הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ יעוץ לפרופורציות במסה

• פותח/ת השרשור kdr20
  • פורסם בתאריך

kdr20

משתמש מתחיל
189
33
נק' מוניטין:
86
189
33
אני באמצע תקופת מסה, ואני חייב עזרה הגוף שלי גדל מאוד למרות שאני מנסה לעשות כמה שיותר נקי.
אך החזה שלי בגדלים שונים ופרופורציות מוזרות מה אני יכול לעשות?
בנוסף אשמח אם תגידו לי כמה אחוז שומן ואם בסה"כ נראה בסדר
תודה רבה על העזרה

קבצים מצורפים

• 2014-04-21 14.40.45.png
    2014-04-21 14.40.45.png
    KB 266.9 · צפיות: 175
  • 20140421_143832.jpg
    20140421_143832.jpg
    KB 54.7 · צפיות: 159
כמה עוד מסה להמשיך? תודה רבה
הרבה מסה, לדעתי אתה באזור ה11%-12% זה נמוך מאוד יחסית למסה, אפילו לחיטוב חח תמשיך. לגבי הפרופורציות. אני לא מבין בזה יותר מדי אבל עד כמה שאני יודע אין מה לדאוג מזה בהתחלה זה אמור להסתדר בהמשך, איזה תרגילי חזה אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
באנץ 75 קילו
פרפר מכונה
באנץ בשיפוע שלילי וחיובי
או פרפר לעליון ולתחתון אני מגוון

• פותח/ת השרשור
אני דיי מאלתר אני חייב קרבי שכל הזמן בשטח אין לי מקום להתאמן לרוב. כשאני בבית אני כל פעם הולך לחדר כושר עליתי 7 קילו ב3 חודשים... הנה תמונה שתשקף יותר את האחוז שומן ואני ימני

קבצים מצורפים

• 20140421_151425.jpg
    20140421_151425.jpg
    KB 68.8 · צפיות: 129
  • פותח/ת השרשור
כמו על המון אנשים הבאנץ פרס הוא אחד התרגילים האהובים עלי קשה לי לוותר עליו במהירות, אתה חושב אולי שאני יכול להוסיף תרגיל עם דאבלים או שפשוט לעזוב את המוט לחלוטין?

כמו על המון אנשים הבאנץ פרס הוא אחד התרגילים האהובים עלי קשה לי לוותר עליו במהירות, אתה חושב אולי שאני יכול להוסיף תרגיל עם דאבלים או שפשוט לעזוב את המוט לחלוטין?
גם אני יודע שבנץ׳ זה תרגיל כיף, אבל בעיקר לאגו, להעמיס את הפלטות על המוט וכל הסיפור הזה, זה כיף אני לא אומר שלא, אבל לחיצת חזה עם דאמבלים עובדת יותר טוב עם רוצים לעבוד מדויק על הפרופורציות של החזה, מהסיבה שכל יד עובדת לבד ולא מושפעת מהשנייה.

הסתכלתי על הגב שלך ובמבט לא מומחה במיוחד שמתי לב שיש לך שם עקמת קטנה. כי אם זה המצב, זה מסביר את החוסר פרופורציה בגוף.

• פותח/ת השרשור
גם אני יודע שבנץ׳ זה תרגיל כיף, אבל בעיקר לאגו, להעמיס את הפלטות על המוט וכל הסיפור הזה, זה כיף אני לא אומר שלא, אבל לחיצת חזה עם דאמבלים עובדת יותר טוב עם רוצים לעבוד מדויק על הפרופורציות של החזה, מהסיבה שכל יד עובדת לבד ולא מושפעת מהשנייה.
צודק לגמרי אני אתחיל לעשות עם דאמבלים ואראה איך זה משפיע עלי
הסתכלתי על הגב שלך ובמבט לא מומחה במיוחד שמתי לב שיש לך שם עקמת קטנה. כי אם זה המצב, זה מסביר את החוסר פרופורציה בגוף.
קודם כל תודה על העזרה של כולם בדקתי כבר פעם את נושא העקמת ואמרו לי שאין לי שום דבר רציני וחיזקו לי את הגב עם תרגילים אני אשלח שוב תמונות של הגב שיראו טוב יותר.. מבחינת אחוז שומן מישהו יכול לומר לי כמה אני לפי העין?

קבצים מצורפים

• 20140421_162103.jpg
    20140421_162103.jpg
    KB 54.2 · צפיות: 118
  • 20140421_162051.jpg
    20140421_162051.jpg
    KB 40 · צפיות: 122
קודם כל תודה על העזרה של כולם בדקתי כבר פעם את נושא העקמת ואמרו לי שאין לי שום דבר רציני וחיזקו לי את הגב עם תרגילים אני אשלח שוב תמונות של הגב שיראו טוב יותר.. מבחינת אחוז שומן מישהו יכול לומר לי כמה אני לפי העין?

לפי התמונה אני רואה שוב עקמת... שזה מה שמסביר את חוסר הפרופורציה בגוף. לך לאורטופד או פיזיוטרפיסט שיעזרו לך לסדר את העקמת ב-100% כי יש לך עקמת קטנה וזה עדיין מספיע. ככה שלא משנה איזה תרגילי פרופרציה תעשה אתה עדיין תהיה חסר פרופורציה.

תרגילי גב כמו חתירה ובנט אובר אמורים לעזור המון בעקמות בגב

נ.ב לי יש את אותה בעיה עם העקמת + החוסר פרופורציה.

• פותח/ת השרשור
לפי התמונה אני רואה שוב עקמת... שזה מה שמסביר את חוסר הפרופורציה בגוף. לך לאורטופד או פיזיוטרפיסט שיעזרו לך לסדר את העקמת ב-100% כי יש לך עקמת קטנה וזה עדיין מספיע. ככה שלא משנה איזה תרגילי פרופרציה תעשה אתה עדיין תהיה חסר פרופורציה.

תרגילי גב כמו חתירה ובנט אובר אמורים לעזור המון בעקמות בגב

נ.ב לי יש את אותה בעיה עם העקמת + החוסר פרופורציה.
ואתה בתהליך של טיפול בבעיה?
האם הטיפול עובד אצלך והגוף שלך ניהיה יותר פרופורצאנלי?

ואתה בתהליך של טיפול בבעיה?
האם הטיפול עובד אצלך והגוף שלך ניהיה יותר פרופורצאנלי?

אני בטיפול אצל פיזיוטרפיסט. ובטכלס רוב העבודה שלי היא בחדר כושר בתרגילי גב שעובדים על הגב האמצעי.
וכן, רואים שיפור, לא כזה מהר ולא כזה גדול, כי זה דבר שלוקח זמן והרבה עבודה קשה על כלל השרירים במיוחד, חזה ובטן ששם המצב עקום לגמריי 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
הבנתי אחי תודה רבה לא נורא בטוח שעם עבודה קשה וסבלנות זה עובר.. בכל אופן תוכל אולי להגיד לי כמה אחוז שומן אני? אני רוצה לדעת עוד כמה להמשיך על המסה בקרוב חוזר לו הקיץ וחשבתי על לחטב קצת ליפני אבל אני לא חושב שיש לי מספיק מה לחטב

הבנתי אחי תודה רבה לא נורא בטוח שעם עבודה קשה וסבלנות זה עובר.. בכל אופן תוכל אולי להגיד לי כמה אחוז שומן אני? אני רוצה לדעת עוד כמה להמשיך על המסה בקרוב חוזר לו הקיץ וחשבתי על לחטב קצת ליפני אבל אני לא חושב שיש לי מספיק מה לחטב

אני לא יכול למספר לך את האחוז שומן כי אני לא מכשיר, מה שכן אני יכול להגיד לך שאתה נראה עם אחוז שומן נמוך, ככה שאין טעם לחטב עכשיו היות ומסת השריר שלך יחסית נמוכה. תמשיך עם המסה עוד ובקיץ הבא תפציץ עם קוביות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית