עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בקליפה של המוסקט יש חומר הזייתי, אבל צריך ממש הרבה מזה והבנתי שזה גם רעיל או משהו
תחזור על זה. והפעם עם פרטים בבקשה
זה מפוצץ בקפאין איך זה גורם להשפעה הפוכה?ניסיתי אתזה כשהיה לי משעמם בצבא, בגדול לא מה שאתה מדבר עליו בכלל
גורם לסחרחורת מטורפת, תגובה איטית מאוד מאוד איטית ... בכלא הרוסי היו משתמשים בזה לסטלה ולא לאנדרנלין.
איך אתה מקבל הזיות או מוות מאכילת אגוזים טחונים ?! נראה לי אתה לא מספר לנו הכללוקחים בערך 13 אגוזים טריים.ישר אחרי הקנייה טוחנים אותם את הכל .
שאף אחד לא ינסה את זה חומר הזיות 3 אנשים בארץ נפגעו קשה מזה מזה ( אחד נכנס לדיכאון כבד בעיות במוח,אחד צמח בגלל התייבשות או מכת חום ואחד נהרג....
אחרי שאתה אוכל שותה יש לך התקפה מפחידה על הגוף אין שליטה הזיות חום דופק מאוץ יותר גרוע מכל דבר.
אחרי כמה אכילות\שתיות אתה יומים לא יכול לזוז .
אזכור לא לשתות מים יחד עם השקדים שלי... ועל איזה כמות טנחנו מדברים?בשקדים למשל יש חומר גליקוזיד הנקרא אמיגדלין ההופך בנוכחות מים לציאניד כמות גדולה של ציאניד הורגת בנאדם בכמה שניות
אזכור לא לשתות מים יחד עם השקדים שלי... ועל איזה כמות טנחנו מדברים?
החומר הפסיכו־אקטיבי הפעיל באגוז המוסקט קרוי מיריסטיצין (בלי להכביר מילים, הנ”ל חבר במשפחת התרופות האנטי דיכאוניות המבאסות ביותר, שמאז המצאת הציפרלקס נוטים להשתמש בהן רק כששום תרופה אחרת לא עובדת). במינונים גבוהים, שיהפכו את המזון שלכם לדוחה למדי, המיריסטיצין יביא אתכם לבלבול חושים ושיחות עם אנשים נעלמים.זה מפוצץ בקפאין איך זה גורם להשפעה הפוכה?
איך אתה מקבל הזיות או מוות מאכילת אגוזים טחונים ?! נראה לי אתה לא מספר לנו הכל