ייעוץ ביקורת לדדליפט

TheReffecT

משתמש מתחיל
172
80
נק' מוניטין:
192
172
80
קריה
שלום, אני רוצה לדעת אם יש משהו שאני צריך לשפר בטכניקה שלי בדדליפט (90 קילו, מעלה לאט לאט משקלים מאימון לאימון).

תודה רבה מראש, המשך יום נעים.

דבר ראשון נעליים שיהיו שטוחות כמו ALL STAR
דבר שני הישבן שלך למטה מידי בהתחלה , אמור להיות יותר למעלה (לפי ריפטו).

השמירה על גב ישר אצלך גבולית מאוד עם נטיה קלה לעיגול , במשקלים באמת כבדים אתה עלול לעגל לגמרי.

• פותח/ת השרשור
דבר שני הישבן שלך למטה מידי בהתחלה , אמור להיות יותר למעלה (לפי ריפטו).

השמירה על גב ישר אצלך גבולית מאוד עם נטיה קלה לעיגול , במשקלים באמת כבדים אתה עלול לעגל לגמרי.

בהזדמנות אני אקנה נעלי ALL STAR, אני מודע לכך שנעליים שטוחות עדיפות לדדליפט.
עם ישבן אין בעיה, אני אעלה אותו פעם הבאה יותר.
ונדמה לי שהדבר היחידי שאני יכול לעשות עם הגב זה לשים יותר לב שהוא יהיה ישר לאורך כל התנועה.
תודה רבה על התשובה, יש עוד דברים בסיסיים אולי שלא עשיתי בדדליפט?.

דבר שני הישבן שלך למטה מידי בהתחלה , אמור להיות יותר למעלה (לפי ריפטו)..
ישבן בול באמצע בין הברך לכתף. ובכלל כל עוד המנח בא לו טבעי והוא לא זורק למעלה אין סיבה להעלות אותו. לא מתיימר להיות מומחה גדול אבל גם אתה לא ואתה מטעה אנשים ומבלבל אותם. חוץ מזה, ממליץ לך בחום לקרוא את הספר דדליפט בנעוץ ושאר ירקות ולהירגע עם הריפטואיזם

ישבן בול באמצע בין הברך לכתף. ובכלל כל עוד המנח בא לו טבעי והוא לא זורק למעלה אין סיבה להעלות אותו. לא מתיימר להיות מומחה גדול אבל גם אתה לא ואתה מטעה אנשים ומבלבל אותם. חוץ מזה, ממליץ לך בחום לקרוא את הספר דדליפט בנעוץ ושאר ירקות ולהירגע עם הריפטואיזם

תכלס זה בעיקר לפי נוחות, בדרך כלל כל אחד מוצא את הSWEET SPOT שלו וממשיך משם..

• פותח/ת השרשור
טוב אז הבנתי שישבן זה לפי נוחות, אז סבבה כי איך שאני עשיתי בסרטון הרגיש לי טבעי ונוח.
חוץ מזה הטכניקה בסדר או שיש דברים שלא ביצעתי נכון/שכחתי לבצע?.

המשקל קל לך מידי, השכמות לא ממוקמות מעל המוט בהתחלה, קשה לי לראות אם אתה מתוח בסטאפ, לא נראה כאילו אתה מחזיק את האוויר בפנים בעליה (ולסלבה) וכשאתה מוריד את המוט אתה מקפל ברכיים מוקדם מדי מה שגורם למוט להתקע בהן כשהוא מתחיל לרדת.

צריך לראות משקל שיאתגר אותך, וכמובן אם אתה יכול לרכוש אולסטאר - עדיף.

• פותח/ת השרשור
המשקל קל לך מידי, השכמות לא ממוקמות מעל המוט בהתחלה, קשה לי לראות אם אתה מתוח בסטאפ, לא נראה כאילו אתה מחזיק את האוויר בפנים בעליה (ולסלבה) וכשאתה מוריד את המוט אתה מקפל ברכיים מוקדם מדי מה שגורם למוט להתקע בהן כשהוא מתחיל לרדת.

צריך לראות משקל שיאתגר אותך, וכמובן אם אתה יכול לרכוש אולסטאר - עדיף.

תודה רבה, הפנמתי.
רק אני לא בטוח לגבי הנשימה בתרגיל, להחזיק את האוויר בפנים בעלייה, ובירידה להוציא?.
ומתוח הכוונה שהחזה מורם?.

תודה רבה, הפנמתי.
רק אני לא בטוח לגבי הנשימה בתרגיל, להחזיק את האוויר בפנים בעלייה, ובירידה להוציא?.
ומתוח הכוונה שהחזה מורם?.

תנשום רק כשהמוט על הרצפה, אלא אם כן אתה נשאר למעלה עם המוט ואז אתה יכול לרענן את הוולסלבה בשביל הירידה.
אני דווקא דיברתי על ההמסטרינג, לא על החזה.

• פותח/ת השרשור
תנשום רק כשהמוט על הרצפה, אלא אם כן אתה נשאר למעלה עם המוט ואז אתה יכול לרענן את הוולסלבה בשביל הירידה.
אני דווקא דיברתי על ההמסטרינג, לא על החזה.

למה הכוונה האמסטרינג מתוח?, דווקא נראה לי שדי פספסתי את החלק הזה.
אני יודע שזו שאלה די מטופשת, אבל עדיף לי להיות בטוח.

למה הכוונה האמסטרינג מתוח?, דווקא נראה לי שדי פספסתי את החלק הזה.
אני יודע שזו שאלה די מטופשת, אבל עדיף לי להיות בטוח.

אתה צריך להרגיש מתיחה חזקה של ההמסטרינג כשאתה מחזיק את האגן ב-Anterior pelvic tilt כנגד שרירי הגב התחתון (תחת כמו בבון, כמו בכלא, לכוון את עצמות הישיבה למעלה, תחת כמו פרחה, dick between your legs, הבנת את הרעיון).

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להרגיש מתיחה חזקה של ההמסטרינג כשאתה מחזיק את האגן ב-Anterior pelvic tilt כנגד שרירי הגב התחתון (תחת כמו בבון, כמו בכלא, לכוון את עצמות הישיבה למעלה, תחת כמו פרחה, dick between your legs, הבנת את הרעיון).

אז אני צריך למתוח את ההאמסטרינג בהתחלה של התנועה, כלומר לפני ההרמה של המוט על ידי תחת טיפה מורם עד שמרגישים מתיחה.
הבנתי נכון?

נערך לאחרונה:
אז אני צריך למתוח את ההאמסטרינג בהתחלה של התנועה, כלומר לפני ההרמה של המוט על ידי תחת טיפה מורם עד שמרגישים מתיחה.
הבנתי נכון?

לא בהכרח, זה כבר תלוי באנתרופומטריה של המתאמן, קשה לי לראות מהסרטון אם ההמסטרינג שלך מתוח או לא כי המשקל מאוד קל לך.

למה אתה מבלבל בשכל ? ראית תסרטון של ריפטו מהספר SS ?? הוא בפרוש אומר לא להוריד את הישבן בתרגיל , ומעיר על אלו שהורידו.
אז אם אתה לא מבין מה שאתה אומר אז תשתוק ואת תשתיק אנשים שמבססים את הדברים שלהם על עובדות.

תקנה גרביים גבוהות,
תתחיל כשהמוט צמוד לשוק ושלאורך כל התנועה המוט יהיה קרוב לגוף
כשאתה בעמידת מוצא הישבן צריך להיות גבוה יותר
חוץ מזה
תחליף נעליים
תרים יותר משקל

למה אתה מבלבל בשכל ? ראית תסרטון של ריפטו מהספר SS ?? הוא בפרוש אומר לא להוריד את הישבן בתרגיל , ומעיר על אלו שהורידו.
אז אם אתה לא מבין מה שאתה אומר אז תשתוק ואת תשתיק אנשים שמבססים את הדברים שלהם על עובדות.
ילדת ריפטו עיוורת בהתגלמותה. ריפטו לא קבע ולא השיג בעלות על התשובות הנכונות. יש הרבה משתנים בסטאפ לדדליפט.. הdvd והספר מכוונים למתאמן המתחיל הממוצע והטיפש.ספר הדרכה..חוזר על ההצעה שלי, תמשיך לקרוא ולהתעניין ואל תהיה מקובע לריפטו. מניח שזה יעזור לך גם בשאר תחומי החיים.

ריפטו לא אלוהים,ולא כל מה שהוא אומר זה דברי קודש. ואתה קורא את דעתו של אחד שעשה SS למשך חצי שנה.
יש ווריאציות שונות לדדליפט, והמקובלות ביותר הוא הדדליפט הקלאסי שפותח האשכול הדגים. תחת בין הכתפיים לברכיים, גב כמה שיותר במנח APT.

עמידת מוצא לא נכונה(יותר דומה לעמידה של קלין מדדליפט), המוט לא עולה בקו ישר ואתה מזיז אותו מרחק אופקי מיותר באוויר(בזבוז כח), תעבוד על מה שincin אמר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית