הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשמח לעזרה ביעוץ לתקופת מסה

itai1813

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
2
13
2
אהלן! חג שמח!
אני בן 23. 1.80 מ'. 74-5 ק"ג (המשקל נמוך יחסית לגובה בגלל שהרגליים שלי יחסית רזות, גנים משפחתיים).
אז ככה, לפני כ-8 חודשים, שקלתי בערך 68 (הייתי ממש באפס אחוז שריר וכתפיים נורא צרות) והתחלתי להתאמן במטרה לצבור מסה אבל לא הקפדתי על תזונה נכונה לגמרי לכן התוצאות שלי היו יחסית איטיות וקצת "מלוכלכות".
כעת תוכנית האימונים שלי היא AB:
A (ראשון ורביעי):
רגליים, חזה, יד אחורית.
B (שני וחמישי):
גב, כתפיים ויד קדמית.

התכנית די חדשה ואני די מבסוט עליה.
הבעיה שלי, כמו של הרבה אחרים, היא התזונה.
רוב הימים אני מתאמן ב-8 בבוקר (לפני הלימודים) ולפעמים ב-4 אחה"צ בערך. רציתי לדעת מה כדאי לאכול ומתי? באיזה שעות פלוס-מינוס (כולל את הארוחה שלפני אימון הבוקר, מה לאכול וכמה זמן לפני?). רק אציין שאני מקפיד על פחמימה זמינה קצת לפני האימון (לרוב תמרים) ואחרי האימון שייק חלבון+קערה של שיבולת שועל עם חלב. לעתים שאני מרגיש שלא צרכתי מספיק חלבון באותו היום אני שותה מנה נוספת של אבקת חלבון במהלך היום. אשמח אם תתנו לי תפריט (אפשר גם די בכללי) הכולל שעות מותאמות לשעות שציינתי, להזכירכם - מטרתי היא מסה!
(ד"א אני לא אוכל גבינות ואציין גם שהחל מאחרי החג אני מתחיל לקחת קריאטין בעקבות המלצה של מאמן).

תודה רבה מראש!

השעות שבהן אתה אוכל זה לא משנה, העיקר שבמהלך יממה אתה מגיע לערכים שאתה צריך..

• פותח/ת השרשור
יותר מטריד אותי הארוחה שלפני האימון בבוקר, מה לאכול וכמה זמן לפני? בד"כ אני לא אוכל כלום לפני כן חוץ מכמה תמרים. מה נכון לעשות?

Back
למעלה תחתית