הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלת אימונים

Danielle1311

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי,אני בת 17 והגובה שלי 1.58 ואני שוקלת 53,אני רוצה לרזות ולחטב את הגוף,אני מנסה לעשות את זה בערך שנה,וכנראה שהאימונים לא אפקטיביים מספיק , ניסיתי ריצות והליכות,וסקוואטים,וכפיפות בטן,אבל אני רוצה אולי תוכנית אימונים אמיתית שתעזור לי להתחטב, ולהרזות ,אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבנות תוכניות אימונים ואולי גם שינוי בתזונה,אם יש צורך,תודה מראש

היי דניאלה (או שזה דניאל?) וברוך הבא לפורום! 😃

קודם כל אני ממליץ לך לקרוא את המאמר הבא: http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/
זה מאמר שפונה לנשים ומותאם מאוד להרבה מאוד שאלות שעולות בקרב נשים.

לאחר מכן את יכולה לעבור על המאמר הבא: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

המאמר הזה מדבר על חיטוב הגוף, מההתחלה עד הסוף ועם המון המון ידע אפילו יותר ממה שצריך בשביל הבסיס, בכל זאת מומלץ מאוד לקרוא הכל ולשאול שאלות שלא מובנות.

אחרי שאת מסיימת לקרוא את יכולה לעבור בקישורים של המאמר ולמצוא לך תוכנית אימונים, אני ממליץ על תוכנית שנקראת FBW = full body workout

תקראי ותשאלי שאלות כאן, אשמח להמשיך לעזור

היי,אני בת 17 והגובה שלי 1.58 ואני שוקלת 53,אני רוצה לרזות ולחטב את הגוף,אני מנסה לעשות את זה בערך שנה,וכנראה שהאימונים לא אפקטיביים מספיק , ניסיתי ריצות והליכות,וסקוואטים,וכפיפות בטן,אבל אני רוצה אולי תוכנית אימונים אמיתית שתעזור לי להתחטב, ולהרזות ,אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבנות תוכניות אימונים

הי דניאל,
השאלה שלך קצת שעשעה אותי כי התחלת בפירוט כל תכניות האימונים שניסית כדי להתחטב ובמשך שנה לא קרה כלום, ואת בעצם מבקשת המלצה לתכנית אימונים ש"תעשה את העבודה" ואז הוספת משפט קטן -

ואולי גם שינוי בתזונה

ובמשפט הקטן הזה, שתופש רק חלק מזערי ושולי מהשאלה שלך, נעוצה כל התשובה!
חיטוב=הרזיה=מאזן קלורי שלילי.
נקודת ההתחלה לתהליך תהיה בתזונה שלך. בלי זה לא יקרה כלום.
את התוצאות של ההרזייה אפשר למקסם על ידי הוספת אירובי ואימוני כוח אבל בלי תפריט מובנה ונכון אין מה להתחיל.

השבוע התחלתי להתאמן במועדון קרוספיט תל אביבי והדבר הראשון שמשך את עיני הן הבחורות. מרביתן בכושר מדהים, הן מתעמלות עם הדרכה צמודה ואין לי ספק שתכנית האימונים שלהן "עושה את העבודה" ובכל זאת לכל אחת מהן (לדעתי, כמובן) היה עודף משקל של 6-8 ק"ג.
את רוצה חיטוב, תתחילי בלהרכיב תפריט בעזרת המדריך השלם להורדת השומן ש-@yogevnn העלה לך.
במדריך תמצאי גם תכניות אימונים לחיטוב.
בהצלחה

Back
למעלה תחתית