הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית בקשה-תכנית

בר פייגנברג

משתמש מתחיל
251
12
נק' מוניטין:
29
251
12
פורמה חדרה
פרסמתי כאן את התכנית שבנו לי בחדר הכושר(שנורא ירדו עלייה לעומת התכנית שבנו לי לפנייה) ולפיכך הגעתי למסקנה שעדיף לי פשוט לבקש תכנית מכם, אני באמת מאמין שרוב האנשים כאן יותר מבינים, או לפחות מספיק.

יכול להגיע בין 4-5 פעמים בשבוע
רקע כללי - ,וותק אימונים-שנה, תוכניות קודמות- http://www.lbs.co.il/threads/50523/ , גובה 182 ומשקל 74

גיל-15 מטרת האימון - חיטוב

הערות-בעיקרון בינתיים אני רוצה להגיע לריבועים שזה אומר לרדת באחוזי שומן, למיטב ידיעתי.אני אווכל בריא ועושה כמיטב יכולתי בכדי לאכול דברים לא משמינים וכדומה, אין לי תפריט. חוץ מזה אני רוצה להעלות במסת שריר כמובן(אשמח) אבל בעיקר לרדת באחוזי שומן(להגיע לריבועים).

האם אתם יכולים בבקשה להציע לי תכנית?

המטרה היא ניפוח או מה שלא יהיה השם המקצועי של זה וירידה באחוזי שומן.

לא ראיתי כאן אף אחד שמבקש תכנית אז אני לא בטוח אם זה מותר, בכל מקרה תודה רבה לכל מי שיעזור...

כדי להוריד אחוזי שומן תצטרך להיות במאזן קלורי שלילי(זאת אומרת שאתה צריך להכניס פחות קלוריות לגוף מהכמות שהוא שורף) וכדי לעלות במסת השריר תצטרך להכניס לגופך יותר קלוריות ממה שהגוף שורף, לפני תוכנית אימונים תחליט קודם במה אתה מעוניין קודם+תבנה תפריט מתאים, ואחכ תתחיל לחשוב על תוכנית אימונים.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
נאמר שיש לי תפריט, זה לא מדויק כי אין לי אבל אני יודע שאני במאזן קלורית שלילי, ואני רוצה להגיע לריבועים. אני מניח שיש תכניות ו''מובנות'' שיתאימו לצרכים שלי, אני לא בקיא בזה אז אני לא בטוח, אבל האם יש כאלו שיתאימו לצרכים שלי? המטרה שלי היא לרדת באחוזי שומן ולהשאיר את השריר כמו שהוא כעת...

נ.ב

אני כבר שבוע וחצי לא הלכתי לחד''כ כי לא היה לי זמן אבל גם כי בפורום כאן קטלו לי את התכנית ואמרו שהיא יכולה לגרום לפציעה, אז אני חייב דחוף משהו להמשיך איתו.. וע''פ ההיגיון אם התכנית הקודמת לא הייתה טובה אין סיבה לעשות עוד אחת במקום שעשיתי את הקודמת, בגלל זה אני מבקש פה..

• פותח/ת השרשור
משהו פה לא מסתדר לי, בעצם אמרת שאי אפשר להעלות מסת שריר בלי להעלות אחוזי שומן? זה נשמע לי לא הגיוני?

בכל אופן אני רוצה להגיע לריבועים ואז להמשיך לנפח/להגדיל/לפתח את השרירים, איך שלא קוראים לזה, ובגלל שקטלו לי את התכנית ביקשתי כאן, לא התאמנתי כבר שבועיים): עזרה, מישהו?...

אם אתה רוצה לרדת באחוזי השומן אתה צריך לאכול נכון ולהיתאמן טוב .
תקרא את המדריך לחיטוב .
לפי דעתי אתה לא צריך לחטב כי אם אתה 74 על 182 סימן שאין עלייך מספיק שריר ואתה צריך לעשות קודם מאסה ואז לחטב את השריר שצברת .
בהצלחה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית