הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בדדליפט + PR חדש

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247

אני יודע שאני גרוע וחלש והכל
אני די מתחיל בפאוורליפטינג , חרא גנטיקה והרבה תירוצים יש לי .. אבל בכל זאת , הצבתי לעצמי מטרה ועמדתי בה , שברתי PR של 120 קילוגרם דדליפט , על משקל גוף 60 קילו , 166-167 ס"מ .
רציתי גם לשתף , וגם לקבל חוות דעת על טכניקה , אני יודע שהזוית צילום די גרועה לבדיקת טכניקה , אבל בכל זאת אני אשמח לשמוע דעה ...
שוב אני יודע שאני חלש , אבל מה שחשוב זה שאני נותן מעצמי 100 אחוז באימונים,בתזונה,ובכל מה שמסביב , עושה הכל כדי להתקדם
בערך 3 חודשים בפאוורליפטינג , התחלתי מ0 .

עוד שאלה קטנה , עד כמה אני גרוע ? מעניין אותי לדעת אם אני גרוע כמו שאני חושב שאני , או שיש מצב שזה בעצם בסדר ... אני מדבר מבחינת המשקל עבודה
אני מקווה לאט לאט להתקדם בקצב טוב ולהגיע אפילו ל3 פלטות ומעלה בחודשיים הקרובים ..
תודה רבה על התגובות 😃

ניראה שהגב לא מתעגל במהלך ההרמה.
עד כמה כיפוף בברכיים ישלך אני לא יודע כי אי אפשר לראות מהזווית הזאת.
בכל מקרה משקל יפה יחסית אלייך, תתאמן לאט לאט ותשתפר..
אפחד לא התחיל מ200קילו דדליפט

אני יודע שאני גרוע וחלש והכל
אני די מתחיל בפאוורליפטינג , חרא גנטיקה והרבה תירוצים יש לי .. אבל בכל זאת , הצבתי לעצמי מטרה ועמדתי בה , שברתי PR של 120 קילוגרם דדליפט , על משקל גוף 60 קילו , 166-167 ס"מ .
רציתי גם לשתף , וגם לקבל חוות דעת על טכניקה , אני יודע שהזוית צילום די גרועה לבדיקת טכניקה , אבל בכל זאת אני אשמח לשמוע דעה ...
שוב אני יודע שאני חלש , אבל מה שחשוב זה שאני נותן מעצמי 100 אחוז באימונים,בתזונה,ובכל מה שמסביב , עושה הכל כדי להתקדם
בערך 3 חודשים בפאוורליפטינג , התחלתי מ0 .
עוד שאלה קטנה , עד כמה אני גרוע ? מעניין אותי לדעת אם אני גרוע כמו שאני חושב שאני , או שיש מצב שזה בעצם בסדר ... אני מדבר מבחינת המשקל עבודה
אני מקווה לאט לאט להתקדם בקצב טוב ולהגיע אפילו ל3 פלטות ומעלה בחודשיים הקרובים ..
תודה רבה על התגובות
לא חלש בכלל זה משקל מעולה, מבחינת טכניקה קשה להגיד יותר מדי מהזווית הזאת אבל נראה יחסית בסדר.

• פותח/ת השרשור
תותח , כל הכבוד ! 👑

ניראה שהגב לא מתעגל במהלך ההרמה.
עד כמה כיפוף בברכיים ישלך אני לא יודע כי אי אפשר לראות מהזווית הזאת.
בכל מקרה משקל יפה יחסית אלייך, תתאמן לאט לאט ותשתפר..
אפחד לא התחיל מ200קילו דדליפט

לא חלש בכלל זה משקל מעולה, מבחינת טכניקה קשה להגיד יותר מדי מהזווית הזאת אבל נראה יחסית בסדר.
וואו אני מופתע , חשבתי אני על הפנים
תודה רבה , נותן מוטיבציה מטורפת!
אשמח לעוד תגובות 😃

• פותח/ת השרשור
תצלם פעם הבאה מהצד, לא ממול.
המטרה של הסרטון זה לא בעיקר בדיקת טכניקה , אלא תגובה על המשקל והכל , אמרתי על הדרך אם אתם יכולים לראות שימו עין על הטכניקה
מה לגבי המשקל ? מה אתה חושב עליו בהתייחס לכל מה שכתבתי (מ"ג , תקופת אימונים והכל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית