הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקה טובה?לא טובה?

לי, טעמתי את הקרם עוגיות והשוקולד שלהם, אחלה אבקה ואחלה טעמים. גם אופטימום טובים, כרגע אני שותה את הקרמל טופי פאדג' שלהם והוא מצוין ככה שלא משנה באיזו חברה תבחר שתיהן טובות רק תבדוק לפני מה הטעמים הטובים ולאלו מהטעמים אתה מתחבר יותר ומתחבר פחות.

השאלה גם אם ישנה חשיבות לכך שהאבקה תכיל רק חלבון מי גבינה, או שגם תשלובת חלבונים זה בסדר.
מה יעיל יותר ?
שמתי לב שהאתר מסויים [ בטח אתם מעריכים איזה ] מפמפם כמעט לכל אחד את המטריקס הזאת ואני מניח שהם עושים זאת לא מדאגה יתרה למשתמש, אלא יותר לכיסם.

לאדם הממוצע מספיקה אבקת חלבון רגילה עם מי גבינה.

אישית אני קונה את סיינטרקס בגלל שהאבקות שלהם באמת טעימות וגם בגלל שביחס לעלות-כמות זה פשוט משתלם ביחס לשאר החברות.

קראתי משהו של ה - FDA ואחרי שקראתי את צמד המילים (מתורגם מאנגלית) ״מחלות כבד״ הפסקתי לקרוא.
הייתי הולך על האופטימום.

אופטימום מטעמי אמינות ותסלח לי שאני מנוע מלהסביר מה מוביל את ההמלצה.

לא ממש מקבילות כי האופטימום 100% מי גבינה לעומת הסינטרקס שהיא תשלובת.

האופטימום אבקה איכותיות יותר מכמה סיבות עיקריות :
1. התשלובת בסינטרקס לא איכותית, תוכל למצוא שמה אפילו חלבון חיטה.
2. אופטימום מכילה אינזימים שמקלים על העיכול.
3. האופטימום דלה יותר בלקטוז.

בשורה התחתונה העיבוד של אופטימום הרבה יותר איכותי.

חשוב לציין שיש אנשים שדווקא האנזימים באבקה תגרום להם לאי נוחות בבטן. למרות זאת אני מסכים עם הרוב הגורף פה - אופטימום.

תראה מניסיון אני משתמש ב- Matrix 5.0 גם הקרם עוגיות טעים וגם הבננה, לא ניסי את הוניל או השוקולד אבל ב- Whey Shake של המיי גבינה הוניל היה בסדר עד שמהר מאוד נמאס ממנו והשוקולד בכלל בטעם של שוקו ולא שוקולד.
לא ניסיתי את אופטימום אבל לפי מה שרושמים לך פה שווה לך לנסות
דרך אגב מאיפה אתה קונה ?

אופטימום מטעמי אמינות ותסלח לי שאני מנוע מלהסביר מה מוביל את ההמלצה.
מאוד נשמע לשמוע מה מוביל את ההמלצה, אפילו בפרטי. יכול לעזור ללא מעט משתמשים שאולי לא מודעים למשהו - כמוני לדוגמא.

שלום, אני דיי חדש בפורום ואני בדרך כלל יותר קורא.
לפי בדעתי צריך לבחון את מרכיבי האבקה וכמה אחוז חלבון יש באבקה.
אני אישי קניתי אבקת חלבון ללא סוכר,ללא לקטוז,ללא פחמימות,ללא כולסטרול,ללא שומן, 90% אבקת חלבון.
הגעתי לחנות שמוכרת אבקות חלבון וכשהתעניינתי בסוג אחר של חלבון המוכר פשוט נסה למכור לי משהוא אחר וניסה לשכנע אותי לקנות את מה שהוא רוצה למכור.
זה לא סוד שמוכרים בחניות בכלל מקבלים בונוסים על מכירה,וגובה הבונוס נגזר לפי מה שהחברה/חנות מעוניית לקדם על מוצר הריווחי שלה.
תשימו לב מה אתם קונים ולא מה שמוכרים לכם.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית