רק אמרתי שלא התאמנתי בזה.

כשאני מיעץ למישהו (במיוחד ברשת) אני מתייחס אליו כאדם ממוצע שכנראה יהיה לו קשה להתמיד. אם הוא יכול אחרת, אדרבה[/QUOTE]

לא זלזלתי עד שהתחלת לסתור את עצמך..
ובקרוספיט יהיה לה מאוד קשה להעלות משקלי עבודה כמו שצריך.
עוד דבר, למאמן שיהיה לה, יהיה מאוד קשה לשים לב לכל אחד ואחד (כמו שאמרת זו קבוצה) ולבדוק את הטכניקה שלו.
תרגילים כמו סקוואט או דדליפט דורשים תשומת לב ולא הייתי מציעה לה ללמוד אותם בתוך קבוצה ועוד להעלות תוך כדי משקלי עבודה.
העלאת המשקלים הכרחית אם היא רוצה להעלות מסת שריר, ככה שמבחינת זה בקרוספיט לא ישרת אותה.
זה אחלה דבר, אפשר להנות מזה..ואם היא אוהבת את זה היא לא צריכה לעזוב את זה לגמרי, אבל היא תצטרך לעשות את זה מדי פעם ולהתמקד בעיקר באימוני כח ובתזונה נכונה כדי להגיע למטרה שלה.
אתה משתדל לשמור על איפוק כלפיי? ממש תודה רבה..

למה אתה קודם מניח שיהיה קשה לאדם להתמיד? היא מבקשת עצה, תניח שהיא רוצה את זה מספיק בשביל להתמיד בזה.

כשאני מיעץ למישהו (במיוחד ברשת) אני מתייחס אליו כאדם ממוצע שכנראה יהיה לו קשה להתמיד. אם הוא יכול אחרת, אדרבה

לא זלזלתי עד שהתחלת לסתור את עצמך..
ובקרוספיט יהיה לה מאוד קשה להעלות משקלי עבודה כמו שצריך.
עוד דבר, למאמן שיהיה לה, יהיה מאוד קשה לשים לב לכל אחד ואחד (כמו שאמרת זו קבוצה) ולבדוק את הטכניקה שלו.
תרגילים כמו סקוואט או דדליפט דורשים תשומת לב ולא הייתי מציעה לה ללמוד אותם בתוך קבוצה ועוד להעלות תוך כדי משקלי עבודה.
העלאת המשקלים הכרחית אם היא רוצה להעלות מסת שריר, ככה שמבחינת זה בקרוספיט לא ישרת אותה.
זה אחלה דבר, אפשר להנות מזה..ואם היא אוהבת את זה היא לא צריכה לעזוב את זה לגמרי, אבל היא תצטרך לעשות את זה מדי פעם ולהתמקד בעיקר באימוני כח ובתזונה נכונה כדי להגיע למטרה שלה.
.[/QUOTE]
אני עדיין מחכה שתגידי לי איפה אני סותר את עצמי.

דבר שני, אני מסכים לגמרי שכח זה בסיס להכל אבל מכון קרוספיט טוב שם דגש על כח במיוחד עם מתאמנים מתחילים וזה לא דבר חדש. נכון שמאמן קרוספיט לא שם לב אליך ברמה האישית אבל זה טוב בעשרות מונים מאמן חדר כושר ברוב המקרים.
אני גם חושב שללמוד תרגילי בסיס בדרכ מצריך אימון אישי אבל זה לא משנה איכן אתה מתאמן.

לגבי התזונה וזה ש5 פעמים בשבוע זה יותר מידי אין לי ויכוח

אתה משתדל לשמור על איפוק כלפיי? ממש תודה רבה..
.
בשמחה

@Daniel1 הסברתי כבר, אם לא הבנת לא חשוב, נעזוב את זה.
לא משנה כמה מכון הקרוספיט יהיה מעולה, ההתקדמות שלה מתישהו תיעצר..לכן אולי בתור התחלה זה יהיה בסדר, מתישהו לא יהיה תחליף לאימוני כח.
זה הכל.

@Daniel1
לא משנה כמה מכון הקרוספיט יהיה מעולה, ההתקדמות שלה מתישהו תיעצר..לכן אולי בתור התחלה זה יהיה בסדר, מתישהו לא יהיה תחליף לאימוני כח.
זה הכל.
אני כבר מתחיל לחזור על עצמי אז נעזוב את זה

שיהיה לך סופש נעים 😃

אני מאמין שברוב מכוני הקרוספיט יש לפחות מאמן אחד שבקיא מספיק בהרמות הבסיס והוא יכול ללמד אותך. ובנוסף יש את האופן ג'ים וכל זה ואת יכולה לעבוד שם לפי התכנית שמתאימה למטרות שלך ולהנות מהיתרונות של האנשים, המוטיבציה, ההדרכה וכו'.

נקודת המבט שלי:
אפשר להתחזק בקרוספיט! השאלה היא "מה זה קרוספיט?".
אפשר לשלב עבודת כוח, טכניקה ומטקונים וכך ללמוד דברים חדשים, להתחזק ולשפר סיבולת שריר ולב ריאה.
להרבה נשים יש חשש מאימוני כוח נטו. דבר נוסף הוא שגם גברים וגם נשים מוצאים שעבודת כוח משעממת, כך שצריך למצוא את שביל הזהב בין עבודה על כוח לגיוון ועניין.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית