נק' מוניטין:
1
- 32
- 1
שלום לכולם , שמי אלון , מראשון לציון , תלמיד כיתה י"ב לא מתאמן מפת חוסר זמן , בשבוע האחרון עליתי במשקל ל-70 ואני אני בגובה של 1.75 או 74 אני לא זוכר בדיוק , הבעיה היא , אין לי זמן להתאמן ואני גם לא אמצע זמן להתאמן , רק עוד 5 חודשים יהיה לי זמן אבל אז אני אתגייס ויהיה מאוחר.
אני בינתיים רוצה לשמור עד הגיוס ובגיוס אני אמצע את הזמן והצבא גם יפתח אותי.
אני רוצה המלצות וטיפים איך להרזות תפריטי הוא להיום יהיה כזה , בבוקר בשעה תשע ששתתי 2 נס קפה ואכלתי בננה כארוחת בוקר , עכשיו בצהריים אני אוכל 5 עד 6 כפות אורז שבושל בשמן ומים ו-2 נקנקיות וסלט , אני אוכל גם קלמנטינה , בערב אני אוכל סלט או משהו כזה נראה לי , האם הארוחה בצהריים משמינה מאוד ? שקלתי 66 אבל עליתי בחג ואני לא יודע אם מה שאני אוכל בסדר , אני טיפה בחרדות כי המשקל זה דבר שמאוד מפריע לי ואני רוצה לשמר אותו כשהיה.
וגם מחר יש לי על האש ואני לא יודע מה לעשות ...
חג שמח ושבוע טוב 😃.
אני בינתיים רוצה לשמור עד הגיוס ובגיוס אני אמצע את הזמן והצבא גם יפתח אותי.
אני רוצה המלצות וטיפים איך להרזות תפריטי הוא להיום יהיה כזה , בבוקר בשעה תשע ששתתי 2 נס קפה ואכלתי בננה כארוחת בוקר , עכשיו בצהריים אני אוכל 5 עד 6 כפות אורז שבושל בשמן ומים ו-2 נקנקיות וסלט , אני אוכל גם קלמנטינה , בערב אני אוכל סלט או משהו כזה נראה לי , האם הארוחה בצהריים משמינה מאוד ? שקלתי 66 אבל עליתי בחג ואני לא יודע אם מה שאני אוכל בסדר , אני טיפה בחרדות כי המשקל זה דבר שמאוד מפריע לי ואני רוצה לשמר אותו כשהיה.
וגם מחר יש לי על האש ואני לא יודע מה לעשות ...
חג שמח ושבוע טוב 😃.
נערך לאחרונה: