הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשמח לשמוע את דעתכם

• פותח/ת השרשור Ran24
  • פורסם בתאריך

Ran24

משתמש מתחיל
80
4
נק' מוניטין:
4
80
4
היי...
אני בן 31.5 משקל 82 גובה 1.82 אחוז שומן להערכתי כ 22 אחוז.
יש לי כמה שאלות.
א. האם בעקבות הגיל שלי יהיה לי קשה יותר לחטב את הגוף או לחילופין לעלות במסה ?
ב. בעקבות הנתונים שלי, ואם המטרה שלי היא גם לנפח את השרירים וגם לחטב את הגוף מה היתם ממלצים ? לעשות תקופה מסוימת מסה ואז לחטב או לחטב אחר כך מסה ואז שוב חיטוב ?
אני רק אציין שיש לי מבנה טוב לפי דעתי ויש לי קצת מסת שריר הבעיה שלי שאני מעלה בא״ש די מהר אם אני לא שומר על תזונה נכונה. ?

1. יכול להיות שטיפה אבל בצורה מאוד מזערית, ככל שעולים בגיל חילוף החומרים בגוף טיפה יורד.
2.לפי הנתונים היבשים לעשות חיטובון קצר ואז מאסה - אבל הנתונים לא תמיד משקפים הכל לכן צריך תמונה ובסופו של דבר הכל תלוי בך.

אם האחוז שומן שלך הוא 22% ואתה שוקל 80 קילו על 1.82 אז יש לך מסת שריר מאוד מאוד מאוד נמוכה, מאוד.
הכל יחסי, אבל חד משמעית יהיה לך קשה יותר להתקדם בתחום(מבחינה הורמונלית), אבל הכל יחסי.
מאסה תעזור בהורדת האחוזי שומן, לא צריך חיטוב כרגע.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה 😃
אם יש למישהוא דעות נוספות אשמח לשמוע.

א. לא, אתה עדיין לא שם.

ב. אתה לא יכול לחטב את הגוף ולהעלות במסת השריר בו זמנית (לפחות לא באופן אידאלי). תבחר מטרה אחת ותרוץ איתה מספר חודשים ברצף.

אני מבוגר ממך בשנה, לא יהיו לך בעיות לעלות מסת שריר או לחטב לתוצאה שתשביע את רצונך.
אני מעריך שאתה לא 22% (אם הערכת בעצמך), ממליץ להעלות תמונות לפורום להערכה יותר מדויקת - כנראה שיש צורך בחיטוב לפני עליה במסת שריר ולא ההפך.

• פותח/ת השרשור
אני מבוגר ממך בשנה, לא יהיו לך בעיות לעלות מסת שריר או לחטב לתוצאה שתשביע את רצונך.
אני מעריך שאתה לא 22% (אם הערכת בעצמך), ממליץ להעלות תמונות לפורום להערכה יותר מדויקת - כנראה שיש צורך בחיטוב לפני עליה במסת שריר ולא ההפך.
היי...
תודה על התשובה.
איך מעלים פה תמונה ?
ניסיתי וזה לא מעלה לי העלתי בסדר את התמונה ?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 64.9 · צפיות: 115
Back
למעלה תחתית