הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Vibryll at 100% Raw Competition 2014

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
הייתה תחרות מטורפת, עם המון אדרנלין ומגנזיום באוויר.
ברכות לכל המתחרים שלקחו חלק, ובמיוחד למתחרים החדשים שבאו לתת בראש.
היה חם מתמיד וזכיתי להשתתף בקטגוריה פסיכית לגמרי, ג'וניורס 110, שלא השאירה לי שום סיכוי להיות בטופ 3 וסיימתי רביעי(אחרון) ו-2 אחרי הספגטי בOPEN שגם שם הייתי רשום.
לא נורא, מבסוט על ההישגים שלי, שבעיקר בישבילם באתי וכמובן גם בישביל החבר'ה שתמיד כיף לראות בכל מפגש כזה.

מודה לכל מי שלקח חלק בהקמת האירוע המשוגע הזה, בלעדיכם לא הייתי כותב את זה.
כמו כן ברצוני להודות לאחים שתמחו ולא הפסיקו לפרגן וחלק גדול מההישגים שלי בזכותם.
תודה לאופק PomFect שדאג להשמיע בדיוק את הפלייליסט שרציתי בכניסות שלי, דבר שללא ספק עשה לי את כל ההרמות!

תודה ענקית לאלכס Goro על התיעוד!

כל הכניסות רשומות בסרטון, רק אחת לא עלתה, 140 בנץ', למרות שהייתי דיי קרוב והייתי בטוח שאנעל.
חזרתי עם 6 שיאים:
SQ 200, 205
BP 132.5
DL 230, 240

וכמובן הטוטאל, שקפץ ב-45 קילו(!!!) מ-532.5 ל-577.5!

להלן הסרטון שמראה רק חלק קטן ממש מהטירוף שבאמת הלך שם:

נערך לאחרונה:
אין ספק שיש עקיפה של הא"ב, ודני שובבני עשה יופי של עבודה עם הכאפות, יפה יותר מדי...

2vskv1g.jpg

לבקשת הגולשים, הכניסה של ה-240 ללא עריכות.

@דני שובבני הציע לי כאפות לפני הסקוואט 175, אני ממש מצטער שלא ביקשתי ממנו כי אז בטוח זה היה עולה.

יפה מאוד ויבריל, אחלה עבודה. חולה על ההנהונים עם הראש שלך אחרי שההרמות עולות כמו שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית