הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מצות זה משמין? בדיוק כמו קורנפלקס..

• פותח/ת השרשור adam13
  • פורסם בתאריך

adam13

משתמש מתחיל
213
7
נק' מוניטין:
14
213
7
שלום, משהו מוזר שראיתי...
הורגלתי וחונכתי לחשוב שמצות הן האוייב...
אך כמו שבדקתי אמא שלי קנתה מצות חיטה מלאה שב100 גר׳ מצה יש 358 קל ובערך 70 גר פחמימה...
אני אמור לאכול לארוחת בוקר 100 גר׳ של דגני קוואקר האדום למי שמכיר עם קינמון כאלה...
בלילה צריך 150 גר׳ שיבולת שועל בדייסת חלבון...
וכתוב שכל מצה שוקלת 31 גר..
מה שאומר שאם מתייחסים אל המצה נטו כאל משהו שצריך לקחת כדי לקבל ערכים זה נוגד את התפישה (או תפיסה איך שתבחרו)..
אני צריך בבוקר לאכול 3 מצות ובלילה 4...
no f***ing way!!!

יש הרבה דברים שנתפסים כמשמינים אבל מה שיקבע אם תשמין זה המאזן הקלורי שלך. (מבלי להכנס עכשיו למאיפה עדיף שיגיעו הקלוריות).
אני גם החלפתי פרוסות לחם במצות. קורנפלקס מצאתי כשר לפסח, אבל מרגיש כמו לאכול נסורת.

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שלא התכוונת אליי ב״בורות״ כי זה מה שהתכוונתי להראות כאן בדיוק... סתם ״אנקדותה״ נחמדה... בהקבלה...
טובים ממני בפרסום עשו זאת בהשוואה של מנה של מקדונלדס לחבילת פרכיות...

קבצים מצורפים

• mc3g.jpg
    mc3g.jpg
    KB 22.3 · צפיות: 242
אני מקווה שלא התכוונת אליי ב״בורות״ כי זה מה שהתכוונתי להראות כאן בדיוק... סתם ״אנקדותה״ נחמדה... בהקבלה...
טובים ממני בפרסום עשו זאת בהשוואה של מנה של מקדונלדס לחבילת פרכיות...

אין בעיה, תאכל מקדונלדס ואמין לערכים שהם מפרסמים.
תיכף הם ימכרו סיגריות שמשפרות את הנשימה.

• פותח/ת השרשור
מפספסים את הנקודה אבל סבבה חחחח (ואולי זה באשמת זה שמקדם הנושא שלי הוא ייעוץ ולא דיון)
סתם היה נחמד לראות שבעצם המצה יכולה להיות בסדר גמור (כמו שאנשים לפעמים שואלים:״שתיתי בירה עם חברים מה לעשות? להקיא?(סתם בצחוק) ובעצם התשובה היא- פשוט תחשב את הבירה בערכים במקום משהו אחר בתפריט).

נערך לאחרונה:
מה שמצחיק שהם מפרסמים ערכים קלורים של 200 גרם המבורגר בלבד ללא לחם. ובתמונה רואים ארוחה שלמה.

לפי מה אתה אומר שהם לא מדייקים? איכשהו קשה לי להאמין שהם יקחו את הסיכון וישקרו

מה שמצחיק שהם מפרסמים ערכים קלורים של 200 גרם המבורגר בלבד ללא לחם. ובתמונה רואים ארוחה שלמה.
איך אתה יודע שזה הערכים של הקציצה בלבד?

לפי מה אתה אומר שהם לא מדייקים? איכשהו קשה לי להאמין שהם יקחו את הסיכון וישקרו

אני לא אומר שהם משקרים.
לפי הפרסומות הם משווקים את עצמם כ"בריאים ודלי קלוריות" בעוד שזה פשוט רעל, שטיפת מוח של פרסומות, אתה יודע...

100 ג׳ המבורגר זה בין 211 ל244 קלוריות תלוי בסוג. וזה מבלי להחשיב את הטיגון המסריח שלהם בשמן מנועים.

אני לא מכיר מישהו שילך למקדונלדס ויאכל רק את הקציצה בלי כל המסביב.
אין להם פה סיכון בתביעה כי הם באמת רושמים רק המבורגר.

אני לא אומר שהם משקרים.
לפי הפרסומות הם משווקים את עצמם כ"בריאים ודלי קלוריות" בעוד שזה פשוט רעל, שטיפת מוח של פרסומות, אתה יודע...

לא הייתי אומר שזה בריא אבל זה לא שונה מכל המבורגר אחר

100 ג׳ המבורגר זה בין 211 ל244 קלוריות תלוי בסוג. וזה מבלי להחשיב את הטיגון המסריח שלהם בשמן מנועים.

והערכים שהם מפרסמים זה כולל הלחמניה, אתה יכול לראות באתר שלהם

לא יצא לי להסתכל באתר שלהם האמת, אבל מה שיותר נחשף לציבור זה הפרסום בערוץ 2 והשלטי חוצות ששם לא מצויין.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה...אשכרה הייתם אוכלים דייסה במקום עם 100 גר' שיבולת שועל עם 3 מצות מרוסקות ? ערכים זהים כמעט

ההמבורגר במקדונלדס בארץ לא מטוגן אלא נעשה על גריל גז עם גחלים, למה סתם לדבר כשאתה לא יודע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית