הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים למכון כושר

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
אני מתכנן לקנות נעליים למכון כושר, עד עכשיו התאמנתי עם נעלי ריצה שכמובן לא טובות לעשות איתם סקוואט ותרגילים במכון כושר..
נהייתי ליפטר ועכשיו הגיע הזמן לקנות נעליים.

חשבתי על לקנות את הנעליים 5 אצבעות, ויברם

http://www.anerobi.co.il/?CategoryID=264&ArticleID=1444

השאלה אם נעל כזאת מתאימה גם לאימון במכון כושר, לפאוורליפטרים??

מה אתם ממליצים לעשות בקשר לנעל למכון כושר??

אפשרי.
אני בעד אולסטארס, 100 שקלים ואתה מסודר.

• פותח/ת השרשור
כן הבנתי שאולסטאר נעל מצוינת להרמת משקולות
אבל על הדרך שמעתי וקראתי ספר שלם על לרוץ יחף, והנעל 5 אצבעות מדמה את זה ממש
אז חשבתי אם זה גם יתאים להרמת משקולות אז זה 2 ציפורים במכה אחת

שורה תחתונה
מה אומרים?

לא נראה מאוד שונה מלהתאמן בכפכפים זולים.. יכול לעבוד, גם אולסטאר אחלה ונעלי קטרגל שחוקות יכולות לעבוד.

• פותח/ת השרשור
כן אולסטאר כולם ממליצים לי..
אבל כמו שאמרתי אני מחפש גם על הדרך נעל ריצה(וקראתי ספר שלם על ויברם 5 אצבעות שזה בריא)

אז אני אקנה את ה-5 אצבעות ויתאמן איתם במכון כושר
אין סיבה שזה לא טוב כי זה "כמו להיות יחף" וככה הרגל צריכה להיות גם בתרגילי ליפטרים

אז אני אקנה את ה-5 אצבעות ויתאמן איתם במכון כושר
אין סיבה שזה לא טוב כי זה "כמו להיות יחף" וככה הרגל צריכה להיות גם בתרגילי ליפטרים
מבחינת ריצה זה קצת מסוכן כשלא מכירים את הטכניקה עד כמה שאני יודע @hanan יוכל לעזור יותר

• פותח/ת השרשור
מבחינת ריצה זה קצת מסוכן כשלא מכירים את הטכניקה עד כמה שאני יודע @hanan יוכל לעזור יותר
אבל עזוב מבחינת ריצה אני קראתי על זה ספר שלם ואני בטוח שאני יתרגל טכניקה בריצה ויסתדר

אבל כאן אנחנו מדברים אם היא תעשה את העבודה מבחינה של ליפטרים לסקוואט דדליפט וכו'..

אבל כאן אנחנו מדברים אם היא תעשה את העבודה מבחינה של ליפטרים לסקוואט דדליפט וכו'..
אני לא מבין הרבה בזה, אבל אני זוכר שראיתי תמונה של ארנולד מתאמן יחף חח אז אני מניח שזה בסדר אבל חכה לעוד תשובות

• פותח/ת השרשור
חחח וואלה זה מעודד תאמת
גם ראיתי במכון כושר בצבא, מישהו מהמארינס של ארה"ב(הם באו לביקור) מישהו ענק שמתאמן ונראה לי על סטרואידים מרוב שהוא ענק, והוא התאמן עם נעל כזאת ויברם 5 אצבעות, זה לא אומר שזה טוב כן יכול להיות שהוא לא מבין כלום בזה אבל יכול להיות גם שכן כי הוא ענק ובטוח משקיע בתחום חזק

עוד דעות?!

לדעתי במקום נעליים שמתאימות גם לריצה וגם לחדר כושר תקבל נעליים שמתאימות בקושי גם לזה וגם לזה.
המעבר לריצה עם הויבראם הוא לא כ"כ פשוט וכנעל לאימונים היא לא תתאים לסקווט ואין לה יתרון ביחס לאולסטאר.

• פותח/ת השרשור
הנעליים האלה לא מתאימות לסקוואט,זה בטוח.
לדדליפט, אם כבר, עדיף שתקנה סליפרס:
http://www.titansupport.com/products/deadlift-slippers-men-s.html
תשלח לישראל עם BUY2USA, יוצא הכי זול וטוב.

למה הנעל ויברם 5 אצבעות לא מתאימות לסקוואט??
ובכללי לאימון במכון כושר?
אז אולסטאר הכי טוב לאימון במכון?

לדעתי במקום נעליים שמתאימות גם לריצה וגם לחדר כושר תקבל נעליים שמתאימות בקושי גם לזה וגם לזה.
המעבר לריצה עם הויבראם הוא לא כ"כ פשוט וכנעל לאימונים היא לא תתאים לסקווט ואין לה יתרון ביחס לאולסטאר.

איזה יתרון יש לאולסטאר שאין לנעל 5 אצבעות, אני לא מבין מה הבעיה לעשות עם הנעל 5 אצבעות סקוואט, דדליפט, וכל התרגילים המורכבים עם מוט..
הרי זה מדמה יציבה נכונה של הכף רגל עצמה

אז למה?

למה הנעל ויברם 5 אצבעות לא מתאימות לסקוואט??
ובכללי לאימון במכון כושר?
אז אולסטאר הכי טוב לאימון במכון?

איזה יתרון יש לאולסטאר שאין לנעל 5 אצבעות, אני לא מבין מה הבעיה לעשות עם הנעל 5 אצבעות סקוואט, דדליפט, וכל התרגילים המורכבים עם מוט..
הרי זה מדמה יציבה נכונה של הכף רגל עצמה

אז למה?
כי היא לא יציבה בשיט ואתה תחליק.
דדליפט עוד ניחה אבל עדיף שתקנה את מה ששלחתי (סליפרס של טיטאן).
עדיף לקנות ב-100 ש"ח אולסטאר שיהיו טובות בהרבה.
אולסטאר לא הכי טובה לסקוואט (אם אתה רוצה נעל מושלמת לסקוואט תצטרך להוציא 750 ש"ח על הADIPOWER של אדידס) ולא הכי לדדליפט, אבל היא מאד טובה לכל ההרמות וגם מאד זולה. ההבדל בין האולסטאר לאדיפאוור גדול מאד, אבל יחסית לשאר הנעליים אולסטאר הרבה יותר טובה, ושוב, זולה.

שטויות, אני מכיר מישהו שמתאמן [סקוואט ודדליפט כבדים] עם הויבראם.

• פותח/ת השרשור
שטויות, אני מכיר מישהו שמתאמן [סקוואט ודדליפט כבדים] עם הויבראם.
אחלה אחי, אני גם קראתי הרבה והבנתי שזה אחלה לפאוורליפטינג

קיצור קניתי היום והיא ממש נוחה איזה תענוג גם לריצה וגם למכון

ויבראם מצויינת במיוחד לאימונים שאתה רוצה

Back
למעלה תחתית