הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הדרך לחיטוב עוברת באנדרואיד ?

Mathi Tik

משתמש מתחיל
138
9
נק' מוניטין:
25
138
9
אז החלטתי שאני עובר לשלב החיטוב ( לפרטים יותר מלאים -http://www.lbs.co.il/threads/52274/).

התחלתי לקרוא מדריכים וכמובן שהתרכזתי בתפריט למתחטב החרוץ (http://www.kilogram.co.il/614/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-חיטוב-והורד/)

הקושי הראשון שעולה אצלי מקריאת הכתבה היא העובדה שהתפריט ממש ממש לא מגוון ... כמה אפשר לאכול טונה, קוטג', ביצים וטחינה ? חייב להיות מפלט אחר. ומה קורה כשאני עומד מול מנות שלא מופיעות בתפריט ?

השאלה שלי היא כזאת - איך אתם מוסיפים גיוון לתפריט חיטוב ועדיין דואגים לשמור על המספרים המתאימים (קלוריות, כמויות חלבון וכו') ? האם מישהו כאן משתמש בשיטות מעקב כמו אפליקציית אנדוראיד ייעודית .

אשמח לשמוע עצות ודעות. תודה !

השאלה שלי היא כזאת - איך אתם מוסיפים גיוון לתפריט חיטוב ועדיין דואגים לשמור על המספרים המתאימים (קלוריות, כמויות חלבון וכו') ? האם מישהו כאן משתמש בשיטות מעקב כמו אפליקציית אנדוראיד ייעודית .
יש אפליקציה מעולה שנקראת myfitnesspal תוריד ישנה לך את החיטוב מקצה לקצה.

• פותח/ת השרשור
יש אפליקציה מעולה שנקראת myfitnesspal תוריד ישנה לך את החיטוב מקצה לקצה.

היום הורדתי את האפליקציה והשתמשתי בה. אז כן, מדובר באפליקציה מעולה (איך לא השתמשתי בה במאסה ? :( )

אבל העלתה אצלי שאלה אחת - מה עושים כשאוכלים בחוץ ? (סתם לדוגמא היום אכלתי ב"שווארמה הצמחונית" שתי קציצות המבורגר, לפי האפשרויות שנמצאות באפליקציה להמבורגרים טבעוניים יש אפשרות עם 170 קלוריות ויש עם 70 ... )

בחוץ תמיד משתדלת לבחור את המאכלים הכי פשוטים - חזה עוץ/דג/סטייק כדי שיהיה קל להעריך.
לגבי האפליקציה תמיד הולכת על האפשרות "היקרה" יותר מקסימום אכלת פחות.

אבל העלתה אצלי שאלה אחת - מה עושים כשאוכלים בחוץ ? (סתם לדוגמא היום אכלתי ב"שווארמה הצמחונית" שתי קציצות המבורגר, לפי האפשרויות שנמצאות באפליקציה להמבורגרים טבעוניים יש אפשרות עם 170 קלוריות ויש עם 70 ... )
א) תבדוק יש מצב שיש את המנות שלהם (בחו"ל ד"א זה עובד מדהים יש את כל המנות של הפאסט פוד)
ב) תכניס לפי מה שנראה לך, לדוגמא: 200 גרם סייטן + לאפה או נגיד פיתה וחצי..תמיד תקח משהו קצת מוגזם מאשר שתקח משהו נמוך יותר

• פותח/ת השרשור
שאלה נוספת שעלתה לי -

כשאני מכין חזה עוף. אני מחפש את הערכים באפליקציה. מוצא משהו נחמד (Chicken - Breast, meat only, cooked, roasted, 1.5 cup, chopped or diced) ומאשר - אז מתעוררת אצלי השאלה - המנה כוללת שמן ? או אולי תוספת אחרות ? כי לדוגמא אני מבשל את החזה עם כף שמן ותבלינים (שהערך הקלורי שלהם זניח).

שאלה נוספת שעלתה לי -

כשאני מכין חזה עוף. אני מחפש את הערכים באפליקציה. מוצא משהו נחמד (Chicken - Breast, meat only, cooked, roasted, 1.5 cup, chopped or diced) ומאשר - אז מתעוררת אצלי השאלה - המנה כוללת שמן ?
תבדוק כמה זה ל100 גרם, אם זה באזור ה300-330 זה ללא שמן. לדעתי גם אני השתמשתי בזה וזה ללא שמן הערכים של זה

Back
למעלה תחתית