הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דדליפט

Dan hadad

משתמש מתחיל
40
2
נק' מוניטין:
10
40
2
שלום 😃
לגבי דדליפט אמרו לי שזה דופק את הגב ואני מפחד על הגב כי גב לא טוב אין חדר כושר וזה לא טוב .
וחלק אמרו לי שזה טוב אז מה עושים ? וזה דופק את הגב או לא ?

מי אמר לך שזה דופק את הגב?

זה תלוי בטכניקה שאתה עושה,ברור שיש עומס על הגב אבל דווקא העומס הזה יכול לעזור כדי לחזק אותו,כל זה במידה ואתה עושה עם טכניקה נכונה
אני מאמין שהרבה נפצעים בתרגיל הזה כי כל מה שמעניין אותם זה כמה הם מרימים ולכן הם עושים עם טכניקה לקויה ומעגלים את הגב

מי אמר לך שזה דופק את הגב?

זה תלוי בטכניקה שאתה עושה,ברור שיש עומס על הגב אבל דווקא העומס הזה יכול לעזור כדי לחזק אותו,כל זה במידה ואתה עושה עם טכניקה נכונה
אני מאמין שהרבה נפצעים בתרגיל הזה כי כל מה שמעניין אותם זה כמה הם מרימים ולכן הם עושים עם טכניקה לקויה ומעגלים את הגב
הרבה נפצעים?
אני מכיר הרבה (אפילו הרבה מאוד) שנפצעו כתוצאה מלחיצות חזה / פרפר או שטות אחרת שראו באינטרנט.

ומצד שני, אני לא מכיר מישהו אחד שנפצע ממדליפט.

כי כשמבצעים את התרגיל נכון ולא פשוט מרימים את המשקל הסיכון להפצע אפסי.

• פותח/ת השרשור
אני מרים עם גב ישר ועם ראש למעלה מישהו שמתאמן לתחרויות אמר לי שזה דופק את הגב במקרה הוא מדריך .... אז עושים דדליפט או לא ?

הרבה נפצעים?
אני מכיר הרבה (אפילו הרבה מאוד) שנפצעו כתוצאה מלחיצות חזה / פרפר או שטות אחרת שראו באינטרנט.

ומצד שני, אני לא מכיר מישהו אחד שנפצע ממדליפט.

כי כשמבצעים את התרגיל נכון ולא פשוט מרימים את המשקל הסיכון להפצע אפסי.

אמרתי שהרבה נפצעים כי הם מבצעים עם טכניקה לא נכונה

אבל תדע לך טכניקה לא מונעת פציעה

אמרתי שהרבה נפצעים כי הם מבצעים עם טכניקה לא נכונה

אבל תדע לך טכניקה לא מונעת פציעה
אל תבלבל את המוח
מה זה ״הרבה נפצעים״ ?
אני יגיד לך מי - שמועות ומיתוסים.
אני לא אומר שלא נפצעים וזה קורה,
אבל לצאת כנגד תרגיל בטענה כ״כ טיפשית ש״הרבה נפצעים״ זה שטות.

הרבה אנשים בכלל לא מבצעים דדליפט אז מי בדיוק ״נפצע״? מי אתה מכיר שבאמת ״נפצע״ ומה היה לו

סה״כ יש יותר אנשים שנפצעים באמת מלחיצת חזה ולא שמעתי על אנשים שלא מבצעים את התרגיל הזה.

תגיד ל"מישהו" הזה שיתחיל לקרוא וללמוד אם הוא רוצה להפוך ל"משהו", כי כרגע הוא חסר מושג

ממליץ לך לקרוא בפורטל על הדדליפט.

אל תבלבל את המוח
מה זה ״הרבה נפצעים״ ?
אני יגיד לך מי - שמועות ומיתוסים.
אני לא אומר שלא נפצעים וזה קורה,
אבל לצאת כנגד תרגיל בטענה כ״כ טיפשית ש״הרבה נפצעים״ זה שטות.

הרבה אנשים בכלל לא מבצעים דדליפט אז מי בדיוק ״נפצע״? מי אתה מכיר שבאמת ״נפצע״ ומה היה לו

סה״כ יש יותר אנשים שנפצעים באמת מלחיצת חזה ולא שמעתי על אנשים שלא מבצעים את התרגיל הזה.

מתי אמרתי שאני נגד התרגיל? אני בעצמי עושה אותו ואני גם נותן אותו למתאמנים שלי

עושים דדליפט למה לא ? אתה חושב לרוץ זה יותר קל לגב ? ממש לא אפילו יותר קטלני, ולא תשמש תלונות שזה דופק תגב (וגם תברכים על הדרך וכפות הרגלים)
פציעות מתחילות דבר ראשון מטכניקה לקויה בעיקר אבל גם ממשקלי עבודה גבוהים לרמת המשתמש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית