הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרט טוב שמוקרן עכשיו בקולנוע

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חבר׳ה, רוצה היום ללכת לסרט טוב בקולנוע, יש למישהו המלצה? לא אכפת לי איזה ז׳אנר למרות שענבל מעדיפה אקשן, אז אם מישהו ראה סרט אקשן טוב לאחרונה בבקשה לומר, אני אתן מוניטין.
תודה.

חבלה
3 ימים להרוג
need for speed
השורד האחרון
300 החדש אם ראיתם את הראשון

• פותח/ת השרשור
3 ימים להרוג ראיתי, היה מאוד מצחיק
ניד פור ספיד היה נשמע לי קקה סרט וחיקוי של מהיר ועצבני
השורד האחרון לא שמעתי עליו
300 חשבתי ללכת
וחבלה לא מכיר
מבים כולם מי הכי מומלץ

מופצלים אחלה סרט

שמעתי המבול סרט חזק

נונ-סטופ סרט מומלץץץ! ליאם ניסן בכללי כל סרט שהוא משחק יוצא טוב חח
השורד האחרון גם נחמד, למרות שממה שקראתי ההבדל בין הסרט לבין מה שקרה במציאות הוא כמו ההבדל בכרס במסה וחיטוב

• פותח/ת השרשור
ראיתי בסוף קפטן אמריקה חייל החורף, היה נחמד לא יותר מזה

לא, האמת שהוא סבבה.
חוצמזה מתי בפעם האחרונה (או הראשונה) ראית ציצים בתלת מימד?! 🍦

אני לא אוהב לראות סרט בתלת ממד זה פשוט סבל בשבילי. פעם אחרונה שראיתי סרט בתלת ממד- והוא היה הסרט הראשון שיצא בפורמט הזה(נסי לנחש מהו...), פשוט ישבתי וסבלתי כמה שעות עם המשקפיים, ואחרי זה אמרתי לעצמי שאין מצב שאני רואה סרט בתלת ממד יותר.

אני לא אוהב לראות סרט בתלת ממד זה פשוט סבל בשבילי. פעם אחרונה שראיתי סרט בתלת ממד- והוא היה הסרט הראשון שיצא בפורמט הזה(נסי לנחש מהו...), פשוט ישבתי וסבלתי כמה שעות עם המשקפיים, ואחרי זה אמרתי לעצמי שאין מצב שאני רואה סרט בתלת ממד יותר.
יש אותו גם ברגיל.. אבל אווטאר זה הסרט תלת מימד היחידי שעשו אותו בצורה כל כך איכותית (עם מצלמות מיוחדות ולא כל סרט שהופכים אותו לתלתמימד זבל) שאתה פשוט נכנס לסרט וזה מדהים.
אני לא מעריצה של סרטי תלת מימד אבל אם החבר רוצה משהו... 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית