הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Anabolic Diet

NoseBleed

משתמש פעיל
386
98
נק' מוניטין:
177
386
98
מישהו ניסה את זה בזמן עליה במסה ?
אני כרגע בחיטוב דל פחמימה ומסתדר מצוין אני מרגיש מרוכז יותר , יש לי הפרעת קשב קשה
ועכשיו שאני לומד אני מרגיש הרבה יותר רגוע וגם אני במצב רוח טוב יותר

אני מבקש שרק החברה שניסו יגיבו פה

אני לא עושה AD אבל אני כן על דיאטה שהיא על בסיס שומן. הייתי על שבוע ללא פחמימה, רק שומן וחלבונים ואשכרה הרגשתי אדם אחר. הוספתי את הפחמימות בהתאם לפי הדיאטה והכל השתבש. זה יכול להיות משלל סיבות (כמו מעט מדי פחמימות). בכל מקרה זה אינדיבידואלי וכדי להתנסות.

איך הגוף שלך הגיב לתוכנית ?
הצלחת לשמור על אחוז שומן נמוך ?
העליה במסה הייתה יותר איטית / מהירה ביחס לדיאטה רגילה
הייתי מפוקס יותר , התקדמתי במשקלים, עליתי הרבה יותר נקי ונשארתי על א.ש נמוך.
לגבי העלייה במסה איך לי השוואה כי אף פעם לא עשיתי מסה ''רגילה'' ..
אני חושב שהעלייה בדל פחמימה יותר מהירה מכיוון כשאתה אוכל מסה בפחמימות השריר תופס נפח גם מיותר נוזלים וגליקוגן,
לעומת דל פחמימה שאתה עולה שריר די נקי ..
רק דברים טובים יש לי להגיד .

מסכים איתך אחי
בתור אחד שגם נמצא כרגע בחיטוב של AD וסובל מ-ADD (סטגדיש..)
אני יכול להגיד שזה גם עובד עלי הרבה הרבה יותר טוב מבחינת היכולת להתרכז, כל השומן הזה סותם אותך ולא בא לך לנשנש שום דבר, לא מתחשק לי שום דבר פחמימתי והאמת היא שנראה לי שזה קשור גם המון לסוכר שאין לי כמעט בתפריט
אני אומר שתן לזה נסיון בגלל ה-ADD
בספק אם מישהו ירצה למשוך את הדבר הזה גם למאסה - זה גם יקר, גם מגעיל לשתות גלונים של שמן וסיבים תזונתיים, לא קונבנציונאלי
לא כיף לעשות מאסה מבלי לאכול מה שאתה רוצה בתאכלס, להיות משועבד לתפריט חודשיים בחיטוב זה נסבל אבל לא להיות סוציאליים 24\7\365 זה כבר יותר מדי

אני היחידי שדווקא מורעב בדל פחמימה ? אני מנסה דווקא להיות על מאזן חיובי ולפעמים אוכל ארוחות גדולות, משביע, אבל אח"כ נהיה מורעב שוב.
כנראה הדם התימני שלי זועק לג'חנון

אני היחידי שדווקא מורעב בדל פחמימה ? אני מנסה דווקא להיות על מאזן חיובי ולפעמים אוכל ארוחות גדולות, משביע, אבל אח"כ נהיה מורעב שוב.
יש מצב אתה פורס את הארוחות שלך צמוד מדי, או שאתה לא נותן לגוף להסתגל לתזונה כזאת.
אני מחטב עכשיו על 25 גרם פחמימה שמגיעים מירקות וגבינה (2500 קק"ל) ואני מרגיש פחות רעב מהמסה
שאכלתי בה 3000 קלוריות

זה תלוי כמה דל פחמימה
אני גם כמו הקודם שהגיב, על 20~ גרם שבאים מירקות ופחמימות נסתרות למיניהן שאי אפשר להתחמק מהן
ואני מפוצץ כל הזמן, שבוע שעבר הייתי על נייטרלי על 3000~ ולא יכלתי לדחוף את הארוחת ערב מרוב שלא הייתי רעב.
כשהייתי אוכל הרבה פחמימה היה לי גם קטע כזה שהייתי מתפוצץ ואחרי חצי שעה שוב יכלתי לאכול
אם זה דל פחמימה כזה של בין 50 ל-100 גר' אז גם את זה ניסיתי וזה מרגיש לי כמו תפריט עם פחמימה רגילה, הייתי מקבל קפיצות ברעב והייתי רוצה לאכול יותר ממה שהתפריט היה מאפשר, הרגשה שונה לגמרי לעומת AD

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית