הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר האם לעשות מסה או חיטוב?

אתה במצב ביניים, אם תעשה חיטוב תסיים רזה מדי.
לדעתי עדיף לך לעשות מזה איטית ולעלות מסת שריר ורק אחר כך לחטב. כרגע אין לך מה לחטב כי אין לך מספיק מסת שריר

• פותח/ת השרשור
אתה במצב ביניים, אם תעשה חיטוב תסיים רזה מדי.
לדעתי עדיף לך לעשות מזה איטית ולעלות מסת שריר ורק אחר כך לחטב. כרגע אין לך מה לחטב כי אין לך מספיק מסת שריר
כמה אחוז אני נראה?
הבעיה במסה זה שאני תמיד חייב להתאמן על תרגילי נשקל גוף וריצה כי יש לי בחני בר אור

קיבלתי טיפ פעם מelic שאני יציע לך לאמץ, אין לך כרגע מסת שריר לאבד. עדיף לך לחטב טיפה ולחסל את השומן סופית גם אם תראה קצת שחיף. אחר כך תיתן מסה נקיה. מה גם שאתה חייל ולך תדע אם תצליח לשמור על אימונים מסודרים ותזונה קפדנית. אם זה לא יקרה סביר להניח שתעלה בשומן.
למרות שגם להתחיל מסה נקיה זה אופציה. תבחן את האופציות תראה מה מתאים לך ובהצלחה חבריקו..

• פותח/ת השרשור
קיבלתי טיפ פעם מelic שאני יציע לך לאמץ, אין לך כרגע מסת שריר לאבד. עדיף לך לחטב טיפה ולחסל את השומן סופית גם אם תראה קצת שחיף. אחר כך תיתן מסה נקיה. מה גם שאתה חייל ולך תדע אם תצליח לשמור על אימונים מסודרים ותזונה קפדנית. אם זה לא יקרה סביר להניח שתעלה בשומן.
למרות שגם להתחיל מסה נקיה זה אופציה. תבחן את האופציות תראה מה מתאים לך ובהצלחה חבריקו..

הבעיה היא שאני חייב גם כוח וגם יכולות אירוביות טובות... ואם אני ירזה אני יהיה חלש יותר...

אז אל תתחיל מחיטוב קיצוני. גם ככה אין לך הרבה זמן חיטוב פה לדעתי.
תתחיל עם תוכנית עצימה ותעבוד עם משקלים כבדים (עד כמה שאפשר בחיטוב). אני שהתחלתי חיטוב על א"ש גבוה בלי גרם שריר עם תוכנית מסודרת ראיתי עליה יפה במסה ובכוח.. אמנם זה לזמן מוגבל אבל זה גם משהו.

שמע הייתי לפני כמה זמן במצב שלך ואפילו קילו יותר ועשיתי חיטוב ולא עקבתי אחרי המשקל והגעתי למצב שאני רוצה להתחיל לעלות מסה ואני שם לב שאני צריך לעלות הרבה במשקל כלומר השלתי מ 78 ל 67 אפילו לא ידעתי אני ממליץ לך לחטב עוד קצת ולעקוב כל שבוע אחרי המשקל שלך..
כי תאמין לי לעלות במשקל זה לא כזה פשוט...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית