הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד כמה קריאטין עוזר?

דינוזאור

משתמש פעיל
320
15
נק' מוניטין:
15
320
15
1. עד כמה הקריאטין באמת עוזר בשלב עלית המאסת שריר? בשילוב עם אכילה חזקה מאד ואימונים עצימים מאד ?
2. כמה באמת המים חשובים בזמן התחלת הקריאטין? בתור בן אדם שיש לו במשפחה קצת בעיות בקיבה אני רצוי שהקיבה תיהיה כל הזמן מימית אז עכשיו מה יהיה? לשתות 3+ ליטר ביום?

קח בחשבון הוא לא עובד על כל אחד
אבל אם הוא יעבוד עליך אתה תהיה מבסוט
תזמין מאתר בגרושים 300 גרם ותנסה

1. עד כמה הקריאטין באמת עוזר בשלב עלית המאסת שריר? בשילוב עם אכילה חזקה מאד ואימונים עצימים מאד ?
2. כמה באמת המים חשובים בזמן התחלת הקריאטין? בתור בן אדם שיש לו במשפחה קצת בעיות בקיבה אני רצוי שהקיבה תיהיה כל הזמן מימית אז עכשיו מה יהיה? לשתות 3+ ליטר ביום?
עוזר מאוד. לפחות לי עזר להעלות את משקלי העבודה בהמון תרגילים. לגבי שתיה פשוט תוסיף עוד ליטר מים ליום בנוסף למה ששותה בדרכ. זה לא סיפור בכלל...

• פותח/ת השרשור
קניתי אתמול קריאטין של נייצ'רס בסט 460 גרם אם אני לא טועה? 440-470 משהו כזה.. למזלי היה גם כפית בפנים ככה שאני אהיה יותר מסודר כי ככה אני סתם מגזים בלי פרופורציות ולוקח מה שלא צריך,
זה אמור להספיק לחודש חודשיים ובדיוק בזמן להפסקה,
אמר לי שזה נותן שיפור די משמעותי אם אני אשתמש בזה נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית