הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צרות עם הרגליים

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
* עובד במתכונת 531, הסקוואט בשישי,
לאחרונה אני מקבל DOMs רציני שנמשך 3-4 ימים, בss לינארית ובעצם בכל מה שעבדתי איתו בשנה האחרונה לא היה לי דבר כזה.

אני עובד במלצרות, אני סובל רצח בעבודה בגלל זה, יש לכם המלצות להתגבר על החרא הזה?

* שאלה קטנה על הדרך, הוספתי מעט עומק לסקוואט, ובמשקלים כבדים(מעל 150 בערך) יש לי קריסה של הברכיים פנימה ביציאה מהבור, טיפים לשפר את זה?

תודה רבה, חג שמח.

531 וזהו? או עם BBB? כי מה שאתה מתאר קורה לי לפחות באופן אישי בגלל הBBB ובפרט אחרי השבוע DELOAD בתחילת סבב חדש.
לגבי הקריסה - מתיחות של המקרבים בתחתית ותרגול בחימום של שמירת ברכיים בחוץ.

לגבי הקריסה, לעבוד על יציבות בתחתית
ויציאה עם ברכיים חזק לצדדים(אפשר קצת פאוז סקוואט בתור תרגיל עזר)

לגבי הדומס, מגנזיום ואבץ יכולים לעזור
ו/או להוריד מהנפח

הייתי ככה עם חזה עוד מתקופת הבילדינג שלי... זה נגמר לי בערך כשהתחלתי לעבוד בנץ עם 5 אימונים בשבוע על פני 3 ימים. תנסה אולי לעשות סקוואט באימון דד (ודד באימון סקוואט). יכול להיוצ גם באופן כללי שהנפח גבוה לך מדי ואתה צרחך לקצץ קצת. אתה בכל זאת מחטב.. אגב מתי אתה מתאמן השבוע? אני בחופש עד שלישי

• פותח/ת השרשור
גם לי זה היה קורה בעבר..נעלם כשהתחלתי לעשות סקוואט יותר מפעם אחת בשבוע.

אני ה5\3\1 אז יוצא לי לג פרס כעזר חוץ מהיום של הסקוואט, והוא ממש עדין כדי להתאושש לסקוואט.
אולי זה כי שבוע וחצי לא עבדתי על רגלין(אחח ברלין)

הייתי ככה עם חזה עוד מתקופת הבילדינג שלי... זה נגמר לי בערך כשהתחלתי לעבוד בנץ עם 5 אימונים בשבוע על פני 3 ימים. תנסה אולי לעשות סקוואט באימון דד (ודד באימון סקוואט). יכול להיוצ גם באופן כללי שהנפח גבוה לך מדי ואתה צרחך לקצץ קצת. אתה בכל זאת מחטב.. אגב מתי אתה מתאמן השבוע? אני בחופש עד שלישי

אם זה קורה השבוע שוב, אני אחליף בין הסקוואט לדד,

מתאמן עוד שעה בערך-מחר סביבות 11-12 מאמין.

דומס לא תמיד קשור להתאוששות , ז"א שאם יש לך דומס לא אומר שלא התאוששת מהאימון(לא בכל המקרים).לפי דעתי שבוע שלם להתאושש מאימון סקוואט זה יותר מדי( במיוחד כשיש שבוע התאוששות כל חודש).אני אישית ממליץ לעשות את הbbb של הסקוואט באימון דדליפט, ,ולהפך

תעשה סקוואטים 2-3 פעמים בשבוע יהיה לך הרבה פחות DOMS
או במקרה שלך תעשה כמו שalalalal אמר את האקסוסריז של הסקוואט באימון של הדדליפט ולהיפך

• פותח/ת השרשור
דומס לא תמיד קשור להתאוששות , ז"א שאם יש לך דומס לא אומר שלא התאוששת מהאימון(לא בכל המקרים).לפי דעתי שבוע שלם להתאושש מאימון סקוואט זה יותר מדי( במיוחד כשיש שבוע התאוששות כל חודש).אני אישית ממליץ לעשות את הbbb של הסקוואט באימון דדליפט, ,ולהפך

כן זה המתכונת שאני אכנס אליה במידה והעניין עם הדומס רגליים ממשיך.
אגב, זה אביב חבר של נגלי מהצבא.

מגנזיום אבץ מים והרבה שינה
כמה הגרעון שלך?

מים והרבה שינה יש, מגנזיום ואבץ לא.
גירעון קל של 400-500קל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית