הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת לסקוואט

• פותח/ת השרשור volan
  • פורסם בתאריך
אתה עושה HB או LB?
יש בעיה של עומק, אתה לא שובר מקביל.
ודרך אגב, למה אתה לא עושה את הסקוואט בתוך הראק? ואתה יוצא ממנו?

• פותח/ת השרשור
שמתי לב לזה . איך אני משפר את זה?
קראתי שאפשר להרים את האצבעות במהלך החזרות בשביל שהמשקל יהיה על העקבים זה חד פעמי או תמיד להשתמש בטריק הזה

הבעיה לא גמישות פה אלא שאתה לא יודע מה אתה עושה/יש הרבה בעיות טכניקה בסיסיות.
אתה לא יכול לבקש מאלונה או ממאמן אחר שם שיודע מה הוא עושה לעזור לך אחת ולתמיד?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבעיה לא גמישות פה אלא שאתה לא יודע מה אתה עושה/יש הרבה בעיות טכניקה בסיסיות.
אתה לא יכול לבקש מאלונה או ממאמן אחר שם שיודע מה הוא עושה לעזור לך אחת ולתמיד?
אין בעיה לשאול , כול המדריכים ששאלתי אמרו לי אתה עושה טוב. ואלונה עובדת בשעות הבוקר וקשה לתפוס אותה כי אני בא בערב.
איזה בעיות אתה רואה אני אנסה לתקן ולעלות סרטון מחדש.
אני חושב שגם הטכניקה הלקויה שלי די פוגעת בהתקדמות במשקלי העבודה. אני תקוע יחסית על משקלים נמוכים ובתרגילים אחרים אני מתקדם.

אין בעיה לשאול , כול המדריכים ששאלתי אמרו לי אתה עושה טוב. ואלונה עובדת בשעות הבוקר וקשה לתפוס אותה כי אני בא בערב.
איזה בעיות אתה רואה אני אנסה לתקן ולעלות סרטון מחדש.
אני חושב שגם הטכניקה הלקויה שלי די פוגעת בהתקדמות במשקלי העבודה. אני תקוע יחסית על משקלים נמוכים ובתרגילים אחרים אני מתקדם.

עומק חלקי, עמידה לא נכונה בכפות רגליים, תנועה לא נכונה בירידה(לוקח את האגן אחורה ואז מזיז ברכיים בדרך למטה), מרים חזה מוקדם ועליה לא נכונה(אין היפ דרייב, אתה נשען קדימה ועולה ולא משתמש בשרירי השרשרת האחורית בצורה נכונה), ברכיים גולשות קדימה גם אין סיבה שתצא מהכלוב כ"כ רחוק

נערך לאחרונה:
בתור מישהו שראה את הסקוואט שלו מאז הסרטונים האלה, הוא עשה שיפור לא קטן בטכניקה ועכשיו זה נראה הרבה יותר טוב.
אימון הבא תצלם שוב אבל תעבוד בדיוק כמו שעבדת אתמול ותעלה.

• פותח/ת השרשור

מקפיץ עם סרטו חדש , אשמח לביקורת אני יודע זווית לא משהו ( אצלם אימון הבא מחדש , אנשים לא יודעים לצלם מה אני יעשה, )

• פותח/ת השרשור
הזווית בעייתית למדידת עומק אבל כנראה שחסר קצת (ממש לא הרבה), וזה היה אחרי טעות בית סוהר ( 3*15 כפיפות גב בתחילת אימון בלי סיבה) ונתפס לי הגב התחתון והיו לי כאבים רצח.
אבל בלי תירוצים מחר אותו משקל נרד עמוק יותר ונקווה שנצליח חלק ונתקדם למשקל הבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית