הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיאטה דלת פחמימות-ימי העמסות..

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
אני כרגע נמצא בדיאטה דלת פחמימות..
אוכל המון חלבון ושומנים, ונשאר על בערך 35-40 גרם פחמימה בתפריט(שמגיעים מהגבינה לבנה,קוטג',וירקות).

עכשיו לפי מה שקראתי אמורים להשאר בדיאטה הזאת ראשון-חמישי

וכל שישי שבת לעשות העמסת פחמימות למלא את מאגרי הגליקוגן, השאלה שלי עד כמה זה נחוץ..

אני עכשיו שבועיים בדיאטה ועדיין לא עשיתי העמסת פחמימות כי אני לא מרגיש צורך, השאלה שלי אם זה חלק מההצלחה בדיאטה הזאת, מבחינתי לא לעשות העמסה ולהשאר עם הדיאטה הזאת בכל הכוח

אז מה אומרים?!

תודה רבה

זה חלק אינטגרלי והכרחי בדיאטה. אל תוותר על ההעמסות.

בכל אופן, לגבי אורכה של ההעמסה - שים לב כמה שעות אתה אותה להעמיס. רוב האנשים לא מתמודדים יפה עם 48 שעות העמסה (הכוונה - אוכלים יותר מידיי ומשמינים)

תקרא את זה אני בטוח שיעזור לך: http://www.israelbody.org/Carb-Cycling-–-על-מה-ולמה
העמסות הם חובה בדיאטה דלת פחמימות, במיוחד בכמויות נמוכות של 30-40 גרם פחמימה כמו שאתה מתאר, יש לזה מלא סיבות, גם גופניות וגם פסיכולוגיות, מתי לעשות העמסה זה כבר תלוי בא.ש שלך ובתפריט יכול להיות פעם ב-5 ימים ויכול להיות פעם ב-12 ימים.
בהצלחה 😃

כי לתת מאמרים של קילוגרם זה יותר מדי מיינסטרים? חחח

הכי טוב כדי לא להתפרע זה לעשות 24 שעות של העמסת פחמימות של 500-1000 קלוריות מעל נייטרלי, קרא המאמר לחיטוב http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
בסוף יש התייחסות להעמסה

כי לתת מאמרים של קילוגרם זה יותר מדי מיינסטרים? חחח

הכי טוב כדי לא להתפרע זה לעשות 24 שעות של העמסת פחמימות של 500-1000 קלוריות מעל נייטרלי, קרא המאמר לחיטוב http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
בסוף יש התייחסות להעמסה

חחחחח
האמת שזה כן מיינסטרים, אבל לא בגלל זה נתתי קישור מישראלבודי (מרגיש עכשיו כמו בהארי פוטר עם ההוא שאסור להגיד את שמו), פשוט מהערכים שהוא תיאר מבחינת תזונה הוא בקארב סייקלינג.
אבל העיקרון אותו עיקרון בשניהם לגבי העמסות

לדעתי תגדיל את הרווחים בין הימי העמסה, יומיים העמסה על חמש ימים של חיטוב זה יותר מדי, כמו שאמרו לפני, יום העמסה אחד (24 שעות) זה מספיק, זה דבר ראשון.
דבר שני לדעתי תעשה את הימי העמסה לפחות פעם בשבעה ימי חיטוב, במיוחד אם אתה לא כזה מרגיש את הצורך, המטרה הראשית של הימי העמסה היא חידוש מאגרי הגליקוגן, אם אתה מרגיש שאתה מספיק אנרגטי באימונים ובכל שקילה שלך אתה עומד בקצב שלך אין סיבה לעשות העמסה רק בגלל שצריך, המטרה המשנית היא בהיבט הפסיכולוגי, מן הסתם לאט לאט יחסר לך הדברים הטעימים שאתה רגיל לאכול בשגרה אז הימי העמסה הם משהו שמחכים להם אפשר להגיד כדי לקבל אנרגיה פסיכולוגית להמשך התהליך, בכל מקרה, כל עוד אתה לא מרגיש שאתה חייב לענות על כל אחת מהמטרות האלה ואתה יכול להתאפק בימי העמסה שלך עוד כמה ימים זה רק יתרום לתהליך, אבל לא לעבור את ה12-14 יום, גם אם אתה לא מרגיש הגוף שלך צריך את זה בכל זאת.
שורה תחתונה, העמסה של 24 שעות פעם ב-10 ימים היא לדעתי אידיאלית.

• פותח/ת השרשור
לדעתי תגדיל את הרווחים בין הימי העמסה, יומיים העמסה על חמש ימים של חיטוב זה יותר מדי, כמו שאמרו לפני, יום העמסה אחד (24 שעות) זה מספיק, זה דבר ראשון.
דבר שני לדעתי תעשה את הימי העמסה לפחות פעם בשבעה ימי חיטוב, במיוחד אם אתה לא כזה מרגיש את הצורך, המטרה הראשית של הימי העמסה היא חידוש מאגרי הגליקוגן, אם אתה מרגיש שאתה מספיק אנרגטי באימונים ובכל שקילה שלך אתה עומד בקצב שלך אין סיבה לעשות העמסה רק בגלל שצריך, המטרה המשנית היא בהיבט הפסיכולוגי, מן הסתם לאט לאט יחסר לך הדברים הטעימים שאתה רגיל לאכול בשגרה אז הימי העמסה הם משהו שמחכים להם אפשר להגיד כדי לקבל אנרגיה פסיכולוגית להמשך התהליך, בכל מקרה, כל עוד אתה לא מרגיש שאתה חייב לענות על כל אחת מהמטרות האלה ואתה יכול להתאפק בימי העמסה שלך עוד כמה ימים זה רק יתרום לתהליך, אבל לא לעבור את ה12-14 יום, גם אם אתה לא מרגיש הגוף שלך צריך את זה בכל זאת.
שורה תחתונה, העמסה של 24 שעות פעם ב-10 ימים היא לדעתי אידיאלית.

אחלה.. תשובה לעניין, תודה רבה גבר!

Back
למעלה תחתית