הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כורכומין או אומגה 3?

• פותח/ת השרשור junky
  • פורסם בתאריך

junky

משתמש מתחיל
92
6
נק' מוניטין:
6
92
6
אהלן.
התחלתי חיטוב לאחרונה ואני בולע כל יום שני מולטי ויטמין של אופטימן.
אני רוצה להוסיף עוד כדור ומתבלט בין כורכומין לבין אומגה 3. מה דעתכם??
בנוסף, חשוב לציין שאני אוכל כל יום כ6 אגוזי מלך ו2 כפות של זרעי פשתן (שהנם מקור לאומגה 3) אבל השאלה אם זה מספיק?
תודה..

האם אתה יודע מה כל אחד מהתוספים הנוספים שציינת עושה?
כי אחרת אין טעם לומר אותם באותו המשפט

לא ממש מבין את ההשוואה אבל כורכומין יקר בצורה מוגזמת בארץ ממה שאני מכיר..
וזרעי פשתן אמנם מכילים חומצות שומן שהגוף ממיר לאומגה 3 אבל ההמרה הזו מאוד לא אפקטיבית והגוף כמעט לא מנצל את האומגה 3 משם (להוציא אולי צמחונים שאצלכם אומרים שהגוף ממיר בצורה יותר אפקטיבית)

• פותח/ת השרשור
יודע מה הם עושים.
אבל אני לא רוצה לקחת יותר מדי כדורים בגלל זה אני רוצה לקחת רק אחד משניהם. מה העדיפות?
תודה..

יודע מה הם עושים.
אבל אני לא רוצה לקחת יותר מדי כדורים בגלל זה אני רוצה לקחת רק אחד משניהם. מה העדיפות?
תודה..

בחיטובים דלים בפחמימה אני לוקח אומגה 3,
אולי זה בראש אבל אני מרגיש יותר טוב עם זה.

• פותח/ת השרשור
האמת שכן יש לי במרפקים, אבל גם אם לא היה לי, כורכומין מונע גם דלקות ולא רק עוזר כאשר יש דלקת. חוץ מזה הוא עוזר בעוד המון דברים הוא מוכח כיעיל.
מצד שני אומגה 3 גם עוזרת כנגד דלקות והיא מוכחת גם ביתר הדברים שלה. אז נכון שהם לא מועילים באותן הנקודות אבל שניהם נשמעים טוב.
כורכום כתבלין לצערי אני לא יכול לצרול בגלל צבא.
בגלל זה השאלה מה מביניהם עדיף?

כורכומין יעיל יותר מאומגה 3 מבחינת דלקות.
אבל גם אם יש לך דלקת, העדיפות היא למנוחה ואימונים מותאמים. אף תוסף תזונה לא יעזור בלבד לדלקת.

לכן, אם כבר אתה רוצה לצרוך תוסף מבין השניים, עדיף אומגה 3, כי אין ברגע שהדלקת תיעלם, אין שום צורך בהמשך תיסוף בכורכומין

כורכום כתבלין לא יעיל אלא אם אתה לוקח כמויות מטורפות... הכורכומין שבטבליות הרבה הרבה יותר מרוכז

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות. נראלי שבינתיים אני אקח גם וגם וינוח כמו שצריך עד שבעזרת השם תעבור הדלקת..
על איזה אומגה 3 אתם ממליצים?
יש לי בבית אלספה של 850 מיליגרם לכדור, זו חברה טובה?? ושני כדורים של 850 זה מספיק?
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית