הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סמינר תרגילי בסיס מחזור 003 בקרוספיט סביון-ב16.5.14

SmokingSnake

משתמש משקיע
4,129
2,234
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,301
4,129
2,234
אנחנו שמחים להודיע על פתיחת ההרשמה לסמינר הרמות בסיס מחזור 003
הסמינר יתקיים ביום שישי ה16/5/2014 ב Crossfit Extreme FTG בסביון.

ההזמנה, לו"ז, פרטי ההרשמה המלאים ותשלום נמצאים בקבצים המצורפים למטה, מידע נוסף ותמונות מהסמינרים הקודמים תוכלו למצוא בדף הפייסבוק של SNL.

בקרוב נעלה גם סקר שביעות רצון של המשתתפים כדי שמתעניינים יוכלו לשמוע מה בוגרי הסמינר חשבו עליו.
חשוב: בסמינר האחרון נאלצנו לדחות מספר אנשים שלא נרשמו בזמן, מספר המקומות גם בסמינר הקרוב יהיה מוגבל על מנת להבטיח חניכה אישית בתרגילים, מהרו להבטיח מקומכם(ההרשמה בשיטת "כל הקודם זוכה")

הגעה: גם בסמינר הקרוב אנחנו מציעים הסעות ברכב פרטי ללא תוספת תשלום ברוב הערים בין אשדוד לחיפה, בנוסף ישנם קווי אוטובוס מת"א וגוש דן כך שהסמינר נגיש לרוב מוחלט מהאוכלוסיה בארץ.
בהזדמנות זו אני מזכיר שבין ה200 הראשונים שיעשו לייק יוגרל ואוצ'ר בשווי 150 ש"ח להשתתפות בסמינרים.

נשמח לראותכם!

סרטון הדגמה של מחזור 001 עם טעימה קטנה מהסמינר:

ותמונה לאחר חלוקת התעודות בסמינר הקודם:
1921886_1486644171554467_497058016_n.jpg

קבצים מצורפים

• לוז והרשמה סמינר.pdf
    KB 290.3 · צפיות: 221
  • הזמנה לסמינר1.pdf
    KB 437.1 · צפיות: 170
נערך לאחרונה:
זה מתאים גם לילדים בני 16 ככה?
אני בן 16 והייתי בסמינר הקודם ולא הייתה לי שום בעיה בעניין הגיל, אתה פשוט צריך אישור הורים.

ולא נוגעים בhb בכלל?
הם מסבירים שם lb. היה בסמינר הקודם אחד שעבד בhb ואופק עזר לו גם עם הטכניקה אבל בעיקרון בסמינר מלמדים lb.

• פותח/ת השרשור
אתם מלמדים סקוואט hb?
אנחנו מעבירים את החומר התיאורטי(דגשים של טעויות) מכוון ללימוד LB.
בגלל ששניהם BACK SQUAT מרבית הדגשים(עומק תקין, באונס, ברכיים, גב תחתון, כיווץ שכמות ועוד) רלוונטיים גם לHB בחלק התיאורטי(לרבות ניתוח תנועה, הסברים פיזיולוגיים ופיזיקליים- מומנטים וכו')

אם יש מישהו שרוצה לעבוד על HB בחלק המעשי עובדים איתו ספציפית על HB, כך שגם מי שרוצה ללמוד HB יפיק את כל הידע הדרוש לו.

האם יש מחשבה לעשות הדרכה גם על פרס בעתיד ?

כן, אנחנו נרים סמינר גם בנושא של פרס, פרונט סקוואט וייתכן שגם פאוורקלין וסומו דדליפט, אבל לא בחודשיים הקרובים בכל אופן.

אנחנו מעבירים את החומר התיאורטי(דגשים של טעויות) מכוון ללימוד LB.
בגלל ששניהם BACK SQUAT מרבית הדגשים(עומק תקין, באונס, ברכיים, גב תחתון, כיווץ שכמות ועוד) רלוונטיים גם לHB בחלק התיאורטי(לרבות ניתוח תנועה, הסברים פיזיולוגיים ופיזיקליים- מומנטים וכו')

אם יש מישהו שרוצה לעבוד על HB בחלק המעשי עובדים איתו ספציפית על HB, כך שגם מי שרוצה ללמוד HB יפיק את כל הידע הדרוש לו.

כן, אנחנו נרים סמינר גם בנושא של פרס, פרונט סקוואט וייתכן שגם פאוורקלין וסומו דדליפט, אבל לא בחודשיים הקרובים בכל אופן.
איזה אישור הורים צריך להביא?ואיך?

• פותח/ת השרשור
איזה אישור הורים צריך להביא?ואיך?

הרישום והתשלום נעשה אל מול ההורה(במייל/טלפון) אם מדובר בילדים מתחת לגיל 18, אנחנו כבר נדבר עם ההורה ונסביר כל דבר שצריך/נענה לכל השאלות במייל.

בנוסף אחרי הסמינר אם יש תמונות שבהן משתתף קטין, כמובן שלא נפרסם אותן ללא אישור ההורה.

ממליץ מאוד
3 שבועות אחרי הסמינר הסקוואט עלה מ-85 ק"ג ל-107.5 מאמין שהרבה בזכות העצות של אופק לטכניקה וכל שאר הדברים מסביב- גם החלק התיאורטי וגם הכלים המעשיים הנוספים שניתנים לכם בסמינר

זה מתאים גם לילדים בני 16 ככה?
אני בן 15 והייתי בסמינר הראשון
אחרי שנאבקתי עם הטכניקה של הסקוואט כמה חודשים, הטכניקה שלי סוף סוף הסתדרה והתחלתי לקפוץ במשקלים. הייתי עם איזה 90 קילו סקוואט בסמינר, אחריו הגעתי ל 120 עם חגורה

סמינר מעולה! ממליצה בחום לכל מתאמן שרוצה ללמוד טכניקה טכניקה ואת הבסיס שמאחוריה.
🤩

• פותח/ת השרשור
נותרו מס' מקומות אחרונים לפני שאנחנו נועלים את ההרשמה, בפעם שעברה 3 אנשים ביקשו להרשם ונאלצנו לומר להם שהמקומות האחרונים נתפסו, כמו בכל סמינר גם הפעם אנחנו מגבילים את כמות הנרשמים כדי שיהיה יחס אישי ולמידה בקבוצות קטנות.

מהרו להבטיח מקומכם וללמוד לבצע את תרגילי הליבה בצורה בטוחה ונכונה!

נותרו מס' מקומות אחרונים לפני שאנחנו נועלים את ההרשמה, בפעם שעברה 3 אנשים ביקשו להרשם ונאלצנו לומר להם שהמקומות האחרונים נתפסו, כמו בכל סמינר גם הפעם אנחנו מגבילים את כמות הנרשמים כדי שיהיה יחס אישי ולמידה בקבוצות קטנות.
מהרו להבטיח מקומכם וללמוד לבצע את תרגילי הליבה בצורה בטוחה ונכונה!

מתי אפשר להעביר את המקדמה? נתתי לכם כבר פרטים במייל אבל אמרתם שעדיין לא צריך את המקדמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית