הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית Coan Deadlift routine

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
  • פותח/ת השרשור
נראית תוכנית סבבה, זה אימון בשבוע אבל?
כן בנוסף לזה אני אשלב אימון סקוואטים כלשהו
ככה שיהיה כמו חלוקה לימים לפי התנועות

יום דדליפט
יום סקוואט
ויומיים בנץ׳ בשבוע

זה פשוט נראה לי יותר נוח ומסודר מלשלב הכל ולעשות סלט

מה אני צריך לשים בDesired deadlift max ?
שמתי 300 והוא אומר לי לעשות שלישיות עם משקל שאין לי חצי חזרה איתו אפילו.
הוא גם לא מתייחס לRM1 האמיתי רק למה שאתה רוצה, אני חושב המחשבון הזה מקולקל

אני חושב שפשוט צריכה להיות חפיפה הגיונית בין מה שיש לך לבין מה שאתה רוצה . מה דעתך שאני אשים 400 ? LOL

אני חושב שפשוט צריכה להיות חפיפה הגיונית בין מה שיש לך לבין מה שאתה רוצה . מה דעתך שאני אשים 400 ? LOL
לא זוכר באיזה תוכנית אבל יצא לי לפגוש מחשבונים שנותנים לך תיכנון לזמן ארוך, אתה שם 400 אז זה נותן לך איזה 40 שבועות של חישוב.
אני חושב זה היה במחשבון של שייקו 29

• פותח/ת השרשור
השראגס לפי הנוכחי וגם המהירות
הרגיל לפי המטרה

תהיה ריאלי אל תעבור את ה-30 קילו קפיצה ככה...
אלא אם כן החלטת על סייקל p:

אם אתה מתכוון לעשות תתוכנית תחפש גם תתוכנית שלו לסקואט ולבנצ.

אני עשיתי את התוכנית לבנצ והבנצ שלי השתפר מאוד , נתתי את השיא התחרותי שלי +5 קילו לדאבל.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתכוון לעשות תתוכנית תחפש גם תתוכנית שלו לסקואט ולבנצ.

אני עשיתי את התוכנית לבנצ והבנצ שלי השתפר מאוד , נתתי את השיא התחרותי שלי +5 קילו לדאבל.
אני מתכנן על התוכנית שלו כבר אחרי התחרות לחיטוב
בעיקרון בגלל התוצאות שלך ושל עידן שדי שיכנעו אותי

היא נראת מעניינת.
לא הבנתי משהו, הוא מתכוון אימון דדליפט פעם בשבוע? או אימון פעם בשבוע?

לא מתאימה לדדליפט מעל 200?
אז מה לחכות ל300? (ציניות אם זה לא ברור)

יש לך RM1 תחרותי(אולי, קודם תרים, אבל נניח שיש) של 200, מה שאומר שיש לך 180~ לחמישייה.
מניסיון אפשר לעשות תכניות "רגילות" ולהתקדם כל שבוע במשקלים האלה(או פעם בשבועיים-שלוש אם בחרת בתכנית כמו 5/3/1) ב2.5 קילו/5 קילו.

אימנתי ילד לתחרות הקודמת(שהתחרה והתוצאה רשומה) מדדליפט 60 קשה לדדליפט 200 ב7 חודשים(היום כבר 220), להגיע לדדליפט 200 זה יפה אבל זה לא אומר שאתה צריך להתאמן כמו דן גרין, זה אומר שאתה לא מתאמן מתחיל פשוט.
לעשות תכנית של 3 חודשים(כולל הדילואד) בשביל 7.5 קילו על המוט זה בזבוז זמן

ולא ברורה התגובה הצינית אם ביקשת חוו"ד רצינית, פעם הבאה תגיד שאתה רוצה שיגידו לך כן ואני לא אגיב, יחסוך לי זמן

• פותח/ת השרשור
יש לך RM1 תחרותי(אולי, קודם תרים, אבל נניח שיש) של 200, מה שאומר שיש לך 180~ לחמישייה.
מניסיון אפשר לעשות תכניות "רגילות" ולהתקדם כל שבוע במשקלים האלה(או פעם בשבועיים-שלוש אם בחרת בתכנית כמו 5/3/1) ב2.5 קילו/5 קילו.

אימנתי ילד לתחרות הקודמת(שהתחרה והתוצאה רשומה) מדדליפט 60 קשה לדדליפט 200 ב7 חודשים(היום כבר 220), להגיע לדדליפט 200 זה יפה אבל זה לא אומר שאתה צריך להתאמן כמו דן גרין, זה אומר שאתה לא מתאמן מתחיל פשוט.
לעשות תכנית של 3 חודשים כולל דילואד בשביל 7.5 קילו על המוט זה בזבוז זמן

ולא ברורה התגובה הצינית אם ביקשת חוו"ד רצינית, פעם הבאה תגיד שאתה רוצה שיגידו לך כן ואני לא אגיב, יחסוך לי זמן
למה 7.5 קילו?
25 קילו ב-3 חודשים (10 תוכנית - 1 של בבדיקת אר אמ ואז שבוע מנוחה)

וזה עוד רק אחרי 3 חודשים חיטוב שבשיא אני אמור להגיע ל-190 קילו למקסימום חזרות (5/3/1) מה שאומר שהרמה שלי עוד תעלה (מקווה).

טקסס לדדליפט (5x5 ואז בק אופים של 6 ו-8 חזרות ביום נפח) הכי קידמה אותי אבל זה מאוד אינטנסיבי וכנראה מתכון לפציעה במשקלים גבוהים

למה 7.5 קילו?
25 קילו ב-3 חודשים (10 תוכנית - 1 של בבדיקת אר אמ ואז שבוע מנוחה)

וזה עוד רק אחרי 3 חודשים חיטוב שבשיא אני אמור להגיע ל-190 קילו למקסימום חזרות (5/3/1) מה שאומר שהרמה שלי עוד תעלה (מקווה).

טקסס לדדליפט (5x5 ואז בק אופים של 6 ו-8 חזרות ביום נפח) הכי קידמה אותי אבל זה מאוד אינטנסיבי וכנראה מתכון לפציעה במשקלים גבוהים

אין כזה דבר משקלים גבוהים . הכל יחסי
אם אתה ברמה מסויימת , תעשה את התכניות שמתאימות לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית