הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה המוט מחליק וכלום לא עוזר

daniel1510

מושעה
14
7
נק' מוניטין:
23
14
7
תקשיבו יש לי בעיה אני עושה מה שאמרו לי פה בפורום אני מורח את המוט במיונז של שופרסל ולא משנה מה המוט מחליק לי ואני נשאר אם ריח מסריח בידים מה לעשות?
דרך אגב ניסיתי מיונז של מגה בול אותו סיפור
עריכה: לנסות יוגורט?

חחחחחחחח מה מה קורה פה?

תקשיבו יש לי בעיה אני עושה מה שאמרו לי פה בפורום אני מורח את המוט במיונז של שופרסל ולא משנה מה המוט מחליק לי ואני נשאר אם ריח מסריח בידים מה לעשות?

הסבר?

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחח מה מה קורה פה?

הסבר?
מה הסבר? מה? אני אומר לך המליצו לי פה למרוח מיונז על המוט לא הלך (של סופרשל) ניסיתי של מגה לא הלך ניסיתי לפני חצי שעה יוגורט לא הלך אמרו לי את זה בפורום פה ואני בתמימותי הקשבתי אני זועם ודורש עזרה וכן גם חומוס צבר לא עובד

מה אתה דביל? מיונז זה כמעט בלי חלבון איך הוא יעזור למוט לא להחליק?
אתה צריך משהו עם סיבים תזונתיים כמו נזלת של גמלים או משהו בעל חיכוך (או אשת חיכוך)

• פותח/ת השרשור
מה אתה דביל? מיונז זה כמעט בלי חלבון איך הוא יעזור למוט לא להחליק?
אתה צריך משהו עם סיבים תזונתיים כמו נזלת של גמלים או משהו בעל חיכוך (או אשת חיכוך)
ניסיתי חרא של יונים וזה עובד!!

ניסיתי חרא של יונים וזה עובד!!
מזל טוב אחי רק שתדע שמוט יציב זה אובר רייטד, אם אתה באמת רוצה בלונים בידיים תשאל את @Alikk1998 מה הסוד שלו,
הוא חטוב רצח 1.85 על 50 קילו

• פותח/ת השרשור
מזל טוב אחי רק שתדע שמוט יציב זה אובר רייטד, אם אתה באמת רוצה בלונים בידיים תשאל את @Alikk1998 מה הסוד שלו,
הוא חטוב רצח 1.85 על 50 קילו
מה מה זה איזה שמן אני 190 על 32 קילו ואני עוד לא סיימתי לחטב

מה מה זה איזה שמן אני 190 על 32 קילו ואני עוד לא סיימתי לחטב
אני מבין שאתה מעוניין לדעת את השיטה לבלונים בידיים, כדי לאמת את היותך בן אדם בבקשה כתוב "לחיצת חזה בעמידה לעבודה על השריר התלת גבי" ואני אחלוק איתך את הסוד

• פותח/ת השרשור
אני מבין שאתה מעוניין לדעת את השיטה לבלונים בידיים, כדי לאמת את היותך בן אדם בבקשה כתוב "לחיצת חזה בעמידה לעבודה על השריר התלת גבי" ואני אחלוק איתך את הסוד
תחלוק אין סודות בחברה

תחלוק אין סודות בחברה
אני מצטער, אני לא יכול להיות בטוח שאתה בן אדם ואני לא חולק את הסודות עם רובוטים, קראתי בYNET שרובוטים עם בלונים בידיים השתלטו על העולם. ראה ערך "שליחות קטלנית"

• פותח/ת השרשור
אני מצטער, אני לא יכול להיות בטוח שאתה בן אדם ואני לא חולק את הסודות עם רובוטים, קראתי בYNET שרובוטים עם בלונים בידיים השתלטו על העולם. ראה ערך "שליחות קטלנית"
שליחות קטלנית זה כלכך 1404 היום מה שהולך זה מי הזיז את הנרגילה שלי?

יוגורט ? זה כמו לשים שמן ולצפות שהמוט לא יחליק . תנסה או מגנזיום או חומוס מיקי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית