הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה בחיטוב

• פותח/ת השרשור neti
  • פורסם בתאריך

neti

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי
בן 31, גובה 1.63 ,משקל 72
rmr+bmr=2100

התחלתי להקפיד על תזונה לפני חודשיים
אוכל כל יום 130 גרם חלבון, 1.8 על כי קילו,
השאלה את שאר התזונה, איך אני מחלק בין הפחמימות לשומן ?
מתחילת החיטוב ירדתי 8 קילו
וכרגע תקוע על 72 כבר מעל שבועיים

נמצא כל יום בגרעון שלילי של לפחות 500

תודה

שומן אני מעדיף תמיד לשמור באזור ה-40-30 בחיטוב (ניסיון אישי עם הגוף שלי, תבררו בפורומים בחול, תראו שזאת גישה מקובלת)
פחמימה תשלים עד 1600 בנתיים, ותוריד בהדרגה כשאתה מחליף אותה בחלבון. זה חיטוב קלאסי, בלי שטויות
תוסיף אירובי ותראה קסמים

• פותח/ת השרשור
שומן אני מעדיף תמיד לשמור באזור ה-40-30 בחיטוב (ניסיון אישי עם הגוף שלי, תבררו בפורומים בחול, תראו שזאת גישה מקובלת)
פחמימה תשלים עד 1600 בנתיים, ותוריד בהדרגה כשאתה מחליף אותה בחלבון. זה חיטוב קלאסי, בלי שטויות
תוסיף אירובי ותראה קסמים
תודה זה גם מה שאני הבנתי בהתחלה
ואז קראתי שחיטוב עושים עם דל פחמימה .
עדין מנסה להבין איך זה מסתדר ביחד?

י, תבררו בפורומים בחול, תראו שזאת גישה מקובל
אם זה כתוב באנגלית אז זה בטוח נכון?

שומן אני מעדיף תמיד לשמור באזור ה-40-30 בחיטוב
אתה עושה טעות

ואז קראתי שחיטוב עושים עם דל פחמימה .
דל פחמימה זה סוף החיטוב, הווידוא הריגה שלו ואין שום צורך לעשות אותו כשנמצאים על אחוז שומן מעל 12-13 אחוז..

לגבי השאלה שלך, קרא בעיון את המאמר הבא: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

אם זה כתוב באנגלית אז זה בטוח נכון?

אתה עושה טעות

דל פחמימה זה סוף החיטוב, הווידוא הריגה שלו ואין שום צורך לעשות אותו כשנמצאים על אחוז שומן מעל 12-13 אחוז..

לגבי השאלה שלך, קרא בעיון את המאמר הבא: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
אולי אני עושה טעות, אבל פשוט מדובר כאן בניסיון אישי שלי. ניסיתי את שתי הדרכים כמה וכמה פעמים, תוצאות טובות יותר עבורי ככה. ירידה מ-12 ל-7 בהכנה לתחרות 😃

• פותח/ת השרשור
קראתי הבנתי הפנמתי 😃
תודה רבה

Back
למעלה תחתית