הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חימום - כמה ואיך?

• פותח/ת השרשור bidanb
  • פורסם בתאריך

bidanb

משתמש פעיל
657
104
נק' מוניטין:
231
657
104
שלום,
רציתי לשמוע את דעתכם בנושא החימום.
לצורך העניין- בנץ' פרס, אני עומד על 107.5 ל5חזרות.
עכשיו נשאלת השאלה איך אני יכול לבצע למשל 3 סטים כבדים מבלי להגיע אליהם תשוש מהחימום.
אשמח לשמוע דעתכם בנושא

אני בעבר גם ביררתי על הנושא ולא קיבלתי איזה נוסחה מדויקת אבל ראיתי מין "רוטינה" שחוזרת על עצמה בהרבה מקומות (HST 5X5 נגיד) והתחלתי להתחמם ככה ובינתיים אני מאוד מרוצה.

סט ראשון - 50% 5 חזרות
סט שני- 70% 3 חזרות
סט שלישי (אופציה אך ממליץ) - 90% חזרה אחת

האחוז זה מהמשקל עבודה שלך (RM 5 לצורך העניין, אם מדובר ביותר חזרות אז מן הסתם המשקל יותר קטן ואין צורך בכל כך הרבה חימום)

• פותח/ת השרשור
אני בעבר גם ביררתי על הנושא ולא קיבלתי איזה נוסחה מדויקת אבל ראיתי מין "רוטינה" שחוזרת על עצמה בהרבה מקומות (HST 5X5 נגיד) והתחלתי להתחמם ככה ובינתיים אני מאוד מרוצה.

סט ראשון - 50% 5 חזרות
סט שני- 70% 3 חזרות
סט שלישי (אופציה אך ממליץ) - 90% חזרה אחת

האחוז זה מהמשקל עבודה שלך (RM 5 לצורך העניין, אם מדובר ביותר חזרות אז מן הסתם המשקל יותר קטן ואין צורך בכל כך הרבה חימום)

3 הסטים הראשונים לא נספרים ב5X5 אם הבנתי אותך נכון?
כלומר ה5X5 הכבדים באים לאחר ה3 הראשונים ז"א 8 סטים בסה"כ.

3 הסטים הראשונים לא נספרים ב5X5 אם הבנתי אותך נכון?
כלומר ה5X5 הכבדים באים לאחר ה3 הראשונים ז"א 8 סטים בסה"כ.

נכון, אבל במידה ואתה מתאמן 5X5 אתה יכול להבין לבד שאין צורך בסט השלישי בגלל שבמילא אתה עובד בשיטה של פרמידה ועולה לאט לאט למקס'. בשבועות הראשונים (בתחילת התוכנית או אחרי ריסט בתרגיל מסויים) יספיק אפילו סט חימום אחד

מוט ריק - 5-8 חזרות
40 קילו - 5 חזרות
60 קילו - 3-4 חזרות
80 קילו - 2-3 חזרות
100 קילו - 1-2 חזרות

107.5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית