הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בקשר לדיאטה שלי , תלמיד , לא מתאמן.

NotenMan123123

משתמש מתחיל
32
1
נק' מוניטין:
1
32
1
שלום לכולם , שמי אלון , מראשון לציון , תלמיד כיתה י"ב לא מתאמן מפת חוסר זמן , בשבוע האחרון עליתי במשקל ל-70 ואני אני בגובה של 1.75 או 74 אני לא זוכר בדיוק , הבעיה היא , אין לי זמן להתאמן ואני גם לא אמצע זמן להתאמן , רק עוד 5 חודשים יהיה לי זמן אבל אז אני אתגייס ויהיה מאוחר.
אני בינתיים רוצה לשמור עד הגיוס ובגיוס אני אמצע את הזמן והצבא גם יפתח אותי.
אני רוצה המלצות וטיפים איך להרזות תפריטי הוא להיום יהיה כזה , בבוקר בשעה תשע ששתתי 2 נס קפה ואכלתי בננה כארוחת בוקר , עכשיו בצהריים אני אוכל 5 עד 6 כפות אורז שבושל בשמן ומים ו-2 נקנקיות וסלט , אני אוכל גם קלמנטינה , בערב אני אוכל סלט או משהו כזה נראה לי , האם הארוחה בצהריים משמינה מאוד ? שקלתי 66 אבל עליתי בחג ואני לא יודע אם מה שאני אוכל בסדר , אני טיפה בחרדות כי המשקל זה דבר שמאוד מפריע לי ואני רוצה לשמר אותו כשהיה.

וגם מחר יש לי על האש ואני לא יודע מה לעשות ...

חג שמח ושבוע טוב 😃.

נערך לאחרונה:
תאכל ארוחות מלאות יותר, לדוגמא בבוקר, במקום 2 נס ובננה, תאכל איזה קערת קורנפלקס טוב עם חלב.
ככה השובע ישאר לכמה שעות ולא תרגיש רעב אחרי חצי שעה ותלך לעוגיות או כל מיני שטויות.
בצהריים, קח בשר איכותי יותר מנקניקיות, מומלץ חזה עוף\בקר.

ובסה"כ אתה לא אוכל כל כך הרבה, רק תמנע מחטיפים ושטויות, יותר ירקות במשך היום, פחות רטבים ומלח ואתה תראה
שאתה שומר יפה על המשקל. מה שעלית בגלל החג זה כנראה נוזלים, לא הייתי דואג יותר מדי בגלל זה.

• פותח/ת השרשור
תאכל ארוחות מלאות יותר, לדוגמא בבוקר, במקום 2 נס ובננה, תאכל איזה קערת קורנפלקס טוב עם חלב.
ככה השובע ישאר לכמה שעות ולא תרגיש רעב אחרי חצי שעה ותלך לעוגיות או כל מיני שטויות.
בצהריים, קח בשר איכותי יותר מנקניקיות, מומלץ חזה עוף\בקר.

ובסה"כ אתה לא אוכל כל כך הרבה, רק תמנע מחטיפים ושטויות, יותר ירקות במשך היום, פחות רטבים ומלח ואתה תראה
שאתה שומר יפה על המשקל. מה שעלית בגלל החג זה כנראה נוזלים, לא הייתי דואג יותר מדי בגלל זה.
תודה על התשובה , אני לא אוכל בכלל שטויות , האם הארוחת צהריים שלי מוגזמת ? גם עשיתי תה עם נענע , אבל שמתי לב ששמתי באורז 10 כפיות ו-2 נקנקיות זה בסדר ?

תמונה :

10252054_756486041043051_7182077902259450174_n.jpg

1509818_756486054376383_2701024566415423132_n.jpg

זה בסדר, אבל זה ממש מעט לארוחת צהריים, במיוחד כשזו הארוחה ה'רצינית' היחידה שאתה אוכל ביום.
אל תשכח אבל שכל יום אתה אוכל משהו אחר, אתה לא יכול לשאול כל פעם אם זה בסדר או לא,
פשוט תקפיד על כמויות סבירות ותאכל יותר ירקות, בשר איכותי (נקניקיות זה לא בשר איכותי) ותשתה המון מים.

חבר תשקיע טיפה לפחות תעשה איזה אימון ביתי לאיזה חצי שעה שאתה קם בבוקר תקום חצי שעה מוקדם יותר תעשה כמה סטים של מרפקים של סקוואטים ובטן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית