הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים לקראת גיבוש צנחנים

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
כנראה יהיה לי בעוד כמה שבועות גיבוש צנחנים , אני חייב להפציץ ממש בגיבוש כדי לקבל מאותר דובדבן כי המטרה שלי זה דובדבן .
יש לי כוח לא רע ברגליים (לא רוצה לרשום משקלים כי אין לי כוח לחובות לראק)
במתח לחזרות אני לא משהו (עושה 17 רחבים נקיים) מכיוון שהתאמנתי עד לא מזמן עם משקל עלי ל5-8 חזרות ...
בשכיבות סמיכה לחזרות אני גרוע כי אני לא מתאמן על זה (40 בלחץ)
ריצות התחלתי להתאמן לא מזמן עשיתי ב 3000 13:20
קראתי את המאמר פה על הכנה לצבא אבל לא הבנתי את הדגשים כל כך ואני רוצה לשמוע עוד דעות ...
איך אתם אומרים כדאי להתאמן ?

הבוחן בר-אור החדש הוא ריצת 3000 (11:30 = 100) ומתח ומקבילים. אם אני לא טועה כל הציון מתיחס לריצה.
בהצלחה !

לא נזכרתי היום , התחלתי לרוץ לפני מספר חודשים אבל לא התמדתי , סתם שתדע התחלתי כשעשיתי 15:30 ב 3000
כל הכבוד!!
בגיבוש יהיו לך זחילות ואל תתאמן לזה!
בתור אחד שהזחילו אותו הרבה אני יכול להגיד לך שזזחילות זה נטו מנטאלי

• פותח/ת השרשור
מישהו יכול להגיד לי איך כדאי לשפר את השכיבות סמיכה ? כמו שאתם רואים אימוני כוח לא ממש עזרו אני עושה רק 40 ... ולפי מה שהבנתי בגיבוש יש מבחן של שכיבות סמיכה

מישהו יכול להגיד לי איך כדאי לשפר את השכיבות סמיכה ? כמו שאתם רואים אימוני כוח לא ממש עזרו אני עושה רק 40 ... ולפי מה שהבנתי בגיבוש יש מבחן של שכיבות סמיכה
תעשה סטים של שכיבות שמיכה-3 כפול 10 של רחב רגיל וצר (בתנאי שאתה בטוח שאימוני כוח-בנץ ומקבילים לא עוזרים לך-נראה קצת תמוהה..)

תדבר עם מישהו שעשה את הגיבוש לא מזמן ושאל אותו מה אתה הוללך לעבור, יעזור לך מנטלית לדעת לפני במה יבחנו אותך.
ולשכיבות שמיכה פשוט תעשה 3 פעמים בשבוע 3 סטים של מקסימום. אין שום קשר בין המשקל שלך על המוט לבית כמות השכיבות שמיכה, אחרי מספר חזרות מסויים זה הכל סיבולת.

לגבי הריצות יש פה אנשים שמבינים בזה הרבה יותר חכה שיפנו אותך אולי לאיזה תוכנית אימונים טובה למספר השבועות שיש לך שיתנו לך פוש לביצועים.

• פותח/ת השרשור
תעשה סטים של שכיבות שמיכה-3 כפול 10 של רחב רגיל וצר (בתנאי שאתה בטוח שאימוני כוח-בנץ ומקבילים לא עוזרים לך-נראה קצת תמוהה..)
תמוהה תמוהה אבל זאת האמת ודווקא בלחיצות אני ממש חזק (לא רוצה להגיד משקלים שלא יתנו לי חוב לראק .. 🫤 ) דרך אגב אתם ממליצים לרוץ חזק כל ריצה לסיים אותה בלי אוויר או לרוץ בקליל כזה בדופק בינוני ? נגיד עכשיו עשיתי 5000 דופק בינוני יכלתי בהרבה פחות נראה לי באזור ה 23 ועשיתי 25 דקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית