הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ynet הליצנים

• פותח/ת השרשור Dam
  • פורסם בתאריך
wtf.PNG

זה פשוט לא יאמן הדברים האלה.

קראתי עכשיו בעיתון בזמנים מודרנים הייתה שם איזה תזונאית כביכול, התחלתי לקרוא ואז קראתי את המשפט "מחקרים רבים כבר הוכיחו שאין קשר בין גרעון קלורי לירידה במשקל" העפתי את העיתון והלכתי

א
זה פשוט לא יאמן הדברים האלה.

קראתי עכשיו בעיתון בזמנים מודרנים הייתה שם איזה תזונאית כביכול, התחלתי לקרוא ואז קראתי את המשפט "מחקרים רבים כבר הוכיחו שאין קשר בין גרעון קלורי לירידה במשקל" העפתי את העיתון והלכתי
אני לא הייתי אומר שזה כל כך לא נכון

הציעו לי לכתוב שם לא מזמן על תוספי חלבון ועל כל הנושא של הmtor ונראה לי שאני עדיין יכול ,הבעיה שהם רוצים מאמרים קצרים וממצים והנושא הזה מלא בדיעות שונות ושיהיה לי קשה להיות אובייקטיבי.

אני גם לא רוצה שיעשו לי מה שהם עשו לכותב מתפוז שעשה מאסטר בביומכניקה לפני כמה שנים(זה היה biomech אם אני זוכר נכון).לפי מה שהוא כתב שם ,בעריכה שלהם הם שינו לחלוטין את מה שהוא כתב כדי שיתאים לדיעות שלהם.

נערך לאחרונה:
העולם שלנו מלא במאמרי בדיחה, אנשים שעובדים במכון כמו ליצנים ודברים שגורמים לנו לגיחוך (קבוצות פייסבוק היתוליות, שרשורים דבילים וכו"). מרגע שתפסיקו להתייחס לכל הדברים הללו, פתאום תגלו שחסכתם המון זמן אותו תוכלו לנצל למה שכן ראוי לתשומת ליבכם.

לא מומלץ למתחילים
איל, השרון ‏(01.10.03)
לא תרגיל טוב לאנשים שמתחילים בכושר. כמו כן צריך מדריך צמוד שיראה איך לעשות את זה נכון בלי לפגוע בגב. התרגיל נועד כדי לחזק את שרירי הגב התחתון ולא משפיע בכלל על שרירי הבטן. שלא לדבר על זה ששרירי הישבן גם לא ממש פועלים פה.

אידיוט..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית