אז ככה אני חדש כאן,אני בן 15 וחצי
גיל 14 התחלתי SS הגעתי למשקלים סבירים(120 קילו סקוואט 132.5 דדליפט 80 לחיצת חזה)
אחר כך עברתי לAB רגיל עם כל מיני תרגילים ,אני אוכל טוב ישן טוב ויש התקדמות
בזמן האחרון בניתי לעצמי תוכנית AB שמורכבת רק מסקוואט,דדליפט,בנץ,פרס ותרגילי עזר שהם מתח עם משקל מקבילים עם משקל ועבודת בטן ושמתי לב שאני מתפתח בצורה הרבה יותר טובה מאשר AB הקודם, אין לי מושג למה,ואני גם לא עובד על טווח חזרות בין 6-10 חזרות
רק בתרגילי עזר אני עושה 5-4 סטים של 8 חזרות.
אני מדמיין או שכנראה התוכנית עובדת יותר טוב בשבילי? אני צובר הרבה יותר מסה.
התוכנית שלי בנויה כך: וכן אני יודע שהתוכנית אולי מבולגנת ואפילו מסריחה אבל בשביל זה אני מפרסם אם יש הצעות לשיפור אני אשמח 😃
יום ראשון:
סקוואט 5X3
מתח עם משקל 8X5
פרס 5X3
דדליפט 5X1
יום שני:
לחיצת חזה 5X3
מקבילים עם משקל 8X4
עבודת בטן
יום רביעי זהה ליום ראשון וחמישי זהה ליום שני.
אשמח להצעות לשיפור(שנראה לי שהתוכנית הזאת חייבת דחוף) וכמובן לענות על השאלה שלי 😃
תודה רבה וחג שמח 🤩
גיל 14 התחלתי SS הגעתי למשקלים סבירים(120 קילו סקוואט 132.5 דדליפט 80 לחיצת חזה)
אחר כך עברתי לAB רגיל עם כל מיני תרגילים ,אני אוכל טוב ישן טוב ויש התקדמות
בזמן האחרון בניתי לעצמי תוכנית AB שמורכבת רק מסקוואט,דדליפט,בנץ,פרס ותרגילי עזר שהם מתח עם משקל מקבילים עם משקל ועבודת בטן ושמתי לב שאני מתפתח בצורה הרבה יותר טובה מאשר AB הקודם, אין לי מושג למה,ואני גם לא עובד על טווח חזרות בין 6-10 חזרות
רק בתרגילי עזר אני עושה 5-4 סטים של 8 חזרות.
אני מדמיין או שכנראה התוכנית עובדת יותר טוב בשבילי? אני צובר הרבה יותר מסה.
התוכנית שלי בנויה כך: וכן אני יודע שהתוכנית אולי מבולגנת ואפילו מסריחה אבל בשביל זה אני מפרסם אם יש הצעות לשיפור אני אשמח 😃
יום ראשון:
סקוואט 5X3
מתח עם משקל 8X5
פרס 5X3
דדליפט 5X1
יום שני:
לחיצת חזה 5X3
מקבילים עם משקל 8X4
עבודת בטן
יום רביעי זהה ליום ראשון וחמישי זהה ליום שני.
אשמח להצעות לשיפור(שנראה לי שהתוכנית הזאת חייבת דחוף) וכמובן לענות על השאלה שלי 😃
תודה רבה וחג שמח 🤩